5 napos körutazás Toszkánában, Cinque Terre és Viareggio érintésével, busszal, 3*-os szállással, reggelivel

Ajánlat kód: 38537
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

148.500 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 38537

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Látogass el a napsütötte Toszkánába akár az ünnepi hétvégék egyikén is!

Opciók

  • Tavasz (bővebben)
  • Nyár és ősz (bővebben)
    • 2024. július 17.: 148.500 Ft
    • 2024. augusztus 16.: 148.500 Ft
    • 2024. október 23.: 155.500 Ft
    • 2024. november 13.: 148.500 Ft
  • Az ár tartalmazza 1 személyre

    • Utazás: autóbusszal
    • Elhelyezés: 4 éjszaka szálloda***, 2 ágyas tus/wc-s szobákban
    • Ellátás: 4x reggeli
    • Idegenvezetés
    • Útlemondási biztosítás

    Az ár nem tartalmazza

    • Utasbiztosítás
      • Utasbiztosítás (Classic): 3.500 Ft
      • Utasbiztosítás (Prémium): 4.550 Ft 
      • Utasbiztosítás (Privileg): 5.750 Ft 
    • Belépők és jegyek tájékoztató árai: 55 EUR
    • Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 22 EUR

    Felár

    • Kis csoportos létszám felár: 11.000 Ft / 28 EUR/fő
    • Egyágyas felár (2023. 10.25., 11.15.): 32.000 Ft / 86 EUR
    • Egyágyas felár (2024. 03.28., 04.27.,10.25.): 35.000 Ft / 95 EUR
    • 4x vacsora felár (15 főtől): 23.500 Ft / 64 EUR

    Fakultatív programok (15 főtől)

    • Uffizi képtár tárlatvezetéssel, belépő (jelentkezéskor foglalni kell): 26.700 Ft / 73 EUR
    • Cinque Terre hajójegy: 40 EUR

    Fontos

    • Lehetséges ingyenes transzfer a csatlakozási pontokhoz. A részletekről kérjük, érdeklődjön!

    Program

    1. nap: Szeged – Budapest – Szlovénia – Montecatini (970 km)
    Elutazás a kora reggeli órákban Szegedről Budapestre. Utazás Szlovénián át (Tornyiszentmiklós határátkelő), Olaszországba, útközben pihenőkkel, étkezési lehetőséggel. Az esti órákban érkezünk Montecatinibe, ahol mindvégig szálláshelyünk lesz.

    2. nap: La Spezia és Cinque-Terre öblei (210 km)
    Ezen a napon az UNESCO által védettnek nyilvánított természeti parkot és tengeröblöket keressük fel, mely öt tengeröböl által körbezárt települést rejt. Felejthetetlen élményben lesz része! A sziklák oldalában megbúvó színes kis halász falvakat hajóúton fedezzük fel (rossz idő esetén vonattal): La Speziából Porto Venerébe hajózunk, ahol sétálunk mediterrán hangulatú promenádján, majd Vernazza szűk kis öblében teszünk látogatást. Hajónkkal sorra látogatjuk a szebbnél-szebb öblöket miután a végén érkezünk Monterosso al Mare nyüzsgő öbléhez. A festői településeken partra szállva élvezzük a varázslatos helyszíneket (az egyes időpontokban a hajótársaság és hullámzó tenger alapján köt ki a hajó valamely két helyszínen). A sós tenger illata és a látvány mindenképp felejthetetlen élményt garantál az idelátogatónak! Estére visszatérünk szálláshelyünkre.

    3. nap: Lucca, Pisa, Viareggio és Torre del Lago (140 km)
    A mai napon egész napos kirándulásra indulunk. Először Lucca városfalakkal körbezárt városát keressük fel. Sétálunk szűk utcácskáin, láthatjuk román stílusú templomait, kereskedőházait. Továbbutazunk Pisa ikonikus városába, ahol a Csodák terének építészeti remekműveivel ismerkedünk. Láthatjuk a méltán híres pisai ferde tornyot, a tér közepén elhelyezkedő katedrálisát a keresztelő kápolnával. Szabadidejében elsétálhat az Arno folyó partjára, ahonnan páratlan panorámában lehet része a folyó városban tett kanyarulatában. Sétánk során útközben vessünk egy pillantást a Botanikus Egyetem épületére és a mögötte elterülő parkra… Utunk következő állomása a festői Versíliai-parton fekvő üdülővároska, Viareggio, melyet a helyi karneválja tett híressé. Sétálunk tengerpartján, megtekintjük nevezetes épületeit, időjárás függvényében fürdési lehetőség. Továbbindulva Puccini városát, Torre del Lago-t keressük fel. Meglátogatjuk az egyik leghíresebb olasz zeneszerző villáját, ahol a Pillangókisasszony, a Tosca, a Bohémélet ma is népszerű dallamait komponálta (a ház ma múzeum, Puccini sírja is itt található). Estére szálláshelyünkre térünk vissza.

    4. nap: Firenze: a reneszánsz kor ”Athénje” és Montecatini Alto (100 km)
    Megreggelizünk, majd Firenzébe a Mediciek városába utazunk. A nagyvárosi forgalmat elkerülve, még időben vonatra pattanunk, hogy Firenze szívébe „megállás nélkül” érkezzünk (vonatjegy!). Helyi idegenvezetőnk kíséretében ismerkedünk a középkori várossal: Santa Croce templom – benne Michelangelo sírjával, Palazzo Vecchio, a Dóm monumentális épülete. Sétálunk az Arno folyó partján, a Ponte Vecchio-n. Fakultatív ajánlatunk: Látogasson el a világhírű Uffizi képtárba! A világ egyik leglátogatottabb múzeumában magyar nyelvű tárlatvezetéssel ismerkedünk képzőművészeti és neves festők alkotásaival. (A tárlatvezetésre csak foglalásnál lehet jelentkezni, a helyszínen csatlakozásra már nincs lehetőség!) Szabadidő a városban. Érdeklődő utasaink egyénileg látogatást tehetnek a Palazzo Pittiben. Estefelé fogaskerekűvel felmehetünk egy rövid sétára Montecatini Altoba (novemberi csoportunknál már nem közlekedik).

    5. nap: Montecatini – Udine – Budapest – Szeged (970 km)
    Reggeli után Udine felé indulunk, majd Szlovénián (Tornyiszentmiklós határátkelő) keresztülutazunk hazafelé, útközben többszöri pihenőkkel, étkezési lehetőséggel. Érkezés Budapestre a késő esti órákban, továbbutazás Szegedre.

    Jó utat kívánunk!

    Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

    A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
    találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

5 napos körutazás Toszkánában, Cinque Terre és Viareggio érintésével, busszal, 3*-os szállással, reggelivel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
45 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére