60 perces doTERRA AromaTouch Technique testkezelés az exkluzív budai Dream Face Stúdióban – akár 5 vagy 10 alkalmas bérlet is!

Luxury Aromatherapy - Dream Face Stúdió
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

1.770 Ft

Opciók
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
10.000 Ft 30% 3.010 Ft
  • Csak meghatározott ideig!

Korlátozott darabszámban!

Luxury Aromatherapy - Dream Face Stúdió
1027 Budapest Frankel Leó út 1.
hello@luxuryaromatherapy.hu
06 30 332 4530

Akció Leírása

Éld át a doTERRA AromaTouch aromaterápiás testkezelés nyújtotta testi-lelki élményeket!

  • 1 x 60 perces doTERRA AromaTouch Technique kezelés az exkluzív budai Dream Face Stúdióban – A kupon teljes ára 6.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 1.770 Ft, a fennmaradó 5.220 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!
  • 5 x 60 perces doTERRA AromaTouch Technique kezelés az exkluzív budai Dream Face Stúdióban – A kupon teljes ára 31.500 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 8.000 Ft, a fennmaradó 23.500 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!
  • 10 x 60 perces doTERRA AromaTouch Technique kezelés az exkluzív budai Dream Face Stúdióban – A kupon teljes ára 59.500 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 15.000 Ft, a fennmaradó 44.500 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

Marguerite Maury biokémikusnak köszönhető az a szemlélet, hogy hatásosabb egy kezelés, ha az aromaterápiát a masszázzsal ötvözzük. A Dr. David Hill által kidolgozott doTERRA AromaTouch Technique pontosan erre az elvre épül, amely egy különleges technika és az élet számtalan területén nyújthat segítséget, relaxálást és egyben feltöltődést mind lelki, mind testi szinten.

Nagyszerű a prevenció szempontjából is, ugyanis kiváló egészségmegőrző terápia. Fontos kiemelni az immunrendszerre gyakorolt támogatást, az idegrendszeri és lelki eredetű problémák enyhítésében és a mozgásszervi panaszok kezelésében a támogató hatást.

Az illóolajok nemcsak belégzéssel jutnak be a szervezetbe, hanem nagyon hamar, a bőrön át felszívódva is. Ezért sem mindegy, hogy mit kenünk magunkra, hogy milyen minőségű illóolajokkal végezzük a kezelést.

Az AromaTouch Technique testkezelés során nemcsak a bőr érintésével juttatják be a minőségi esszenciákat a szervezetedbe, hanem az illóolajok ultrahangos párologtatásának útján az orron keresztül is hamar belép a szaglórendszeredbe és eléri az agy limbikus rendszerét, amely többek között felelős az érzelmek kiváltásáért is. Ezért van, hogy bizonyos illatokkal tudunk hatni érzelmekre.

A lenyűgöző élményt nyújtó AromaTouch technika egy új korszakot jelent az esszenciális olajok alkalmazásának szempontjából!

Luxury Aromatherapy – Havasi Patrícia

Havasi Patrícia okleveles környezetmérnök, aromatanácsadó és masszőr. Több éve foglalkozik aromaterápiával és masszázzsal. 2014 óta a HarmoNet női magazin aromaterápia rovatát szerkeszti és az amerikai doTERRA cég Wellness Tanácsadója.

„Végzett természetgyógyászként, aromaterápiás tanácsadóként és környezetmérnökként szentül hiszek a gyógynövények erejében. Az aromaterápia és a különböző masszázsok azt a szerelmet jelentik, amivel egy jobb közérzetet lehet elérni, mert nemcsak hiszem, hanem tudom és tapasztalom is, hogy a hozzánk illő illattal bizony tudunk hatni lelkiállapotunkra. Az érintés ereje és fontossága úgy gondolom, vitathatatlan, főleg ha ezt az illatunkkal megfelelően kombináljuk. A természeten kívül nagyon szeretek emberekkel foglalkozni, szeretek segíteni másoknak az általam tanultakkal, a saját tapasztalataimmal a természetes gyógymódok segítségével. Életcélom, hogy minél több embernek tudjak segíteni, akár a masszázzsal, akár az illatokkal, a gyógynövények erejével, az aromaterápiával, akár egy-egy jó szóval vagy mindennel együtt, mert számomra az szavakkal leírhatatlan, mikor egy kezelés alkalmával kisimultan, elégedetten távozik a vendégem.”

Legyen szép napod!

1027 Budapest Frankel Leó út 1.
hello@luxuryaromatherapy.hu
06 30 332 4530
Nyitva tartás: hétfő, szerda és csütörtök: 8-20 óra között

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

60 perces doTERRA AromaTouch Technique testkezelés az exkluzív budai Dream Face Stúdióban – akár 5 vagy 10 alkalmas bérlet is!

Fontos

Beváltható: 2021.12.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 332 4530 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
24 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére