57.000 Ft helyett 39.900 Ft: 4 napos vakáció Sopronban nyáron is, 4 nap / 3 éjszaka 2 vagy 3 személy részére reggelivel a Schubert vendégházban

Ajánlat kód: 31627
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

39.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 31627

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Irány a hűség városa, Sopron, ahol megannyi kaland vár Rátok jövő tavasztól egészen kora őszig!

Felhasználható

  • 2019. április 1-október 1. között

Opciók

  • 4 nap/3 éjszaka 2 személyre reggelivel Luxor szobában 57.000 Ft helyett 39.900 Ft
  • 4 nap/3 éjszaka 3 személyre reggelivel Luxor szobában 71.430 Ft helyett 49.900 Ft

A Luxor szoba

  • 1 db franciaágy, 1 db egyes ágy
  • Extrákkal felszerelt szoba: klíma, bőrgarnitúrák, erkély, dupla mosdó, sarokkád.
  • Kávé tea bekészítés vízforraló.
  • Tartozék: TV, éjjeli lámpa, fogasok, szappan, fürdőszobai kilépő

Sopronból számtalan izgalmas kaland érhető el, mint az Eisenstadti Eszterházy kastély meglátogatása vagy egy bécsi városnézés, esetleg egy szabadtéri előadás a St. Margareti kőfejtőnél Ausztriában, nem is beszélve az osztrák sí paradicsomokról a téli sportok kedvelőinek.

Sopronhoz közel a kőfejtő folytatódik Magyarország területén, amelyet a határ szel ketté, akárcsak a Fertő-tavat. Ez utóbbi igen jó programot ígér mindkét oldalon! Nézzetek körbe az osztrák partokon, ahova hajóval is átjuthattok, de sétahajózás is igénybe vehető a tavon.

Sopron nevezetességei sem elhanyagolhatóak, amely az egykori aranykorba repíti vissza a művelődéstörténelem szerelmeseit, vagy aki csak egyáltalán kíváncsi a kulturális örökségekre.

Azok, akik pihenni és regenerálódni szeretnének, vagy az erdei túrák megszállottjai, mindenképpen az erdei programok között válogathatnak. A fenyves erdők tiszta, oxigéndús, és gyógyító levegője garantáltan kizökkent a stresszel teli hétköznapokból, testi, lelki felüdülést nyújtva, ami feltölti az embert energiával!

Schubert vendégház Sopron

A családias vendégház a belvárostól 10 percre, a határtól 8 kilométerre Sopron frekventált helyén fekszik. A közelben bevásárló központok, szépségszalon, plasztikai sebész, fogorvos, cukrászda, játszótér, éttermek, kávézók és a casino található. Otthon melegével, de egy hotel eleganciájával keveredve kínál nagyon kellemes pihenést a kedvenc programjaitok után. A vendégházat azoknak ajánljuk, akik szeretnék a városközpont minden közeli elérhetőségét élvezni, de szeretnek azzal a kellemes érzéssel ébredni, amelyet a lélekcsiklandozó madárcsicsergés okoz, a csendes és nyugodt környék biztosított kellemes pihenés után.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos vakáció Sopronban akár jövő nyáron is, 4 nap/3 éjszaka 2 vagy 3 személy részére reggelivel a Schubert vendégházban

Fontos

Az utalvány megvásárlása nem egyenértékű a foglalással. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után érvényesítsd az utalványod emailben, az utazas@netida.hu címen.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére