Kirándulás Dél-Lengyelországban izgalmas kalandokkal, 4 nap/3 éjszaka 1 személyre reggelivel, buszos utazással, több választható időpontban

Ajánlat kód: 32083
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

55.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 32083

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Tutajozz a Dunajecen, látogatás a Wieliczka sóbányában, városnézés Krakkóban és történelmi időutazás Auschwitzban!

Időpontok

  • 2020. Április 30 - Május 03.: , 55.500 Ft
  • 2020. Május 21 - 24.: , 55.500 Ft
  • 2020. Június 16 - 19.: , 55.500 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 3 éjszaka szállás 3*-os szobában
  • Reggeli
  • Autóbuszos utazás

Felár

  • Fakultatív vacsora 9 800 Ft / fő
  • Auschwitz - Czestochowa kirándulás 6 500 Ft / fő
  • Egyágyas felár 18.000 Ft

Program

1. NAP: SZEGED (PÉCS, DEBRECEN) – BUDAPEST – ZAKOPANE – KRAKKÓ (580 km)

Reggel parassapusztai határátlépéssel megyünk Szlovákiába. Az országon áthaladva, kisebb pihenőkkel érkezünk Lengyelországba. Kora délután egy mesés városkában állunk meg. Zakopane csodálatos fekvésű település, Közép-Európa egyik legkedveltebb és leglátogatottabb téli turisztikai központja. A faházakból épült kis hegyi falucska ma már több tízezres lét­számával egész évben egy nyüzsgő hangyabolyhoz hason­lít. A sícentrum, a hangulatos sétáló utca, a hatalmas piac, az új Fogadalmi fatemplom, a Gubalowka-hegy mind ezt a tényt bizonyítják. Gyalogos séta a városban, majd a szabadidő alatt vásárlási lehetőség a piacon (pl. helyi sajtok). Ezt követően Krakkó melletti szállásunkra utazunk, fakultatív vacsora (3 éj).

2. NAP: AUSCHWITZ – CZESTOCHOWA (360 km)

Reggeli után mindenki eldönti, hogy sétál, kirándul a szál­loda környékén, vagy eljön velünk egy nagyon érdekes kirán­dulásra. Először a történelem egyik legmegrázóbb helyszínét keressük fel. Az auschwitzi láger manapság már csak emlék­hely. Idegenvezetőnk beszél az itt történt sajnálatos esemé­nyekről. Ezt követően a birkenaui tábornál is megállunk egy rövid időre, ahol szintén lehet fényképezni. A megrázó látvá­nyok után kifejezetten jó a nyugodt zarándokhely felkeresése Czestochowaban, ami e nagy katolikus ország legismertebb zarándokhelye. A Jasna Gorai kolostort a magyar pálos rend ala­pította 1382-ben, nevét is a magyar pálosoktól kapta. A Fekete Madonna kegykép két évvel később került a kolostorba. Azóta is hívők százezrei zarándokolnak a kápolna szentéjéhez. A helyszí­nen nekünk is lesz időnk egy kis elmélyülésre. Estére érünk vissza a szállásunkra. Fakultatív Auschwitz – Czestochowa kirándulás (belépővel, helyi idegenvezetővel): 5.800,- Ft. Mivel előzetesen kell a belépőjegyeket megren­delni, utólagos jelentkezés esetén az auschwitzi belépést nem tudjuk garantálni.

3. NAP: WIELICZKA – KRAKKÓ (30 km)

Reggeli után napunkat a Világörökségi Listán is szereplő wieliczkai sóbányába megtekintésével kezdjük. Itt leszállunk a bánya mélyébe. A közel kétórás program során bemutatják a nehéz munka rejtelmeit. A sóbányászat veszélyei, évszáza­dos technikája és egy varázslatos világ tárul a látogató szeme elé. Programunkat folytatjuk Krakkóval. Először a Visztula part­ján fekvő királyi várba, a Wawelbe látogatunk el. A termekben tett sétánk közben a kalauzunktól alapos tájékoztatást kapunk e csodálatos palota történelméről és lakóinak életéről. A vár­ban tett nézelődésünket a székesegyházban fejezzük be, ahol Báthory István végső nyughelyét láthatjuk. Krakkó felfedezése a belvárossal folytatódik. Fő látványosságok: Rynek, Posztóház, Mária-templom. Gyalogos sétánk után szabadprogram a köz­pontban. Ezt követően egy hangulatos kisbusszal kb. 45 perces körsétát teszünk a város azon negyedeibe, melyet sem gya­log, sem nagy busszal nem érintettünk, így Krakkó újabb arcát ismerjük meg. A program a buszparkolóban fejeződik be. Szállás, mint előző napokon.

4. NAP: DUNAJEC – BUDAPEST (420 km)

Reggeli után hazaindulunk. Elhagyjuk Lengyelországot. Szlovákiában, a határhoz közel egy különleges tutajozáson veszünk részt a Dunajec folyón (ha az időjárás nem oly szélsőséges, hogy veszélyeztetné ezt a szép programot). Nemcsak a tutajon való uta­zás az érdekes, hanem a táj is megkapó. Kikötésünk után egy han­gulatos helyi vendéglőben, akinek kedve van, a szabadidő alatt, a szlovák konyha finomságait is meg tudja kóstolni. Ezt követően rövid pihenőkkel hazautazunk Magyarországra. Budapest után mindenkit a felszállási helyére szállítunk.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Kirándulás Dél-Lengyelországban izgalmas kalandokkal, 4 nap/3 éjszaka 1 személyre reggelivel, buszos utazással, több választható időpontban

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére