6 napos vakáció Cipruson, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 4*-os szállással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 33490
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

369.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 33490

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Nyaralj idén a Földközi-tengeren, Ciprus szigetén, élvezd a frissítő habokat és vegyél részt a szigetet bejáró buszos kirándulásokon!

  • Május 30 - Június 04.: , 369.000 Ft
  • Június 27 - Július 02.: , 369.000 Ft
  • Július 25 - 30.: , 409.000 Ft
  • Szeptember 26 - Október 01.: , 399.000 Ft
  • Október 03 - 08.: , 379.000 Ft
  • Október 17 - 22.: , 359.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A leírt alapprogramot
  • Szállást 4 csillagos szállodákban
  • Reggelit
  • A repülőjegyet illetékkel és csomaggal (ahol külön nincs feltüntetve)
  • Magyar nyelvű idegenvezetést Budapesttől Budapestig
  • Egy max. 20 kg-os feladható poggyászt
  • Egy kézipoggyászt
  • Ferihegy-közeli parkolást az út teljes időtartamára (igényét foglaláskor jelezze)
  • Fix, foglaláskor telefonon választható ülőhelyet a kinti autóbuszon
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

  • Utasbiztosítás
  • Fakultatív programok

Felár

  • Fakultatív vacsora (5 alkalom) 18 000 Ft
  • Egyágyas szoba felára 65 000 Ft
  • Tengerre néző felár (/fő) 29 000 Ft

Program

1. NAP: BUDAPEST – PAPHOS – KURION - LIMASSOL

A menetrend függvényében várhatóan a reggeli órákban indulás Ciprusra. Megérkezés után transzferbuszunkra szállunk. Első megállónk Paphos történelmi városában lesz, mely 2017‑ben Európa Kulturális Fővárosa is volt. Archeológiai parkja az UNESCO Világörökség részét képezi római kori villáinak maradványaival. Láthatjuk többek között a Dionüszosz villában gyönyörű állapotban megmaradt mesés padlómozaikokat. Ezt követően felkeressük Szent Pál oszlopát, ahová – a legenda szerint – az apostolt kikötözték, és 39 korbácsütést mértek rá, mert keresztény módon imádkozott. A nap folyamán a sziget déli partvonala mentén haladunk autóbuszunkkal, miközben többször gyönyörködhetünk a Földközi-tenger csodás látványában. Megnézzük Aphrodité szikláját Petra tou Romiou tengerpartján. A monda szerint az istennő itt lépett ki a habokból, és amerre járt, lába nyomán csodás növények, fák nőttek ki a földből. Jó idő esetén itt lesz módunk egy picit megmártózni a tengerben, akár a sziklát is körbe lehet úszni. (Javasoljuk, hogy a csomagolásnál gondoljanak erre a fürdési lehetőségre). Következő megállónk az ókori romváros, Kurion, mely egykor virágzó római település volt. Itt található egy, a mai napig működő görög-római színház és számos közfürdő is, de a fő látványosságai a több mint 1.500 éves mozaikok. Tovább indulva Limassol történelmi városrészében teszünk egy rövid sétát, majd a szállodába utazunk. Este vacsora.

2. NAP: PIHENÉS / ÉSZAK- CIPRUS KIRÁNDULÁS

Egész nap pihenés a szállodában és fürdőzés a medencénél vagy a tengerparton. Aki pedig szeretne, az a mai napon ellátogathat Ciprus északi részére (török Ciprus) egy egész napos fakultatív program keretében. Megtekintjük Szent Hilarion várát, Kyrenia csodás kikötőjét és a Bellapais kolostort, valamint a szabadprogram alatt lehetőség nyílik szuvenírok vásárlására is. A határátlépéshez szükséges a személyi igazolvány, valamint a megfelelő cipő azok számára, akik szeretnének felgyalogolni a vár bástyájához, az egyenetlen, lépcsővel tarkított útvonalon. Fakultatív kirándulás Észak-Ciprusra: €

3. NAP: PIHENÉS

Egész nap fürdés, napozás, pihenés. A városban több kitűnő strand is található. Aki szeretne, felfedezheti Limassol történelmi látnivalóit, amelyek közül legismertebb és legszebb az óvárosi rész, a lovagvár, a régi kikötő, a nagy mecset és az Agia Napa katedrális. Érdemes a magas pálmákkal övezett tengerparti sétányon is sétálni. Este vacsora.

4. NAP: PIHENÉS / TROODOS – KYKKOS KIRÁNDULÁS

Reggeli után, aki szeretne, egész napos fakultatív kiránduláson vehet részt. Az oda- és visszaúton a sziget legnagyobb hegyvonulatát, a Troodos-hegységet érintjük. Nicosia mellett elhaladva, a demarkációs vonal mentén közelítjük meg a hegyvonulatot. Megállunk egy tipikus ciprusi hegyi faluban, Kakopetriában. A falu szélén áll a XI. századi, román alapokra épült Ayios Nikolaos templom, melynek freskói a Világörökség részét képezik. Az út egyik leglátványosabb állomása a Kykkos monostornál lesz, amikor megtekintjük a híres aranymozaikos falfreskókat. A XI. században alapított bizánci kolostor Ciprus leggazdagabb vallási intézménye. Itt őrzik a csodatévő Szűz Mária ikont, mely valószínűleg a XII. századból származik. Szabadidő alatt a helyi gasztronómiát is kipróbálhatják. Hazafelé egy hangulatos kis hegyi faluban, Peristeronában állunk meg, és a település különleges templomáról készíthetünk fényképeket. Az esti órákban érkezünk vissza a szállásra, vacsora. Kint tartózkodásunk során a fakultatív programok sorrendje változhat az időjárás és a nyitva tartások függvényében. Aki nem jön a fakultatív kirándulásra, az pihenhet a szállodában, fürödhet a tengerben. Fakultatív kirándulás Troodos – Kykkos: €

5. NAP: PIHENÉS / LARNACA – NICOSIA KIRÁNDULÁS

Egész napos pihenési lehetőség a szállodában vagy a közeli strandokon. Aki szeretne, az jelentkezhet egy fakultatív kirándulásra. Velük larnacai városnézésre megyünk, mely során megtekintjük az óvárost és a Szent Lázár templomot. Az egykori Kition a sziget egyik legősibb települése, ahol a legenda szerint Lázárt eltemették. A templomban látni fogjuk a neki tulajdonított szarkofágot is. Majd rövid időre megállunk a Larnaca külső részén fekvő sóstónál, melynek partján találjuk a Hala Sultan Tekke mecsetet, a muzulmánok egyik legfontosabb zarándokhelyét. Ezután a fővárosba, Nicosiába utazunk. A világ utolsó megosztott fővárosába érve megnézzük a „Zöld vonal” egy részét, amely 1963 óta kettéválasztja Nicosiát görög és török oldalra. Elhaladunk a Velencei fal mellett, amely az óvárost határolja el az új városrésztől. Programunkban szerepel még a Szent János katedrális, a Ciprus Múzeum, majd rövid sétát teszünk a belváros hangulatos sikátoraiban. Ezt követően szabadprogram, vásárlási lehetőség. Amennyiben az aktuális szabályok megengedik, átsétálunk Nicosia északi, a törökök által megszállt területére is. A török oldalon megtekintjük a csodálatos Szent Szófia katedrálist (ma Selimiye mecset) és a Büyük Han karavánszerájt. Este érkezünk vissza szállásunkra. Fakultatív kirándulás Larnaca – Nicosia : €

6. NAP: LIMASSOL – PAPHOS - BUDAPEST

A szállodából történő kicsekkolás után transzfer a páfoszi repülőtérre, majd menetrend függvényében repülünk haza Budapestre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

6 napos vakáció Cipruson, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 4*-os szállással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
24 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére