60 perces választható aromaterápiás kezelés a Római-parton

Luxury Aromatherapy - Dream Face Stúdió
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

1.330 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
7.500 Ft 30% 2.250 Ft
Luxury Aromatherapy - Dream Face Stúdió
Római-part
hello@luxuryaromatherapy.hu
06 30 332 4530
luxuryaromatherapy.hu/

Akció Leírása

Válaszd a számodra legkellemesebb illatot az aromaterápiás kezeléshez a Margit híd budai lábánál!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 5.250 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 1.330 Ft, a fennmaradó 3.920 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • 60 perces választható aromaterápiás kezelés a Római-parton

Fontos

  • Felhasználható szerdai és pénteki napokon

Választható kezelések

Egy kis Provence: stresszmentesítő levendulás kezelés

A levendulának igen jellegzetes, kellemes illata van. Az egyik legnépszerűbb az aromaterápiás kezelések között! A levendula az egyik legsokoldalúbban használt nagyon finom illatú gyógy-, fűszer- és dísznövény napjainkban is. A gyógyászatban és a kezelések során is a levendula lilás színű virágát és ennek sajtolásából készült olaját alkalmazzák.

Harmóniát teremt, miközben bekerül a levegőbe az ultrahangos párologtatóból, helyileg bőrödön érezve pedig egyszerre relaxál, regenerál, felüdít és nyugtat. Szintén bőrbarát tulajdonságú, égési sérülésekre is kiváló, illetve pattanásos bőrre, horzsolásokra, más jellegű bőrhibákra is a barátod lesz. Antibakteriális, fertőtlenítő, gyulladást csökkentő hatása van. Segíthet különböző enyhébb idegi panaszok esetén (alvászavar, idegesség). Egy csésze levendulateával zárul a feszültségoldó levendulás kezelést

Kezelt területek: hát, váll, nyak, kéz, talp.

Royal Queen a boldog női percekért rózsa esszenciával

Több fajta rózsa esszenciát is előkerül a kezelések során, amelyek mindegyike Damaszkuszi rózsából készül, mert az tartalmazza a legtöbb hatóanyagot, illóolajat. A rózsa esszenciáját frakcionált kókuszolajban hígítva viszik fel a bőrödre, amely együttesen jótékony hatással lesz bőröd nedvességtartalmának kiegyensúlyozására, az esetlegesen előforduló bőrhibák megjelenését csökkentheti, hozzájárulhat az egyenletes bőrtónus kialakulásához. Érzékeny bőrre, ekcémára, napégésre előnyös lehet, mert anti­oxidáns tulajdonságokkal rendelkezik és hozzájárulhat a sejtek megújulásához. Zsíros, pattanásos bőrön alkalmazva tonizálhatja a bőrt és tisztíthatja a pórusokat. Öregedésgátló, antiaging hatással bírhat. Nemcsak bőrünk, hanem lelkünk jó barátja is, erős érzelmi olaj, ugyanis a rózsa esszenciája erős antidepresszáns tulajdonságokkal rendelkezik.

Kezelt területek: arc, nyak, dekoltázs, kezek, talp.

InVanilla, hogy mindent rózsaszínben láss!

A vanília esszenciális olaja afrodiziákumnak is kiváló és antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik. A vanília olaja bőrbarát is, megfelelő mértékben hígítva megnyugtathatja a bőrsérüléseket és csökkentheti az izom és vagy ízületi fájdalmakat. Édeskés, babás, romantikus, finom illata gondoskodik majd róla, hogy a kezelés alatt mindent rózsaszínben láss. A vanília illata relaxációs, nyugodt hatással rendelkezik, ezért akkor is ajánlott az aromaterápiás kezelés, ha egy ideje üldöz a depresszió és stresszesen éled napjaid, de a levendula illatát nem kedveled. A párologtatóból is a vanília illata fog érződni és a kezelés végén vendég leszel egy vaníliás fagylaltra.

Kezelt területek: hát, váll, nyak, dekoltázs, hasi terület és talp.

Titokzatos kelet indiai lótuszolajos relaxációs kezelés

Egy csepp India, egy csepp intenzív lótuszolaj és kész a varázslat. A lótusz a buddhizmus meghatározó virágszimbóluma. Hogy miért?  Mert képes a sáros vízből is kinyílni, ezzel az újjászületést, tisztaságot, a spirituális ébredést jelképezi. Megmutatja, hogy a sötét világból és a legreménytelenebb környezetből is ki lehet emelkedni és megteremteni saját magunkban a harmóniát és békét. A lótusz olajjal végzett relaxálós testkezelés során könnyen kerülsz meditatív állapotba, mert az olaj nagyban elősegíti a meditációs állapotot, megnyugtatja az elméd. Nyugtató hatásával ellazítja az idegrendszert. Nemcsak lélekre, testi szinten is hat a lótuszos kezelés, igazi bőrbarát. Fertőtlenítő hatással rendelkezik, ezért kisebb szépséghibákat a bőrön, jól lehet vele kezelni.

Kezelt területek: arc, nyak, dekoltázs, hát, váll, kezek, talp.

Anticellulitos narancsolajos fahéjas kezelés

A fahéjas narancsolajos kezelést elsősorban akkor ajánljuk, ha narancsbőr elleni feszesítő kezelést szeretnél és szereted a fahéj illatát. A fahéj illóolajának főbb alkotórészei a fahéjaldehid és az eugenol, melynek köszönhető az antimikrobiális, a fertőtlenítő és a vérbőségfokozó hatása. Az utóbbi erőteljesen fokozza a cellulit kezelések hatékonyságát. A narancsolajos bevezető kezelést követően a fahéj illóolajával végzik a problémás területeken a kezelést. A mérgező anyagok eltávolítása érdekében a kezelést követően sok vizet, teát szükséges inni. Amit el is kezdhetsz, egy csésze narancsos teával zárul a kezelés!

Kezelt területek: comb (külső, belső), has, derék, hát és talp.

InBalance, a testi-lelki egyensúlyért

A balance illóolaj keverék olyan esszenciális olajok (lucfenyő, hofa, tömjén, kék varádics, római kamilla és frakcionált kókuszolaj) tökéletesen megalkotott kombinációja, melyek mindegyike önmagában is a kiegyensúlyozó hatás megteremtésével elősegítik a harmónia, a nyugalom, a belső béke érzetét. A balance esszenciával végzett testkezelés meleg, fás illatával, nyugodt, harmonikus közérzetet teremt, egyensúlyba hozza az érzelmeket és megteremti a jó közérzetet.

Kezelt területek: hát, nyak, dekoltázs, kezek és talp.

Jázminolajos dekoltázskezelés

A jázmin jelentése illatos virág. Kétség kívül van egy jellegzetes illata, amiért van, aki rajong, és van, aki elutasítja. Igazi megosztó illat. A jázmin esszencia igen gazdag aromás összetevőkből áll. Ennek köszönheti bőrre kedvező hatását, ugyanis csökkenti a bőrhibákat és ragyogó megjelenést biztosít az arcbőrnek. Antiaging! A bőr rugalmasságára előnyös hatással bír, mind száraz bőrre, mind a zsíros arcbőrre ajánlott. Lelkünk barátja is, mert valódi antidepresszans, virágos, finom illata oldja a gátlást, a szorongást és a megelégedettség érzésével erősíti az ősbizalom érzését. A kezelés végén vendég vagy egy édeskés jázmin teára, amely segít méginkább emelni az energiaszintet, a női energiákat kibontakoztatni.

Kezelt területek: arc, nyak, dekoltázs.

Frissítő mentával a pezsgő reggelért

Hűsítő, frissítő mentolos borsmentakezelésre akkor jelentkezz, ha nem esti pihenés, alvás előtt állsz, és nem szenvedsz magas vérnyomásban. Inkább reggeli órákban, vagy olyan esemény előtt ajánlatos mentás kezelést kérned, mikor nagyfokú éberségre, fókuszálásra és koncentrált figyelemre van szükség. Szakértők szerint a borsmentaolaj aromaterápiás használata is már önmagában felturbózza memóriánkat és éberebbek is leszünk tőle.

A 100 %-os tisztaságú borsmenta illóolaja a fejfájás enyhítésére, a hányinger és émelygés megszüntetésében is segíthet. Hatásos lehet puffadás ellen, szélhajtó, görcsoldó és javíthatja az emésztési rendellenességeket. Egy pohár mentatea ebéd vagy vacsora után nagyon jót tehet mindenkinek, akinek gondjai vannak az emésztésével.

Kezelt területek: hát, váll, hasi területek, nyak, talp.

Luxury Aromatherapy – Havasi Patrícia

Havasi Patrícia okleveles környezetmérnök, aromatanácsadó és masszőr. Több éve foglalkozik aromaterápiával és masszázzsal. 2014 óta a HarmoNet női magazin aromaterápia rovatát szerkeszti és az amerikai doTERRA cég Wellness Tanácsadója.

„Végzett természetgyógyászként, aromaterápiás tanácsadóként és környezetmérnökként szentül hiszek a gyógynövények erejében. Az aromaterápia és a különböző masszázsok azt a szerelmet jelentik, amivel egy jobb közérzetet lehet elérni, mert nemcsak hiszem, hanem tudom és tapasztalom is, hogy a hozzánk illő illattal bizony tudunk hatni lelkiállapotunkra. Az érintés ereje és fontossága úgy gondolom, vitathatatlan, főleg ha ezt az illatunkkal megfelelően kombináljuk. A természeten kívül nagyon szeretek emberekkel foglalkozni, szeretek segíteni másoknak az általam tanultakkal, a saját tapasztalataimmal a természetes gyógymódok segítségével. Életcélom, hogy minél több embernek tudjak segíteni, akár a masszázzsal, akár az illatokkal, a gyógynövények erejével, az aromaterápiával, akár egy-egy jó szóval vagy mindennel együtt, mert számomra az szavakkal leírhatatlan, mikor egy kezelés alkalmával kisimultan, elégedetten távozik a vendégem.”

Legyen szép napod!

Római-part
hello@luxuryaromatherapy.hu
06 30 332 4530
Nyitva tartás: szerda és péntek

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

60 perces választható aromaterápiás kezelés a Római-parton

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2023.01.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 332 4530 • Felhasználható szerdai és pénteki napokon • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére