Húsvéti kirándulás Dalmáciában és a Krka Nemzeti Parkban, 4 nap / 3 éjszaka 1 személy részére félpanzióval, buszos utazással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 31695
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

59.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 31695

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Tedd emlékezetessé a Húsvétot dalmáciai kirándulással, látogass el Horvátország gyöngyszemeihez, a Krka Nemzeti Parkba és Zadar városába!

Időpont

  • 2020.04.10. - 04.13.: , 69.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazást
  • 3 éjszaka szállást (Primosten, H.ZORA 3*** Comfort szobáiban)
  • Félpanziót (svédasztalos reggeli és vacsora)
  • Programokat
  • Magyar idegenvezetőt

Az ár nem tartalmazza

  • Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját (Classic: 2.260 Ft/fő)
  • Útlemondási díjat (1,3%)
  • Foglalási díjat (1.500 Ft/fő)
  • Üdülőhelyi díjat 12 év felett: 1.800 Ft/fő/3 éj
  • Fakultatív program árát és a belépőket, valamint a felárakat

Felárak és belépők

  • Egyágyas felár: 15.900 Ft/fő/3 éj
  • Split, Trogir, ebéd: 30 EUR/fő; gyermek 12 évig 20 EUR/fő
  • Krka Nemzeti Park 75 HRK
  • Egyéb kb. 75 HRK nem kötelező

Fel- és leszállási lehetőség

  • Budapest (Blaha Lujza tér és BAH-csomópont), Budaörs, Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa

Program

1. nap: Primosten

Indulás reggel 6 órakor. A délutáni órákban a szállás elfoglalását követően Primosten óvárosában teszünk egy sétát. A kacskaringós utcákat követve, a település legmagasabb pontjára érkezünk, ahol megcsodáljuk a lélegzetelállítóan kék Adriát. A szállodában finom vacsorával zárjuk a napot.

2. nap: Split, Trogir

Ezen a napon választhatunk: pihenünk, vagy részt vehetünk egy igazi csemegének számító egész napos fakultatív kiránduláson. Split-i és Trogir-i kulturális programot ebéddel fűszerezzük egy hangulatos, helyi étteremben. Észak-Dalmácia fővárosában, Split-ben teljes szépségében láthatjuk Diocletianus római császár gigantikus palotáját, melynek eredeti falai az óvárost ölelik át. A közös városnézés után mindenki kedvére barangolhat a vár pincerendszerében, vagy sétálhat a város tágas terein és szűk utcáin. Trogir felé haladva megállunk és megkóstoljuk a dalmát konyhát. Trogir-ban Egyedülálló élményben lesz részünk a kis szigetre épült, festői, olaszos hangulatú település látogatása során. A mediterrán vidék ékszerdobozként rejti Dalmácia egyik legjelentősebb egyházi épületét, a Szt. Lőrinc katedrálist. Este a szálloda vár minket vacsorával. Részvételi díj: 30 EUR/fő

3. nap: Krka Nemzeti Park, Sibenik

Húsvéti reggeli után egy félnapos buszos kirándulás alkalmával megismerkedünk a gyönyörűséges Krka Nemzeti Parkkal, mely a Plitvicei-tavak mellett, a leglátogatottabb horvát nemzeti park. Megcsodáljuk a zuhatagrendszert, a vízeséseket, ahol 100 méter széles víztömeg, 5 teraszról, 17 lépcsőn keresztül zuhan alá. A Krka folyó zubogásán felül élvezhetjük a környező ösvényeken megtett sétákat is. Ezek az ösvények főként az ősi idők útjainak vonalát követik, amiről számos kőhidacska is tanúskodik. Buszra szállunk és irány Sibenik, melynek vára már messziről hívogatja a látogatókat. Az UNESCO védelme alatt álló Szt. Jakab székesegyház uralja ezt a szépséges várost. Élményekkel telve indulhatunk vissza szálláshelyünkre. Vacsora után meghallgathatjuk a húsvéti koncertet.

4. nap: Zadar

Reggeli után elindulunk Zadar óvárosba. A történelmi belváros számos magyar vonatkozású emléket őriz. Felkeressük a nevezetességeket (Nagy Arzenál, Szt. Donát templom, Szt. Anasztázia székesegyház, római fórum), meghallgatjuk és napfürdőzünk a híres tengeri orgonán, megcsodáljuk a „nap üdvözletét” - séta a természetes fényt kibocsátó "univerzumban”. Zadartól és az Adriától búcsút véve indulunk hazafelé. Érkezés az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Húsvéti kirándulás Dalmáciában és a Krka Nemzeti Parkban, 4 nap/3 éjszaka 1 személy részére félpanzióval, buszos utazással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére