6 napos csillagtúra Dalmáciában, Horvátországban, busszal, félpanzióval, programokkal, idegenvezetéssel – Zadar, Plitvicei-tavak, Adriai-tenger, Dubrovnik

Ajánlat kód: 33773
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

159.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33773

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Látogass el Dalmácia hangulatos történelmi városaiba, kóstold meg a helyi ízeket és gyönyörködj a mesébe illő tájakban, s persze az Adriai-tengerben!

Időpontok

  • 2024. ápr. 9-14.: , 159.000 Ft
  • 2024. szept. 21-26.: , 193.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Az autóbuszos utazást
  • 5 éjszaka szállást
  • Félpanzióval
  • Az útlemondási biztosítást
  • Idegenvezetést
  • A felsorolt programokat

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők
  • Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 510 Ft/nap

Felárak

  • Egyágyas felár: 59.000 Ft

Szállás

5 éjszaka egy 3 csillagos tengerparti szállodában; kétágyas, pótágyazható, légkondicionált, fürdőszobás szobákban (erkély, LCD tv, telefon, ingyenes internet, széf, hajszárító). A szobák egy részéből lehet látni a tengert is. A szálloda vegyesen biztosítja a szobákat, nem mindegyik szobából lehet majd látni a tengert. A szobák előzetes kiosztásába azonban nincs beleszólásunk, megérkezéskor a recepció fogja kiosztani a kulcsokat.

Program

1. NAP: ZADAR
Elutazás Budapestről reggel 6.15-kor a Déli pályaudvartól. Székesfehérvárról az autóbusz 7.15-kor indul a Piac téri parkolóból. Utazás a Siófok – Nagykanizsa – Letenye – Varasd – Zágráb – Karlovac – Zadar útvonalon Dalmáciába. Ismerkedés Zadarral (magyarul Zára), Dalmácia legészakibb városával, melynek olaszos hangulatú történelmi belvárosa egy kis félszigeten található.
Szállás egy tengerparti kisvárosban, Šibenik környékén (5 éj).

2. NAP: ŠIBENIK, KRKA NEMZETI PARK, PRIMOŠTEN
Utazás a szép fekvésű Šibenikbe. Séta a velencei uralomra emlékeztető óvárosban, melynek igazi gyöngyszeme a késő gótikus, kora reneszánsz katedrális. A Šibenik melletti Krka Nemzeti Park Dalmácia egyik kihagyhatatlan látnivalója. A legszebb része a Skradinski Buk vízesésrendszere (17 kisebb-nagyobb zuhatag), ahol a folyó feletti fahidakon sétálva gyönyörködhetünk e különös természeti csodában.
Ezt követően séta a hangulatos Primoštenben. A szépségével nyaranta ezreket vonzó városkát egy partközeli szigeten alapították, melyet a későbbiekben híddal kapcsoltak a szárazföldhöz.

3. NAP: DUBROVNIK
Pihenés, szabad program.
Fakultatív program: Egész napos kirándulás Dubrovnikba (oda-vissza összesen kb. 8 órás buszozás nagyrészt szép tájakon keresztül). Indulás kora reggel. (2022 nyarán átadták a Bosznia-Hercegovinát elkerülő Pelješac-hidat, ami gyorsítja az utazást Dubrovnikba, mert nem kell várakozni a határellenőrzések miatt.)
Dubrovnik a Földközi-tenger térségének műemlékekben egyik leggazdagabb városa. A hatalmas falakkal körülvett óváros sikátorai, középkori épületei, templomai, kolostorai igazi csemegét jelentenek a kulturális körutazások kedvelőinek. A városnézés csúcspontját a várfalakon tett körséta jelenti, melynek során az óváros, az erődrendszer, a tenger és a környező szigetek legkülönbözőbb panorámájában gyönyörködhetünk. A várfalak összhosszúsága közel 2 kilométer.
A fakultatív program ára: 18.600 Ft + belépők (garantált indulás).

4. NAP: SPLIT, TROGIR
Egész napos kirándulás. Délelőtt városnézés Splitben, Dalmácia fővárosában, ahol Horvátország egyik legérdekesebb történelmi nevezetessége található. Itt építtette fel Diocletianus római császár gigantikus méretű palotáját. A hatalmas kövekből álló, négyszög alaprajzú épületegyüttes minden oldala kb. 200 méter hosszú. Split középkori óvárosa tulajdonképpen a palota belsejében épült, jórészt a palota köveiből. Egészen egyedülálló élményt jelent az óvárosban sétálni, ahol a középkori összezsúfolt házak és sikátorok világában lépten-nyomon előbukkannak az egykori császári palota monumentális maradványai. Jellemző módon Diocletianus császár mauzóleuma lett a VII. században Split székesegyháza.
A következő állomás Trogir, amely egykor a tatárok elől menekülő IV. Béla királyunknak is menedéket nyújtott. Ez a 10.000 lakosú kisváros valaha Splittel vetélkedett, azóta Csipkerózsika álmát alussza, az ember úgy érzi, itt megállt az idő. Séta a kis szigetre épült olaszos műemlékvárosban (paloták, templomok, kolostorok, városkapuk, városháza, erőd stb.).

5. NAP: KORNATI-SZIGETEK
Pihenés, szabad program.
Fakultatív program: Egész napos hajókirándulás az UNESCO világörökséghez tartozó Kornati-szigetvilágba (több mint 140 kisebb-nagyobb sziget). A kék Adria vizéből előbukkanó különös alakú mészkőszigetek látványa felejthetetlen élményt nyújt.
A fakultatív program ára: 20.500 Ft – ebéddel (garantált indulás).

6. NAP: PLITVICEI-TAVAK
Utazás a Plitvicei-tavakhoz. A Plitvicei-tórendszer Európa egyik legszebb természeti csodája – kristálytiszta vizű tavak, vízesések, zúgók, források, erdők káprázatos együttese. Barangolás a nemzeti parkban, majd hazautazás a Karlovac – Zágráb – Letenye – Nagykanizsa – Siófok – Székesfehérvár útvonalon. Érkezés Budapestre az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

6 napos csillagtúra Dalmáciában, Horvátországban, busszal, félpanzióval, programokkal, idegenvezetéssel – Zadar, Plitvicei-tavak, Adriai-tenger, Dubrovnik

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére