5.000 Ft helyett 600 Ft: Légy divatos a strandon is! Ujjatlan, térdig érő, könnyen felvehető strandruha, több színben!

Raktáron
Alkupon Termék
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

600 Ft

Nincs raktáron

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
5.000 Ft 88% 4.400 Ft

Akció Leírása

40 fokban ki szeret kis kosztümben járni, pláne a strandon? Ha nem szeretnéd magad köré tekerni a törölközőt, vagy csak jó lenne valami praktikus kis ruhadarabbal eltakarni a rajtad lévő felesleget, akkor szerezz be gyorsan egy ilyen különleges kialakítású, könnyen felvehető strandruhát!

A beach style, azaz a tengerparti stílus már évek óta külön kategóriát képvisel a divatszakmában. Több neves márka alkot, illetve alkotott már limitált szériás, nyári szezonos ruhákat, hogy mindig a legfrissebb, divatnak megfelelő ruciban pompázhassunk a strandon vagy akár a tengerparton! Ám nem mindegy, hogy mit kapunk fel a fürdőruhánkra, ugyanis egy rosszul megválasztott darab sokat ronthat az összképünkön!

Trend a strandon!

Ez a ruha garantáltan tetszeni fog Neked, hiszen pille könnyű anyagból készült, minden nehézség nélkül felveheted és nem utolsósorban rendkívül divatos a fiatalok és idősek körében is! A 2014-es divat trendjeinek teljesen megfelel, hiszen az erős, rikítóbb színek mellett, klasszikus darabok is kaphatók. Választhatsz a jól bevált fekete vagy fehér színből, de benevezhetsz akár egy extrémebb sárgás darabra is. A barack és korall árnyalatok külön-külön, de együtt is remekül mutatnak, mint ahogy ezeken a strandruhákon is, így ha jobban szereted a lányosabb színeket, akkor válassz ezek közül. Ha mintás bikinid van, akkor ezt a strandrucit pont Neked találták ki, ugyanis az ilyen típusú fürdőruhához ez a legideálisabb, így az összehatás garantáltan tökéletes lesz!

Opciók:

  • fekete
  • fehér
  • pink
  • kék
  • piros
  • sárga

Többé nem kell azon aggódnod, hogy milyen göncbe menj a lángososhoz vagy a fagyishoz, mert ebbe a strandruhába percek alatt belebújhatsz!

Legyen szép napod!

AlkuPont - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Alkupon Termék
1143 Budapest, Stefánia út 101-103.
segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Ujjatlan strandruha kék vagy fehér színben. Egyenes szabású fazon, amelybe könnyű belebújni. Viselése kényelmes, anyaga pedig pille könnyű. Ideális tengerpartra, strandra, vagy egy késő esti nyári sétához is

Fontos

A kiszállítás futárszolgálattal 3-7 munkanapon belül várható. A kiszállítási díjakról ide kattintva tájékozódhatsz.

A termék csak korlátozott számban áll rendelkezésünkre raktárunkban.

14 napos elállás indoklás nélkül(higiéniás termék esetén, a 14 napos elállás nem lehetséges). Alkupon garancia.

Fizetési módok: Visa, MasterCard, PayPal
Visa, MasterCard, PayPal

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére