62.539 Ft helyett 52.700 Ft: Kiruccanás az olaszországi Adriára, fürdőzés a kristálytiszta tengerben, izgalmas fakultatív programok, 4 nap 1 főre reggelivel, buszos utazással

Ajánlat kód: 32519
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

52.700 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 32519

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Mártózz meg az Adriai-tengerben Olaszország partjainál, látogass el San Marinóba, Urbinóba és további csodás olasz helyszínekre júniusi vagy szeptemberi kiránduláson!

Időpontok:

  • 2019.06.06-10.,
  • 2019.09.11-15.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás (odautazás éjszaka, hazautazás nappal)
  • 3 éjszaka szállás
  • Reggeli
  • Magyar idegenvezető

Az ár nem tartalmazza

  • Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás díját (565 Ft/fő/nap)
  • Útlemondási díjat (1,3%)
  • Foglalási díjat (1.500 Ft/fő 12 éven felül)
  • Fakultatív programokat, az esetleges belépőket a helyszínen, valamint a felárakat és a helyszínen fizetendő idegenforgalmi adókat (1,50-2.00 EUR/fő/éj).
  • Üdülőhelyi díj: 1,50 EUR/fő/éj (helyszínen fizetendő)

Fel- és leszállási lehetőség

  • Budapest (Blaha Lujza tér és BAH csomópont), Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.

Felárak

  • Vacsora felár: 5.900 Ft/fő
  • Egyágyas felár (társítás nélkül): 15.900 Ft/fő
  • Légkondicionálás: 5 EUR/nap (igény szerint -helyszinen fizetendő)

Kedvezmény

3. ágyon 12 évig: -10% az alapárból

Fakultatív programok (min.létszám: 25 fő)

  • San Marino- San Leo- Mondaino sajt,-és borkóstoló: 30 EUR/fő (ajándék bor, sajt és bruschetta kóstolóval)
  • Urbino-Loreto: 30 EUR/fő
  • Belépők ára összesen kb: 20 EUR/fő
  • San Marino/ Tornyok: kb. 4,50 EUR/fő
  • San Marino/ Bazilika: ingyenes
  • San Leo/ Museo della Fortezza: kb. 7 EUR/fő
  • San Leo/ Dóm: ingyenes
  • Urbino/ Dózse Palota: kb. 8 EUR/fő
  • Cattolica strandszervíz: kb. 15-20 EUR/2 nyugágy és 1 napernyő/nap

1. nap: Budapest-Cattolica

Elutazás Budapestről az esti órákban. Folyamatos utazás Szlovénián keresztül rövid pihenőkkel.

2. nap: Cattolica

A délelőtti érkezéskor ellátogatunk Rimini-be, Fellini városába, mely nem csak kedvelt üdülőhely, de olyan nevezetességek is találhatóak ott, mint a 2000 éves Tiberius-híd, vagy a színes halászházakkal tarkított Borgo San Guliano negyed. A városnézés után elfoglaljuk szállásunkat Cattolica-ban, majd tengerparti hangulatos séta, szabadidő. Rövid frissítő, festői programot ajánlunk Gabicce Mare-ba, majd a hegy tetejéről gyönyörködünk a kéklő tenger és a csodás partszakasz látványában, az elragadó panorámában. A szállodába visszatérés után üdvözlő italra invitáljuk Önöket, megkoronázva olaszországi tartózkodásuk első napját.

3. nap: San Marino- San Leo- Mondaino sajt- és borkóstoló

Reggeli után egész napos strandolás, vagy félnapos fakultatív kirándulás: San Marino- San Leo hegyre épült lenyűgöző városaiban. A programot Európa egyik leghíresebb miniállamában, San Marino-ban kezdjük, ahol a fő látnivalók (Monte Titano hegyre épített erődítmények, Kormányzósági palota, San Marino Bazilika, Fő tér, Szent Ferenc templom) megtekintése után természetesen jut szabadidő a vásárlásra is. Kirándulásunkat a lélegzetelállító, meredek sziklafal peremére épített, csendes, középkori hangulatú San Leo-ban folytatjuk, ahol megnézzük a Katedrálist, a Dómot és a Fellegvárat is. Mondaino-ba utazunk tovább, rövid sétát teszünk a középkori városkában: a Vár, a Harangtorony és a város elegáns főterének meglátogatása után betérünk egy hangulatos, egyedülálló sajtüzembe, ahol kóstolót kaphatnak a helyi ízletes sajtokból és lehetőség lesz vásárolni is a különleges eljárással készülő, a föld alatt érlelt Formaggio di Fossa különlegességből. A sajtkóstoló alatt megízlelünk párat a helyi borokból is. A nap hátralevő részét már pihenéssel, strandolással, napozással tölthetjük. (Ár: 30 EUR/fő ajándék sajt, bruschetta,-és borkóstolóval).

4. nap: Urbino-Loreto

Ma eldönthetik, hogy Cattolica-ban tölti a napot strandolással, vagy velünk tartanak egy tartalmas félnapos fakultatív programra, ami alatt felejthetetlen középkori városokba látogatunk el. Első állomásunk Urbino elbűvölően szép, hegyek közt fekvő, hamisítatlan városa lesz: a hangulatos kanyargós, kis utcácskák látványából kiemelkedik a Dózse Palota hatalmas reneszánsz épülete, valamint az Urbino legmagasabb pontján épült Albornoz erőd, ahonnan pazar kilátás nyílik a városra, és az azt körülölelő dombokra. Továbbutazunk Loreto-ba, Olaszország egyik leghíresebb zarándokhelyére. A város pompás látnivalója a monumentális Bazilika, mely otthont ad egy fantasztikus múzeumnak is, ahol egyházi kincsek, és festményekből álló gyűjtemény is található. Visszatérés Cattolica-ba a délutáni órákban. (Ár: 30 EUR/fő)

5. nap: Cattolica-Trojane- Budapest

Reggeli után hazaindulás. Folyamatos utazás Szlovénián keresztül, útközben rövid pihenőkkel. Útközben azonban még megállót teszünk Trojane-ban és megkóstoljuk a híres szlovén pékség különlegességeit, a hatalmas szalagos fánkot és krémest. A pékség csodálatos alpesi környezetben található, így lehetőség lesz fotószünetet is tartani. Érkezés Budapestre az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Kiruccanás az olaszországi Adriára, fürdőzés a kristálytiszta tengerben, izgalmas fakultatív programok, 3 éjszaka 1 főre reggelivel, buszos utazással

Fontos

Időpontok: • 2019.06.06-10., 2019.09.11-15

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére