5 napos nyaralás az olasz Adrián, Bibionéban, buszos utazással, fakultatív programokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 38780
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

93.900 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 38780

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Strandolj az olasz Adria népszerű üdülővárosában, Bibionéban, és fedezd Velencét, Triesztet!

Opciók

  • 2024.06.09.-13.: , 84.900 Ft
  • 2024.06.19.-23.: , 93.900 Ft
  • 2024.06.23.-27.: , 93.900 Ft
  • 2024.07.06.-10.: , 93.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 4 éjszaka szállás apartmanban
  • Ellátás: önellátás
  • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • Fakultatív programok
  • Velencei hajójegy
  • Belépőjegyek
  • Utasbiztosítás
  • Betegség, baleset, poggyászbiztosítás díja: 540 Ft/fő/nap
  • Útlemondási biztosítás: részvételi díj 2,5%-a
  • Üdülőhelyi illeték: 8 Euro/fő

Fakultatív programok (változhat)

  • Velence 1 teljes nap (hajójeggyel együtt) 35 Euro
  • Velence-Murano-Burano szigetek (hajójeggyel együtt) 45 Euro       
  • Treviso - a vizek városa, félnapos program 20 Euro
  • Padova, félnapos program 22 Euro
  • Portugruaro- az árkádok városa, félnapos program 15 Euro
  • Cividale dei Friuli – ékszerdoboz a hegyek között, félnapos program 15 Euro
  • Cividale dei Friuli – és a szlovén „Toszkána” 20 Euro
  • Emlékút az Isonzó völgyében az I. világháborús hőseink tiszteletére 20 Euro
  • Villa Pisani és a Castello Roncade – impozáns középkori kastélyok 20 Euro
  • Dolomitok varázsa: Cortina d’Ampezzo-Misurina tó 25 Euro
  • Dolomitok varázsa: Cortina d’Ampezzo-Misurina tó 25 Euro
  • Sirmione (Garda tó) - Sigurta park - Borghetto sul Mincio 35 Euro
  • Sirmione (Garda tó) – Verona 35 Euro
  • Padova-Verona 35 Euro     
  • A Garda tó két mesevárosa: Sirmione és Lazise 35 Euro
  • Bledi tó és a vadregényes Vintgar szurdok 15 Euro    

Program

1. nap Indulás a hajnali-kora reggeli órákban. Útközben pihenő Trojaneban, az óriási fánkok hazájában, ahol mindenki vásárolhat az ízletes fánkcsodákból. Triesztben látogatás Miksa főherceg rezidenciájába, a tengerparti fekvésű, igencsak impozáns MIRAMARE – kastélyba.   Ezt követően a szállások elfoglalása a népszerű tengerparti üdülővárosban, Bibioneban. Szabadprogram.

2. nap Szabadprogram, pihenés, fürdés Bibioneban, illetve:
kellő számú jelentkező esetén félnapos fakultatív kirándulás az árkádok csodaszép városában, Portogruaroban. Gyönyörű terei, középkori gótikus palotái és a városháza meseszerű homlokzatával Olaszország legelegánsabb alkotásai közé tartozik. Portogruaro a kis vendéglők hazája is, ahol jó borokat és helyi ételeket kóstolhatunk meg, várnak ránk az elegáns üzletek és egy színes piac, mely minden csütörtök délelőtt kínálja portékáit az érdeklődőknek. A városka hatalmas Carefour bevásárló központja számos akciójával az év minden részében csalogatja a vásárolni vágyó turistákat. Szállás Bibioneban.

3. nap Szabadprogram, pihenés, fürdés Bibioneban, illetve:
kellő számú jelentkező esetén fakultatív kirándulás Velencébe. Az autóbusz Punta Sabbione-ba érkezik, onnan hajóval utazunk Velencébe. Városnézés a lagúnák városában: Szent Márk bazilika, Harangtorony, Dózse Palota, Sóhajok hídja, Rialto-híd, Canal Grande-n található paloták. Délután látogatás az üveg- és csipkekészítésről világhíres Murano- és Burano szigetekre. Visszautazás Bibionebe.

4. nap Szabadprogram, pihenés, fürdés Bibioneban, illetve
kellő számú jelentkező esetén félnapos fakultatív kirándulás Padovába. Az utcákon sétálva lépten nyomon csodálatos helyekre érkezünk: Piazza dei Signori tér, a Piazza delle Erbe tér, majd a Prato della Valle téren át az egyetemhez érünk, melynek padjait Janus Pannonius, Báthory fejedelem, Kopernikusz és Galilei is koptatta. Látogatás a gyermekek védőszentjéről elnevezett Szent Antal bazilikában. Igény esetén a Scrovegni kápolnában megtekinthetjük Giotto csodás freskóit. Délután szabadprogram Bibioneban.

5. nap Reggel kiköltözés az apartmanokból. Útban hazafelé látogatás Aquileiaba, mely a Római Birodalom egyik legfontosabb városa volt. Séta az ókori emlékek között: Fórum, Via Sacra. Megtekintjük az ókeresztény bazilikát, mely világhírét csodaszép mozaikjainak köszönheti. Hazaérkezés a kiindulási helyre az esti órákban.

Igény esetén az aquileai program helyett választható fakultatív kirándulás:
a.Bledi tó és a vadregényes Vintgar szurdok
Utazás a mesés Bledbe, ahol egy jégkorszaki gleccser maradékát, a kristálytiszta vizű Bledi tavat találjuk. Látogatás a várban, séta a tó körül vagy csónakkal átjuthatunk a tó közepén lévő kis szigetre, ahol egy XVII. századi híres zarándok templomot találunkLátogatás a vadregényes Vintgar szurdokba, ahol a sebes Radovna folyó több, mint száz méter mélyen véste be magát a sziklák közé. A könnyed sétával (kisgyermekek és idősebbek is bátran vállalhatják) bejárható látványos utat a sziklákhoz erősített fapallókon és hidakon lehet megtenni, ahol a festői táj, a függőleges sziklafalak, a türkiz szinű víz -benne pisztrángok sokaságával-, s az út végén a 16 m magas Sum vízesés arra készteti a látogatót ide még egyszer vissza kell térni. Ha szeretné valaki Bledi utazását egy csipetnyi adrenalinnal is ízesíteni, kihagyhatatlan a nyári bobpályán való száguldás élménye. A pálya gyönyörű terepen vezet keresztül, rendkívüli panorámát nyújtva az óriás sziklaszirtre épült bledi várkastélyra és a mélykék tóra. A hegyre libegővel jutunk, lefelé pedig bobbal.

b., Grotte Gigante cseppkőbarlang és Szlovénia gyöngyszeme, Piran
Első állomásunk a Grotte Gigante guinness rekorder cseppkőbarlangja, melynek csodálatos világa lenyűgöző. A lépcsőkön lefelé menet a mélységbe, pazarul kivilágított cseppkő képződményeket csodálhatunk meg. A mennyezeten lévő cseppkövek óriási jégcsapoknak tűnnek, a padlóból kinővő cseppkövek pedig oszlopok erdejének. Ez a világ egyik legnagyobb látványbarlangja: 167 méter hosszú, 76 méter széles és 98 méter magas főterem egyenesen gigantikus, könnyedén elférne a római Szent Péter Bazilika is benne. Ezt követően a szlovén tengerpart leghangulatosabb városába, Piranba vezet utunk. Csodás kis gyöngyszem a kristálytiszta tengerparton, mely több száz éven keresztül Velencéhez tartozott, majd a monarchia egyik legvirágzóbb városává nőtte ki magát. Olaszos beütése mai napig megmaradt, a szűk sikátorai is mind erre emlékeztetnek. Mindenképpen érdemes egy kellemes sétát tenni az óvárosban és gyönyörködni a macskaköves kis utcákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

5 napos nyaralás az olasz Adrián, Bibionéban, buszos utazással, fakultatív programokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
35 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére