5 napos körutazás Olaszországban és Svájcban, buszos utazással, reggelivel, 3 és 4 csillagos szállodákban, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 33500
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

178.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33500

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kerekedj fel nyáron Olaszország és Svájc legszebb tájaira, a Comói-tóhoz, a romantikus Veronába és Milánóba, s kóstold meg Svájc leghíresebb termékét, az alpesi csokoládét!

Időpontok

  • Október 11 - 15.: , 178.500 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A leírt alapprogramot
  • 4 éjszaka szállást 3 és 4 csillagos szállodákban
  • Reggelis ellátást
  • Klímás, turistautakra tervezett autóbusszal utazást
  • Fix ülőhelyet az autóbuszon, ami foglaláskor kiválasztható
  • Fel- és leszállási lehetőséget 15 magyar nagyvárosban
  • Magyar nyelvű idegenvezetést
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők ára: kb.: 44 frank + 6 €
  • Utasbiztosítás

Program

1. NAP: SZEGED – BUDAPEST – VICENZA

Reggeli indulás után folyamatos utazás Szlovénián keresztül. Délután érkezünk Olaszországba és felkeressük Vicenza városát, mely ékszer- és ruhaiparáról vált híressé. Az UNESCO Világörökségei közé sorolják a város reneszánsz épületegyütteseit. A városban 23 olyan épületet találunk, melyet a híres Palladio tervezett. Az óváros centrumában felkeressük a Piazza dei Signorit. Figyelmet érdemel a 82 méter magas Torre dei Piazza, a városházához tartozó Loggia del Capitano, melyet a híres építész, Palladio épített 1571-ben. Palladio főműve, a Basilica Palladiana. A tanácsteremnek készült épületben jelenleg a Palladio Múzeum található. Sétánk után a várost elhagyva Verona melletti ****-os szállásunkra utazunk.

2. NAP: VERONA – MILÁNÓ

Reggelit követően városnézés Veronában, Rómeó és Júlia városában. Természetesen megtekintjük a két szerelmes híres erkélyét. A ház falai telis-tele vannak rajzolva a szerelmesek üzeneteivel. A főtéren látható az ókori Aréna, mely nyaranta a híres Veronai Ünnepi Játékok helyszíne. Ez Olaszország leglátogatot­tabb szabadtéri színháza. A bájos belvárosban sétálva keressük fel az Erbe teret és a Scaligeri család palotáit. Kisétálunk a várost körbeölelő kanyargós Adige folyó partjára is. Veronát elhagyva Milánóba utazunk. Meglátogatjuk a város főbb látványosságait. Ezek közül a legismertebb a Dóm, mely az 1300-as évek végén épült, 135 csipkézett tornyocskával és 3400 szoborral díszített. Véleményünk szerint kihagyhatatlan élmény felmenni a toronyba és Milánót a dóm márványteraszáról is megtekinteni. Ha felérünk, nem csak a panorámában gyönyörködhetünk, hanem a minket körülvevő csipkézett márvány tornyocskák és pillérek látványában is. Aki be szeretne menni a Dómba és fel akar menni a kupolába (lifttel), azoknak irodánk előre megvásárolja a jegyet, hogy elkerüljék a nagyon hosszú sorbaállást. (Ezt jelentkezéskor kell megrendelni.) Fakultatív belépőjegy: Milánói Dóm megtekintése kupolával (lifttel): 8.500,- Ft A II. Viktor Emánuel Galéria a Dóm teret és a Scalat köti össze. A passzázs teteje eklektikus stílusban, acélszerkezet által tartott üvegből készült 1878-ban. A terveket Giuseppe Mengoni készítette, aki a nyitás előtt két nappal lezuhant az építéshez felszerelt állványról, és életét vesztette. A galéria nemhiába érdemelte ki a „milánóiak szalonja" címet. Végig elegáns üzletek, luxuséttermek sora látható. A milánói opera épületét, a Scalát csak kívülről tekintjük meg. Ezen a napon még egy különleges programra invitáljuk Önöket. A Santa Maria delle Grazie templomban található Leonardo da Vinci talán leghíresebb alkotása az „Utolsó vacsora”. Ennek megtekintésére van lehetőség. A templom látogatása csak előzetes jegyrendeléssel lehetséges, ezért aki nem rendeli meg előre ezt a programot, annak belépését nem tudjuk biztosítani. Fakultatív: „Utolsó vacsora” freskó megtekintése: 7.000,- Ft belépővel Jegyeket csak a szabad kapacitások függvényében tudunk vásárolni. Ha nem sikerül jegyet vásárolnunk (pl. minden jegy eladásra került), írásban értesítjük, és az Ön által kifizetett díjat természetesen visszatérítjük. Aki nem jön a freskó megtekintésére, azoknak Milánóban szabadprogram, majd a kora esti órákban szállásunkra buszozunk, mely ezúttal is **** szálloda.

3. NAP: COMO – LUGANO

Reggeli után Como felé vesszük az irányt. Délelőtt séta a főutcán és a szépen kialakított tóparton. Ez a legmélyebb alpesi tó, több mint 400 m mélységgel. A főutcánál található a Dóm, mely román és gótikus alapokra épült, sok márvány felhasználásával. Szép egységet képez a városháza és az óratorony is. A kellemes comói séta után Svájcba utazunk. Először Melidében a „Mini Svájc” kiállítást tekintjük meg, ahol az ország több mint 120 nevezetességét mutatják be kicsinyítve, egy szépen kialakított parkban. Délután egy másik tóparti városban gyönyörködünk. Lugano bájából és hangulatából egy kis ízelítőt kaphatunk, amikor a tóparti séta mellett felkeressük a szép városházát, főteret és az egykori Ferences templomot is. Ezt követően ellátogatunk egy csokoládégyárba. Itt kóstolhatunk a cég termékeiből és természetesen lesz vásárlási lehetőség is. Programunk befejezése után szálláshelyünkre buszozunk.

4. NAP: BELLINZONA – VIA MALA – CHUR

Ez a nap a hegyekről és a különleges természeti látványosságokról szól. Reggeli után Bellinzonát látogatjuk meg. A város fölé 3 vár magasodik. Ez annyira egyedi, hogy bekerült az UNESCO Világörökségei közé. Egyik várat meg is tekintjük, majd sétálunk a belvárosban, ahol a Santa Maria Grazia templomot tekintjük meg, melynek freskói meseszépek. Elhagyjuk Bellinzonát és csodálatos hegyes tájon haladunk tovább. Többször is felmegyünk 2.000 m fölé, amikor átmegyünk a hágókon. Ahogy haladunk a kanyargó hegyi utakon letekinthetünk a virágzó völgyekre és gyönyörködhetünk a bennünket körülölelő fantasztikus csúcsokban, zuhatagokban. Így érkezünk el a Hátsó-Rajna mesés szurdokához, amely egy regényírót is megihletett. A Via Mala közel 100 m mély sziklahasadékába le is lehet sétálni. Délután Svájc egyik legrégebbi (kb. 5.000 éves) városában, Churban nézelődünk. Kevesen ismerik ezt a várost, ezért is lesz kellemes meglepetés mindenki számára a látvány. A belváros hangulatos főterét szép házak ölelik körbe. A Münster (templom) környéke és a céhes házak méltán vívják ki a látogatók elismerését. A városnézés és a szabadprogramunk után buszunkkal elhagyjuk Svájcot és Ausztriában folytatjuk utunkat. Szállás Tirolban.

5. NAP: TIROL – SALZBURG – HEGYESHALOM – BP.

Tirol magas hegyeit látva indulunk hazafelé. A déli órákban megállunk az egyik legszebb osztrák városban, Salzburgban, mely méltán szerepel a Világörökségek közt. Városnézésünk során felkeressük a barokk stílusú Dómot, a Szt. Péter templomot, de sétálunk és szabadidőnk alatt vásárolhatunk is a híres Getreidegassen. Több alkalom is lesz arra, hogy a felettünk magasodó Hochensalzburg várát lefényképezzük. Talán a Mirabell park virágaival az előtérben készülhetnek a legjobb felvételek. Délután továbbindulunk. Hegyeshalomnál lépjük át a határt. Budapestre érkezés az esti órákban, ezt követően a Szeged, Pécs, Miskolc–Debrecen útvonalon felszállt utasainkat visszatranszferáljuk a felszállási helyükre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

5 napos körutazás Olaszországban és Svájcban, buszos utazással, reggelivel, 3 és 4 csillagos szállodákban, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére