Thaiföldi körutazás mesebeli tájakra és nyüzsgő városokba, 15 nap / 12 éjszaka 1 főre reggelivel, 9 ebéddel vagy vacsorával, programokkal, belépőkkel

Ajánlat kód: 31781
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

415.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 31781

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Látogass el elfeledett vidékekre Thaiföldön, ismerkedj ősi civilizációkkal, érintetlen tájakkal és vibráló városokkal!

Időpontok

  • 2019.12.03. - 2019.12.17.: , 415.000 Ft
  • 2020.03.03. - 2020.03.17.: , 415.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 12 éjszaka szállást helyi, 3-4 *-os szállodák kétágyas szobáiban
  • Reggelis ellátást
  • 9 alkalommal ebédet vagy vacsorát, italok nélkül (2-10. napig)
  • A megadott programokat
  • A helyszíni transzfereket
  • A belépőjegyeket a programban szereplő látnivalókhoz
  • A magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • A nemzetközi és a belföldi repülőjegyeket és illetékek kb. 265.000 Ft
  • Útlemondási biztosítás 1,5%
  • Borravalók kb. 70 USD/fő

Egyéb költségek, felárak

  • BBP biztosítás
  • Egyágyas felár 175.000 Ft
  • Fakultatív programok

Fakultatív programok

  • Baiyoke Sky vacsora: 14.000 Ft
  • Hajókirándulás Chao Praya folyón vacsorával: 20.000 Ft
  • Khantoke vacsora: 10.000 Ft

Program

1-2. nap: Budapest – Chiang Mai

Elutazás Budapestről átszállással Chiang Maiba, Thaiföld második legnagyobb városába. Ebéd után bebarangoljuk a hegytetőn álló Doi Suthep templom csodálatos épületegyüttesét. Este szabadidő, hogy felfedezzük az éjszakai bazár kincseit. Szállás Chiang Maiban (2 éj).

Szállás: Amora Thapae Hotel Chiang Mai 4*

3. nap: Elefánt tábor - Chiang Mai – „Hosszú nyakúak” faluja

Reggel felkeressük a Mae Sa-ban lévő elefánt tábort, ahol egy remek elefánt show-t láthatunk. Folytatva utunkat meglátogatjuk a „hosszú nyakúak” törzsi faluját, ebéd után pedig San Kam Phaeng-et, a kézműves központot, ahol megismerkedhetünk a híres thai papírernyők, selyem, ezüst tárgyak és tikfa faragások készítésével. Fakultatív programként a híres "Khantoke” esten, egy zenével és táncos bemutatóval egybekötött vacsorán vehetünk részt.

4. nap: Thatorn – Chiang Rai

Látogatás a burmai határnál fekvő Thatorn városába. Tradicionális thai csónakba szállva elhajózunk a Kok folyó hangulatos falvaihoz. Baan Ruammitban fakultatív program keretében elefánt túrát tehetünk (jelentkezés a helyszínen). Látogatás a yao és akha törzseknél, majd pihenés a Huay Maekamin vízesésnél, mielőtt továbbutazunk Chiang Raiba. Vacsora és szállás Chiang Raiban (2 éj).

Szállás: Laluna Hotel Chiang Rai 3*+

5. nap: Aranyháromszög

Elsőként Wat Rhong Khunt, a Fehér templomot keressük fel, majd a burmai határnál fekvő Mai Sai városkát. Ezután a helyi piacon vásárolhatunk. Ebéd után a híres Aranyháromszögbe, Burma, Laosz és Thaiföld közös határvidékére utazunk. Látogatás az ópium múzeumban, majd hajókázás a Mekong-folyón.

6. nap: Lampang – Sukothai – Phitsanulok

Továbbutazás Lampangba, az első északi királyság, Lanna egyik nagyvárosába. Látogatás a Phra That Lampang Luang templomnál, majd a Sukothai Történelmi Parkban, mely az UNESCO Világörökség része. Ebéd után továbbutazás Phitsanulokba, ahol annak fő látványosságát, a 14. században épült Wat Phra Si Rattana Mahathat templomot keressük fel. Szállás Phitsanulokban (1 éj).

Szállás: Topland Phitsanulok 3*+

7. nap: Lopburi – Ayutthaya

Következő megállónk Lopburi, a majmok városa. Ebéd után ismét egy világörökségi helyszínre, Ayutthayába látogatunk. Csodálatos templomai, a paloták és az erődítmények romjai az ősi főváros fényes múltjáról mesélnek. Szállás Ayutthayában (1 éj).

Szállás: Krungsri River Hotel Ayutthaya 3*+

8. nap: Bang Pa In – Bangkok

Mai első programunk a Bang Pa In nyári palota, melynek pavilonjai és palotái a Chao Praya folyó mellett épültek. Továbbutazás Bangkokba, ebéd. Délután szabadidő. Este fakultatív vacsora a Baiyoke Sky étteremben, ahol a kilátóból a város látványában gyönyörködhetünk. Szállás Bangkokban (2 éj).

Szállás: Aetas Lumpini Bangkok 4*

9. nap: Bangkok

Reggeli után Bangkok városnézés. Első megállónk Wat Traimit, az Aranybuddha temploma, majd Wat Pho, a fekvő Buddha temploma következik. Ezután a királyi palotával és a Smaragd Buddha templomával folytatjuk. Ebéd után „klong” túrára indulunk, csónakba szállunk és Thonburi csatornáin hajózunk. Utunk a khmer építészet egyik különleges remekénél, a Hajnal templománál végződik. Estére fakultatív programként egy vacsorás, műsoros sétahajózást ajánlunk a Chao Praya folyón.

10. nap: Damnoen Saduak úszópiac - Kwai-folyó – Kanchanaburi

Elsőként a Mae Klong vasúti piacot keressük fel, ahol az árusok portékái a síneken (is) hevernek. Megérkezünk Damnoen Saduak úszópiacra, ahol helyiek százai árulják portékájukat a csónakjaikról. Vásárlási lehetőség, majd utazás Kanchanaburiba. Látogatás a Kwai-folyó híres hídjánál és a múzeumában. Vacsora és szállás a Kwai-folyón egy úszó szállodában (1 éj).

Szállás: River Kwai Jungle Rafts 4*

11. nap: Bangkok – Phuket

Transzfer vissza Bangkokba, majd délután Phuketre repülünk. Szállás Phuketen (3 éj).

Szállás: Phuket Graceland Resort 4*

12-13. nap: Phuket

Mindkét nap szabad program, fakultatív programlehetőségekkel: szigettúra, hajós tengeri kirándulások, esti élményparki és show programok, kalandtúrák tengeri horgászattal vagy bemutató búvárprogrammal, szárazföldi kirándulások (jelentkezés és fizetés a helyszínen).

14-15. nap: Phuket - Budapest

Az egész napos szabadidőt követően késő délután transzfer a repülőtérre, majd elutazás átszállással Budapestre. Érkezés a 15. napon.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Thaiföldi körutazás mesebeli tájakra és nyüzsgő városokba, 15 nap/12 éjszaka 1 főre reggelivel, 9 ebéddel vagy vacsorával, programokkal, belépőkkel

Fontos

2019.12.03. - 2019.12.17

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére