6 napos kirándulás Andalúziában, mór emlékek nyomában, repülőjeggyel, illetékkel, félpanzióval, idegenvezetéssel – Sevilla, Málaga, Córdoba

Ajánlat kód: 34070
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

469.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 34070

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kerekedj fel egy kulturális kirándulásra Spanyolország déli részére, Andalúziába!

Időpont

  • Május 25 - 30.: , 469.000 Ft
  • Augusztus 10 - 15. : , 599.000 Ft
  • Október 08 - 13. : , 479.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A leírt alapprogramot
  • Szállást 3 csillagos szállodákban
  • Félpanziós ellátást
  • Magyar nyelvű idegenvezetést Budapesttől Budapestig
  • A repülőjegyet illetékkel és csomaggal (ahol külön nincs feltüntetve)
  • Egy max. 20 kg-os feladható poggyászt
  • Egy kézipoggyászt
  • Ferihegy-közeli parkolást az út teljes időtartamára (igényét foglaláskor jelezze)
  • Fix, foglaláskor telefonon választható ülőhelyet a kinti autóbuszon
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

  • Utasbiztosítás
  • Belépők ára: kb.: 69 EUR + fakultatív program

Felár

  • Egyágyas szoba felára: 78.000 Ft

Program

1. NAP: BUDAPEST – MALAGA – COSTA DEL SOL

Menetrend függvényében utazás Malagába. A reptérről transzfer a Costa del Sol tengerparti szaka­szára és elfoglaljuk szállásunkat (5 éj), mely a tengerparttól rövid sétára található.

2. NAP: GRANADA

Reggelit követően a granadai Alhambrába látogatunk el, mely a világ talán legszebb mór kastélya, ezért is került be a Világörökségek közé. Az Alhambra területe volt az a „kis sziget” melyet az arabok legtovább birtokoltak Európában. A labirintus­szerű várkastély építészeti szempontból páratlan a kontinensen. Gyönyörűek a kertjei, lenyűgözőek az épület belső díszítései. Elsősorban a falak díszítettsége, a sok márvány és az érdekes arab motívumok teszik egyedülállóvá a palotát. A csodaszép Generalife mediterrán növényei közt vannak olyanok, melye­ket még a mórok telepítettek a parkba. Ezt követően leme­gyünk a városba, ahol a Katolikus Királyok (Kasztíliai Izabella és Aragóniai Ferdinánd) temetkezési kápolnáját és Európa egyet­len fennmaradt karavánszeráját tekintjük meg. Szabadidőben vásárlási lehetőség az arab világot idéző selyembazárban. Vacsorára érünk vissza szállásunkra (Az Alhambra jegyeket a jelentkezéskor leadott előzetesen igények alapján vásároljuk meg. A helyszínen jegyvásárlás nem lehetséges).

3. NAP: GIBRALTÁR – MARBELLA

Reggeli után, aki szeretne, kimehet a szállodától pár percre lévő tengerpartra és pihenhet, vagy aki egy érdekességet akar látni, az részt vehet egy fakultatív kiránduláson, mely során a szik­lára épült városállamhoz, Giblaltárhoz látogatunk el. Gyalog lépünk be a határon, s onnan helyi kisbusszal folytatjuk prog­ramunkat. Határátlépéshez személyi igazolvány vagy útlevél szükséges. Alaposan bejárjuk az alsóvárost, ami igen változatos képet nyújt erődfalaival, különböző vallásokhoz tartozó temp­lomaival, városi strandjával, háborús emlékműveivel, ráadásul területének jelentős része a tengerből feltöltött terület. Majd felmegyünk a híres fehér sziklára, ahol sokféle élmény fogad bennünket. Többek között egy vízesés, amely mesterséges, a tengerből szűrt ivóvíz mellékterméke, továbbá egy mecset, egy arab erőd, és az Európa pont, ahonnan Afrikáig ellátha­tunk. Azon kívül meglátogatunk egy káprázatos cseppkőbarlan­got, ami titokzatos mesevilágként hat, majd találkozunk a szikla majmaival, kik vidáman élik itt életüket. Gyönyörködhetünk ugrándozásukban, pajkos játékukban, és ahogy egymást kur­kásszák. Mindeközben a magasból csodálhatjuk a tájat, hisz belátjuk az egész öblöt hatalmas hajóforgalmával. Elképesztő látvány! Végezetül pihenhetünk, ebédelhetünk, és természe­tesen vásárolhatunk a szabad vámterületű boltok sokaságá­ban. Visszafelé jövet megállunk Marbellában. A Costa del Sol egyik legnépszerűbb tengerparti üdülővárosa, és kimondhat­juk, a legelitebb. Óvárosa a régi világ tanúja hangulatos utcái­val, kedves tereivel, virágos homlokzatú házaival. Nagyon bájos az egész. A fakultatív kirándulásunk végén a tengerpart mentén visszatérünk szállásunkra. "Gibraltár – Marbella fakultatív kirándulás: 80 € (belépővel)".

4. NAP: RONDA – CÓRDOBA

Reggeli után indulunk Rondába. A neve megtévesztő lehet, hisz Andalúzia egyik legaranyosabb, sziklára épült településéről van szó. Fő látnivalók: az Új Híd, a bikaviadal Aréna és a Főtér épüle­tei. A hídról mesés a rálátás a környékre, és a száz méter mély szurdokba. Rondát elhagyva folytatjuk utunkat Cordobába. A városban a mór építészet egyik legszebb alkotása található, ez a Mezquita, mely Világörökség. Programunkat ennek meg­tekintésével kezdjük. A monumentális épület a világ legkü­lönlegesebb mecsete, amelyben 850 oszlop, és egy keresztény templom(!) is fellelhető. Ilyen jellegű építményt sehol máshol a világon nem találhatunk. Az óvárosi sétánk során felkeressük a Virágok utcáját, Európa legrégebbi fürdőjét és a Guadalquivir folyón átívelő 225 m hosszú, 16 ívből álló római kori hidat is. A hófehér házakkal tarkított, kanyargós utcákon sétálva sok bájos belső kertet (patiot) láthatunk. Ezeknek komoly szerepük volt abban, hogy a forróságot árasztó kövek közt nyáron jobb levegőt biztosítsanak az ott lakók számára. A tartalmas nap végén visszatérünk szállásunkra.

5. NAP: SEVILLA

Reggeli után pihenés a szálloda medencéjénél, vagy fakulta­tív kirándulás Andalúzia központjába, a történelmi Sevillába. Megérkezésünk után először a felbecsülhetetlen értékekkel rendelkező Katedrálist nézzük meg, melyben Kolumbusz sír­emléke is található. Belső díszítése miatt mondják, hogy ez Spanyolország egyik legszebb vallási helye, melyről magunk is meggyőződhetünk. A programunkat helyi idegenvezető is segíti. Ezt követő sétánk során felkeressük az Alcázart, ame­lyet keresztény uralkodó építtetett mór stílusban. Az operadísz­let jellegű Santa Cruz negyedben lesz szabadidőnk, ahol finom helyi specialitásokat tesztelhetünk. A várost ezen kívül számta­lan szép palota és díszes épület tarkítja. A nap befejezéseként busszal felkeressük a szemkápráztató Plaza de Espanát, melynek hatalmas méreteivel alig tudunk betelni. Az épület homlokzatát borító csempéken a spanyol történelem neves eseményei látha­tóak. A Guadalquivir folyóparton lefényképezhetjük az almohád uralom idejéből származó, közel 800 éves Aranytornyot, majd élményekkel telve utazunk vissza szállásunkra. Sevilla fakultatív kirándulás (2 belépővel): 100 €.

6. NAP: MALAGA – BUDAPEST

Reggeli után szabadprogram, majd menetrend függvényé­ben, várhatóan dél körül indulunk a Costa del Sol fővárosába, Malagába. Séta a központban, mely során megtekintjük a több, mint félmilliós város fő látványosságait. A kikötőnél nagyon szép sétány fogad bennünket, látványos a katedrális, melyen a hosszantartó építése miatt több építészeti stílus is megjelenik. Továbbhaladva a Plaza de la Merced térre érkezünk, ahol Picasso szülőháza is található, ezt követi a Larios főutca. Meg kell emlí­teni a város másik ismert szülöttét, a híres színészt, Antonio Banderast is. Ezt követően szabadprogram, majd transzfer a repülőtérre, ahonnan az esti órákban hazarepülünk Budapestre. Járatunk várhatóan éjszaka landol a Liszt Ferenc Budapest Nemzetközi Repülőtéren.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

6 napos kirándulás 1 főre Andalúziában, mór emlékek nyomában, repülővel, félpanzióval, idegenvezetéssel – Sevilla, Málaga, Córdoba

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
38 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére