6 napos körutazás Skóciában, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 3*-os szállással – vár a Skót-felföld, Loch Ness, Edinburgh

Ajánlat kód: 38612
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

528.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 38612

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kalandozz a Skót-felföldön, látogasd meg a misztikus kastélyokat és a történelmi városokat!

Opciók

  • 2024. május 23.: , 528.000 Ft
  • 2024. június 27.: , 550.000 Ft
  • 2024. július 18.: , 550.000 Ft
  • 2024. szeptember 5.: , 528.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazást repülővel Budapestről, helyben korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal
  • Program szerint 5 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 3* kategóriában, 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában
  • Program szerint 5x reggeli
  • Alap program szerinti programokat és városnézéseket
  • Magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Fakultatív vacsorát 5 alkalommal
  • Az alap programon felül teljesítésre kerülő programok költségeit
  • Belépőjegyek és az audioguide/fülhallgató árát (helyszínen fizetendő)
    • Belépők és jegyek tájékoztató árai: 130 GBP
    • Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 8 GBP
  • Idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő)
  • Szervizdíjat / borravalót (igény esetén a helyszínen fizetendő)
  • Kedvezményes csoportos baleset-betegség-poggyász biztosítást
  • Minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat
  • Valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)
  • Útlemondási biztosítást

Felár

  • Egyágyas felár: 140.000 HUF (383,46 EUR)
  • 5x vacsora felár: 69.500 HUF (190,36 EUR)
  • 15-24 fő esetén: 32.000 Ft / 88 EUR/fő

Program

1. NAP: BUDAPEST – EDINBURGH VÁROSNÉZÉS (20 KM)
Elutazás Budapestről menetrend szerinti repülőjárattal Edinburgh-ba (vagy Glasgow-ba). Köszöntőként autóbuszos és gyalogos városnézésre indulunk Edinburgh-ban, ”észak Athénjában”: Holyrood – a királynők palotája, a skót parlament modern épülete, Szent Egyed Székesegyház, a középkori épületeket őrző „Királyi mérföld”- a Royal Mile, Princess Street, a nyüzsgő főutca és a romantikus Várnegyed alkotják programunkat. Menetrend függvényében a városnézést követően szabadidő. Szállásunk Edinburgh-ban vagy környékén lesz.

2. NAP: PITLOCHRY – GLAMIS KASTÉLY – WHISKEY-FŐZDE – BLAIR KASTÉLYA – PITLOCHRY (190 KM)
Reggelit követően a Firth of Forth (a Forth-folyó torkolatának) hídján átkelve Pitlochry skót hegyvidék hangulatos kisvárosán át utazunk a királyi pompát sem nélkülöző, szellemek lakta Glamis kastélyhoz. Felkeresünk egy whisky-főzdét is – Skóciában járva az „élet vizének” megkóstolása kihagyhatatlan! Blair hófehér főúri kastélya és gyönyörű parkja egészen más képet mutat, mint az angol királyi családhoz ezer szállal kötődő Glamis. Itt hű képet kapunk a skót nemesség életéről a középkortól napjainkig, gyönyörködve ékszereikben, bútoraikban, ruháikban, a park évszázados fáiban. Szállásunk Pitlochry környékén lesz. 

3. NAP: URQUHART VÁRA – LOCH NESS – EILEAN DONAN – SKYE-SZIGET KITEKINTŐ – NEPTUN-VÍZLÉPCSŐ – FORT W
A mai napon elsőként a Loch Ness partján található Urquhart várának romantikus romjait tekintjük meg. Az odaútban „garantáltan” megmutatjuk Nessie-t is! Nem kevésbé romantikus a három tó összefolyásánál, egy kis félszigetre épült Eilean Donan középkori vára – a Hegylakó c. film egyik helyszíne! Lenyűgöző tájon át utazva egy rövid kis kitekintést és fotószünetet tartunk Skye-szigeténél, ahonnan jól érzékelhető a táj szépsége. Útban szállásunk felé még alkalmunk lesz megállni a Kaledóniai-csatornánál és a Neptun-vízlépcsőnél. Szállásunk Fort Williamben, vagy környékén lesz. 

4. NAP: GLENCOE – DOCHART VÍZESÉS – STIRLING – FALKIRK KERÉK – EDINBURGH (220 KM)
A szépséges Skót-felföld vár Bennünket! Ballachullish szép tavaival, Glencoe (a Könnyek Völgye) komor hegyeivel, a Rannoch-muir széljárta tőzeglápjával kihagyhatatlan élmény! Kitérőt teszünk a fehér habokkal dühöngő Dochart vízeséshez, ahol megpihenünk, majd Stirling várához érkezünk, a középkori erődítményhez, a felföld kapujához – megnézzük igényesen felújított termeit, látványosan berendezett konyháját. Programunk egyik felejthetetlen élménye a modern kor egyik vívmánya, mely az Union csatornán emeltetett: Falkirk 35 méter átmérőjű, forgó kereke. Szállásunk a következő két éjszakán át Edinburgh-ban vagy környékén lesz. 

5. NAP: MELROSE APÁTSÁG – ABBOTSFORD – ROSSLYN-KÁPOLNA – EDINBURGH (120 KM)
Korai reggeli a szállodában, majd autóbuszunkkal Melrose Apátságát keressük fel, mely romjaiban is lenyűgöző. Abbotsfordba látogatunk, Sir Walter Scott álomkastélyához, melyet saját tervei szerint középkori kastély mintájára építtetett. Megtekintjük a kastély kertjét, majd az eredeti berendezés, a rengeteg műalkotás és személyes tárgyak sokaságát élvezzük, melyek mind a nagyszerű skót hazafi, a világhírű író szellemét idézik. Ezután utunk a Rosslyn-kápolnához vezet, Skócia egyetlen, ”A Da Vinci-kód” által világhírűvé vált reneszánsz kápolnájához, mely a templomos lovagok és szabadkőművesek emlékét is őrzi. Szálláshelyünkre térünk vissza.

6. NAP: EDINBURGH-I VÁR – BUDAPEST
Utunk utolsó – és egyik legszebb – állomása a város fölött sziklacsúcson magasodó Edinburgh-i vár. A vár legmagasabb pontján lévő Korona téren helyezkedik el az egykori Királyi Palota, ahonnan jól látható a történelmi emlékeket rejtő Dávid-torony és Félhold-bástya. Ezzel a látvánnyal búcsúzunk Skóciától. A repülőtérre indulunk, majd menetrend szerint utazunk haza Budapestre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

6 napos körutazás Skóciában, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 3*-os szállással – vár a Skót-felföld, Loch Ness, Edinburgh

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
50 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére