7 éjszaka Montenegróban, buszos utazással, félpanzióval, idegenvezetéssel, albániai kirándulással

Ajánlat kód: 33681
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

116.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33681

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fürdőzz az Adriai-tengerben, sétálj Dubrovnik óvárosában, ringatózz a Skadari-tavon, fedezd fel Montenegró és Albánia rejtett kincseit!

Opciók

  • 2020.07.11. - 20.: , 116.900 Ft
  • 2020.08.19. - 28.: , 119.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazást
  • Szállást (Hotel Villa Fontana**, 2-3 ágyas (családi 4 ágyas) fürdőszobás szobákban, hűtő, igény szerint klíma (2 EUR/szoba/éj))
  • Félpanziós ellátást
  • Magyar idegenvezetőt

Az ár nem tartalmazza

  • Baleset-, betegség -, és poggyászbiztosítás díját (Classic: 5.130 Ft/fő)
  • Útlemondási díjat (1,3%)
  • Foglalási díjat (1.500 Ft/fő)
  • Üdülőhelyi díjat 12 évig: 2.400 Ft/fő; 12 évtől: 4.800 Ft/fő
  • Fakultatív programokat
  • Belépőket

Fakultatív programok (min 25 fő esetén)

  • Albánia kóstolóval 35 EUR/fő
  • Kotori öböl, Budva kóstolóval 30 EUR/fő
  • Dubrovnik 35 EUR/fő
  • Fishpiknik 25 EUR/fő
  • Skadari-tó 25 EUR/fő
  • Belépők a helyszínen kb. 35-40 EUR/fő
  • Fakultatív programok kedvezményes csomag, 5 kirándulásra: 150 EUR helyett csak 135 EUR

 

Program

1. nap: Indulás:

Indulás este 21.00 órakor Budapestről. Éjszakai utazás.

2. nap: Ezen a napon a program útvonalanként eltérő

"A" útvonal Bosznián keresztül: Mostar és strandolás

Bosznián keresztül utazva, a délelőtti órákban megpihenünk a Neretva folyó mentén fekvő, tragikus sorsú városban, Mostar-ban. A jellegzetes, hangulatos, muszlim utcákon sétálva elérjük a lenyűgöző, újjáépített kőhidat, mely a kultúrákat kapcsolja össze Boszniában. Majd Koska Mehmed Pasa dzsámi szépségét nézünk meg, mely Mostar legismertebb dzsámijának számit. Jó formában lévő utasaink a kilátóhoz is felmehetnek. Hogy jobban megérthessük a helyi lakosságot a mostari török házba is benézünk, mely egy jellegzetes muszlim ház. Város megtekintése után továbbutazás Montenegróba. Érkezés Canjba délutáni órákban, szállásfoglalás majd strandolás.

"B" útvonal Szerbián keresztül: Mokra Gora, Drvengrad és strandolás

Szerbián keresztül utazva muszáj felkeresnünk a legismertebb szerb filmrendező, Emil Kusturica városát, Drvengrad-ot, mely Mokra Gora közelében található. Tara és Zlatar hegyek között fekszik ez a skanzenszerű kis város, melyet "Az élet egy csoda" c. filmjéhez építtetett. Manapság fesztiválok népszerű helyszíne, és sokak által látogatott hely. A kis épületei kőből és fából épültek, az utca nevek pedig a hírességek neveit viselik, úgymint: Ernesto Che Guevara, Diego Maradona, Dostojevskij, Novak Djokovic ... A város megtekintése után továbbutazás Montenegróba. Érkezés Canjba délutáni órákban, szállásfoglalás majd strandolás.

3. nap: Pihenés vagy egy félnapos ajándék kirándulás: Bar, Stari Bar:

Ízletes reggeli után felkeressük Bar városát, ahol pálmákkal és leanderekkel tarkított gyönyörű mediterrán sétány vezet minket a strandoktól egészen a kikötőig. A hangulatos tengerparti úton kellemes kávézókba, koktélbárokba botlik az ember. A parttól eltávolodva, Stari Bar óvárosa és az ódon vár az elmúlt évszázadok fantasztikus építészeti, történelmi örökségét eleveníti fel. Meglátogatjuk a legendák világát idéző „Olive a Mirovica” nevű olajfát, melynek kétezer éves ágai alatt számos haragos család békült már ki.

4. nap: Pihenés vagy fakultatív kirándulás: Kotor, Kotori öböl, Budva és sonkakóstoló:

Mesébe illő élmény csalogat az egész napos fakultatív autóbuszos kirándulásra. Utunk a lenyűgöző Kotori-öböl keleti csücskébe, magas hegyek ölelésében fekvő festői Kotor városába vezet. A világörökség részeként számon tartott középkori város labirintus jelegű szűk utcáin, változatos templomok körüli tereken sétálva, az élménytől lelassul a szívdobogás. Autóbuszunkkal a tengerpart mentén megkerüljük a Kotori öblöt, hogy feltöltődjünk táj szépségével. Természetesen megállunk, hogy közelről megismerjük Perast kicsi központját. Megkóstoljuk a messze földön híres Njegus szárított sonkát, melyet leöblítünk egy pohár jó borral. Majd délre, Budva városába vezet utunk, ahol a modern világ és a középkor egyedi összhangban egészíti ki egymást, mely eredetileg egy kis szigetre épült. Sétánk után továbbhaladunk a szálláshelyünkre. Részvételi díj: 30 EUR/fő.

5. nap: Pihenés vagy „fishpiknik” (félnapos):

Fürdéssel és ebéddel egybekötött hangulatos hajókirándulás egy lakatlan és gyönyörű öbölhöz. Ez a nap egy valódi kikapcsolódás mindennapokból a kristály tiszta Adriai tenger mellett, egy pohár borral és ízletes ebéddel, melyet a hajó legénysége készít nekünk. Részvételi díj: 25 EUR/fő.

6. nap: Pihenés vagy fakultatív kirándulás: Albánia (Kruja, Tirana, kóstoló):

Elképzelhetetlenül sok felfedezés vár minket az egész napos autóbuszos fakultatív kiránduláson Albániában, a Sasok Földjén. Szkander bég szülővárosában, Krujaban kezdünk, ahol minden a nemzeti hős nevéhez fűződik. Sétánkat a „törökverő hős” lenyűgöző kilátást nyújtó váránál kezdjük – Albánia legrégebbi, hangulatos bazársorán áthaladva - majd a bég életét bemutató Néprajzi Múzeum épületeinél folytatjuk. Számos látnivaló található a hegyoldalba épült városban, köztük a Bektashi Teke derviskolostor is. Az óvárosi séta keretében rövid vásárlásra is lehetőség van. Továbbutazás Albánia nyüzsgő, színes fővárosába Tirana-ba. Városnézésünk során megtekintjük az egyedülálló látnivalókat, mint az Et'hem Bey mecset, az Óratorony, Egyetemi negyed, Új ortodox templom, Block negyedben Hodzsa lakóháza, Elnöki Palota. Utunk során megkóstoljuk az albán specialításokat is. Részvételi díj: 35 EUR/fő.

7. nap: Pihenés vagy fakultatív kirándulás: Dubrovnik:

A világörökség egyik büszkeségét keressük fel az egész napos fakultatív autóbuszos kirándulásunkon. Városnézés helyi idegenvezetőnkkel a költők által „földi mennyországnak” nevezett Dubrovnikban. A Földközi-tenger térségének műemlékekben és kulturális örökségekben egyik leggazdagabb városában sétálva pár órára visszatérünk a múltba: Pile kapu, Mincena torony, Szt. Balázs templom. Utána mindenki kedvére barangolhat a hangulatos ódon utcákon, és a fantasztikus panorámával rendelkező várfalon. Részvételi díj: 35 EUR/fő.

8. nap: Pihenés vagy fakultatív kirándulás: Skadari-tó:

Különleges természeti kincseket tartalmaz a félnapos fakultatív kirándulásunk a térség legnagyobb tavához, a festői szépségű Skadari-tóhoz utazunk. A területen Montenegró Albániával osztozik, ahol egyben megcsodálhatjuk Európa leggazdagabb madárrezervátumát is. Gasztronómiai ismeretünket egy ízletes ebéddel egybekötött hajókázáson gazdagítjuk, miközben gyönyörködhetünk a hajót körbeölelő varázslatos víztükörben és tájban. Részvételi díj: 25 EUR/fő.

9. nap: Ezen a napon a program útvonalanként eltérő:

"A" útvonal: Hazautazás Bosznián keresztül - Szarajevó

A bőséges, késő reggeli után hazautazás. Útközben megpihenünk és egy frissítő séta keretében megismerkedünk, a Dinári-hegységet körülvevő Miljacka folyó partján fekvő Bosznia „büszke” fővárosával, Szarajevóval, ahol észak és nyugat kultúrája találkozik. Itt lett merénylet áldozata Ferenc Ferdinánd osztrák trónörökös, ami ürügyül szolgált az első világháború kirobbantásához. Szarajevó a világ egyetlen városa, ahol néhány száz méteren belül katolikus ortodox templom, mecset és zsinagóga is található. A Császár-Dzsámi megtekintése után továbbutazás Montenegróba.

"B" útvonal: Hazautazás Szerbián keresztül - Ostrog kolostor:

A gazdag, késő reggeli után hazautazás, útközben számos fantasztikus látnivalóval. Az Ostrog kolostor szerb ortodox templom Montenegróban, magasan, egy hegybe építve. A legnépszerűbb zarándokhely Montenegróban, és az egyik leglátogatottabb templom a Balkánon, mely a múltról, a jelenről és a jövőről tanúskodik, vallásról, kultúráról, a montenegrói nép hagyományairól, amely évszázadok óta ezen a területen él. Majd a Moraca kanyonon keresztül, Magyarország felé indulunk, hogy a természet szépségével és varázsával még feltöltődjünk. Éjszakai utazás.

10. nap:

Hazaérkezés a kora reggeli órákban (05.00-06.00 között).

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

7 éjszaka 1 főre Montenegróban, buszos utazással, félpanzióval, idegenvezetéssel, albániai kirándulással, körutazás augusztus 20-án is

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére