6 napos körutazás a Baltikumban, repülőjeggyel, helyi buszos utazásokkal, reggelivel, programokkal, idegenvezetéssel – Riga, Tallinn, Vilnius

Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

196.500 Ft

Opciók
 • Csak meghatározott ideig!

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
Riga, Lettország
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0214
Ajánlat kód: 33839

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel a balti államok fővárosait, Rigát, Tallinnt és Vilniust!

Opciók

 • 2021. május 8.: 196.500 Ft
 • 2021.július 24.: 196.500 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

 • Repülőjegyet Budapest – Riga, Vilnius – Tallinn útvonalon közvetlen járattal, Tallinn – Budapest útvonalon rigai átszállással
 • Utazást a körutazáson légkondicionált autóbusszal
 • 5 éjszaka szállást 3*-os szállodák 2 ágyas, zuhanyzós / WC-s szobáiban
 • Reggelit
 • Kirándulásokat a program szerint
 • Helyi és magyar nyelvű idegenvezetést
 • ATLASZ Premium utasbiztosítást (Colonnade Biztosító)

Az ár nem tartalmazza

 • Repülőtéri illetéket: kb. 59.000,- Ft / fő (Az indulásig változhat!)
 • Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díját (1,5 %)
 • Belépőjegyek- valamint a fülhallgató díját: kb. 50 € / fő
 • Fakultatív kirándulás Helsinkibe: 80,- € (min. 20 fő esetén)
 • Borravalót / szervízdíjat a helyi gépkocsivezetők és helyi idegenvezető részére: 15 € / fő
 • Valamint az egyéb, a fentiekben nem említett utazás során felmerülő, egyéb személyes jellegű költségeket

Felárak

 • Félpanziós felárat: 39.800 Ft / fő
 • Egyágyas felár: 59.500 Ft

Program

1. nap: Budapest – Riga

Elutazás a koradélutáni órákban közvetlen járattal a lett fővárosba, Rigába. Érkezést követően transzfer a szállodába. Vacsora után esti séta. Riga gazdag történelmi múltú település, a Hanza-szövetség büszke tagja. Napjainkra a Baltikum legnagyobb, legnépesebb „metropoliszává” fejlődött. Az egykori rigai kereskedők gazdagságát őrzik az épen maradt, pompásan díszített házak. Szállás.

2. nap: Riga – Rundale – Kaunas (kb. 370 km)

Reggeli után séta a gótikus jellegű óvárosban: Feketefejes ház, Péter templom (kívülről), az ún. Macskás ház, Három fivér házcsoport, Jakab-templom, városfalak, Svéd kapu, dóm stb. Ezt követően irány a szomszédos Litvánia! Útközben, még lett területen, ismerkedés Rundale kastélyával és parkjával, mely az ország egyik legszebb műemléke. A szentpétervári Téli Palotára hasonlító főúri lak jelentette a csúcspontját a német és az orosz társadalom XVIII-XIX. századi összefonódásának. Átkelve Litvániába, rövid megálló a Keresztek-hegyénél, mely a katolicizmus és az egykor sok istent tisztelő, az ún. baltikumi ősi vallás keveredését szimbolizálja. A keresztek sokasága az elmúlt évszázadok mártírjainak állít emléket. Továbbutazás Kaunasba, szállás.

3. nap: Vilnius – Trakai (kb. 60 km)

Reggeli után továbbutazás. Vilnius, a litván főváros két folyó partján, a Neris és a Vilnelen találkozásánál fekszik. A templomtornyokban és barokk épületekben bővelkedő, sajátos hangulatú város főbb nevezetességei: Szt. Sztaniszláv Székesegyház a harangtoronnyal, Szt. Anna templom az ún. „lángoló gótika” remekműve, a Báthory István alapította régi egyetemi udvarok, a Péter-Pál templom gazdag stukatúr díszítései stb. Szabadidő után utazás Trakai-ba, a szigetvárosba, amely impozáns gótikus vízi-várának köszönhetően népszerű a turisták körében. Vilnius alapítása előtt itt volt a litván nagyfejedelemség székhelye. Szállás Vilniusban.

4. nap: Tallinn

Reggeli után utazás repülővel Vilniusból Tallinnba. Érkezés után ismerkedés az örökké nyüzsgő Tallinn városával. Fontos kikötőváros, melyben ötvöződik a világiasság és a vidéki hangulat. Egykor fontos tagja volt a Hanza-szövetségnek, az együttműködés meghatározó jelentőségű volt a város kereskedelmi kapcsolataira, fejlődésére, és a német kereskedők pozíciójának megerősödésében is. Növekvő gazdasági erejét a környező országok politikai befolyásolással ellensúlyozták, mely hatott az egységes városkép kialakulására is. Nem véletlen, hogy az egykori társult városokban a mai műemlék épületek népszerűek a turisták körében. Autóbuszos városnézés: Katalin negyed, kikötő, Dalos mező, egykori olimpiai falu stb. Séta az óvárosban: dóm, pravoszláv székesegyház, városháza, városfal az egyedi és nevesített bástyáival (pl. Kövér Margit, Hosszú Hermann stb.), Európa egyik legrégibb patikája a főtéren stb. Szállás Tallinnban.

5. nap: Helsinki

Szabad program Tallinnban, vagy fakultatív egész napos kirándulás a finn fővárosba. Reggel hajóval átkelünk a Finn-öböl másik oldalára. Helsinkit I. Gusztáv svéd király alapította a Vantaa folyó torkolatánál, hogy a rivális Hanza-város, Tallinn vetélytársa legyen. Városnézés (Nagytemplom, Egyetemi Könyvtár, Országház, Szikla-templom, Uszpenszkíj Székesegyház (kívülről), Sibelius-emlékmű stb.). Rövid szabadidő után, visszahajózunk Tallinnba. Szállás.

6. nap: Tallinn – Budapest

Reggeli után transzfer a repülőtérre, hazautazás rigai átszállással. Érkezés Budapestre a déli órákban, a menetrend függvényében.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1143 Budapest, Stefánia út 101-103.
Netida Travel Utazasi Iroda
1143 Budapest, Stefánia út 101-103.
Riga, Lettország
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0214

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

6 napos körutazás a Baltikumban, repülőjeggyel, helyi buszos utazásokkal, reggelivel, programokkal, idegenvezetéssel – Riga, Tallinn, Vilnius

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-15:00
20 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére