5 napos kirándulás a Garda-tónál, buszos utazással, reggelivel, 3*-os szállással, programokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 42465
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

159.900 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 42465

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kalandozzatok a varázslatos Garda-tónál!

Opciók

  • 2024. 05.23-05.27.: , 159.900 Ft
  • 2024. 08.16-08.20.: , 159.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazást
  • 5 éjszaka szállást - Hotel 3*- a Garda tó környékén
  • Reggelit
  • Magyar idegenvezetőt

Az ár nem tartalmazza

  • Audio-guide: 2 750 Ft/fő/tartózkodás (7 EUR/fő)
  • Üdülőhelyi és regisztrációs díj: (helyszínen fizetendő) 15 EUR/fő/tartózkodás
  • Behajtási díj, parkolás:  15 EUR/fő/tartózkodás
  • Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját
  • Útlemondási díjat (2,8%)
  • Belépők és egyéb felárak összesen
    • Sirminone csónakázás: kb. 10 Eur/fő
    • Varone szurdokvízesés  kb    6 Eur/fő 
    • Monte Baldo felvonó fakultatív): kb. 27 Eur/fő
    • Citrom ültetvény kb.   2 Eur/fő

Fakultatív programok (min. létszám 25 fő)

  • Peschiera del Garda- Sirmione- Desenzano del Garda 25 EUR/fő)
  • Malcesine, Limone sul Garda, Monte Baldo 45 EUR/fő
  • Riva del Garda,Varone szurdokvízesés 35 EUR

Felár

  • Egyágyas felár (társítás nélkül):   32 900 Ft/fő ( 84 EUR/fő)
  • Vacsora felár: 22 900 Ft/fő ( 59 EUR/fő)

Program

1. nap: Budapest-Verona-Garda-tó 
Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban. Utazás Szlovénián keresztül rövid pihenőkkel. Itália legromantikusabb városában, Rómeó és Júlia szerelmének színhelyén, Verona-ban, ahol megcsodáljuk a jól ismert ókori Arénát, mely a mai napig híres opera- és színházi előadásoknak ad otthont. Természetesen nem hagyjuk ki Júlia házát, gyönyörű tereit és a szemet gyönyörködtető Dómot sem. Továbbutazunk a Garda tó felé, ahol elfoglaljuk szállásunkat.

2. nap: Malcesine- Monte Baldo- Limone sul Garda hajókázással- Bardolino szőlővidék (kóstoló)
Szabadprogram, strandolási lehetőség, vagy fakultatív kirándulási lehetőség. Utunkat a lenyűgöző Monte Baldo lábánál fekvő Malcesine elbűvölő kisvárosánál kezdjük, ahonnét felfedező hajónk indul. Megcsodáljuk távlatban a város ikonikus látnivalóját, a Scaligeri kastély épületét.  Akinek kedve van, előtte fakultatív módon a Monte Baldo csúcsához látogathat el velünk, egy különleges forgó, panorámás, kabinos felvonóval. A hegycsúcson lélegzetelállító panoráma tárul a szemünk elé. Különleges élmény, kár lenne kihagyni! Áthajózunk tó egyik legszebb elhelyezkedésű településére, Limone sul Garda-ba, ellátogathatunk a  gyönyörű panorámával kecsegtető "Citomházba" is, ahol citrusfélék sokasága között sétálhatunk, ezeken felül megcsodáljuk a sok régi citromültetvényt és a színpompás leanderek virágözönének sokaságát. Barangolhatunk a régi kőházak között húzódó macskaköves utcákon, vagy pihenhetünk egyet a hosszú, tóparti sétányon található számos étterem vagy kávézó teraszainak egyikén. Visszaérkezünk Malcesine-be, majd a híres Bardolino szőlővidéken megismerkedünk az extra szűz olívaolaj és bor történetével, készítésének titkaival és kóstolót is kaphatunk a zamatok megismerésére. (Ár hajójeggyel és kóstolóval: 45 Eur/fő )

3. nap: Peschiera del Garda- Sirmione- Desenzano del Garda 
Ma elsőként - fakultatív kirándulásunk alatt - a festői Mincio folyó partján levő kedves Peschiera del Garda kisvárosába indulunk, melynek erődje az UNESCO világörökség része, Óvárosa egy élő történelemköny, hangulatos, szűk utcácskái, a hidak és csatornák egyedi hangulatot idéznek. Innen az egyedülálló fekvésű és szépségű Sirmione-ba utazunk, melyre a mesebeli vízivára tekint le. A festői kis település erődjét három oldalról víz veszi körül, így a Scaligero család által építtetett vár látványa mindenkit elvarázsol. Idő függvényében (fakultatív) egy kis csónakázást is kipróbáhatunk, rácsodálkozva a környező hegykre. Következő megállónk Desenzano del Garda lesz. Séta az óvárosban, a tóparton, megnézzük a főbb nevezetességeket, köztük a várat, a fehér Malcesine-i díszkövekből épített, 15 íves árkáddal díszített Palazzo Todeschini-t és a mellette található "csődbe mentek kövét" is. A városnézést követően (08.16-os indulásnál, jó idő esetén) a város strandján lehetőségük lesz fürdőzni. Mindazok, akik nem szeretnének strandolni, kipróbálhatnak valamilyen helyi különlegességet a part menti kávézókban, éttermekben, vagy folytathatják a városi sétát, hogy egyénileg fedezzék fel a középkori városka rejtett kincseit.  (25 Eur/fő)

4. nap: Riva del Garda- Varone szurdokvízesés- Spiaggia Sabbioni 
Reggeli után az északon fekvő, festői, dél-Tirol-i Riva del Garda-ba utazunk, majd utunk a természeti ritkaságnak számító Varone szurdokvízesés-hez vezet. Kiépített, sétautak vezetnek a különleges szépségű vízeséshez. Lenyűgöző látvány a hegyi folyó által kivájt barlangok látványa, ahogy innét a víz csodásan, 75 méter magasságból zuhanjon alá. Fantasztikus élmény a szurdokban sétálni és onnan csodálkozni rá a természet erejére. A kellemes, 1 órás séta felfrissülést hoz az idelátogatóknak. Szabadprogram, 08.16-os indulásnál jó idő esetén, akinek kedve van strandolni, Riva del Garda - kristálytiszta vizű, hosszú, kavicsos, füves, árnyékos tópartja várja, ahol számos vízi sport kipróbálására is van lehetőség. A városkának a tó felé nyitott főtere, Torre Apponale óratorony és a színes házak felett magasodó sziklafalak elragadó látványt nyújtanak. Riva del Garda történelmi központját és a 130 méter magasan fekvő Bastione di Riva-t összekötő, üveges, panoráma siklóval közelítjük meg, ahol a város erődje vár minket. A sikló mindössze 2 perc alatt ér fel a domb tetejére, de az üvegből készült sikló a domboldalon haladva lélegzetelállító panorámát nyújt, gyönyörű kilátással a tóra és az alatta elterülő üdülőhelyre. Az erődhöz felérve elfogyaszthatunk egy frissítőt, mielőtt visszatérünk a városba, és élményekkel telve szálláshelyünk felé vegyük az irányt. (Ár: 35 Eur/fő)

5. nap:  Padova- Budapest
Reggeli után hazaindulunk, de megállunk Padova-ban, hogy búcsút vegyünk Olaszországtól. A város szobor sétánnyal köszönt minket a Basilica di Sant'Antonio látványával, ahol a védőszent ereklyéi találhatóak. Városnézés, séta és pihenő a város festői belvárosában. Továbbutazás, érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

5 napos kirándulás a Garda-tónál, buszos utazással, reggelivel, 3*-os szállással, programokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
29 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére