4 napos körutazás dél-csehországi kastélyokhoz, busszal, reggelivel, 3*-os szállással – vár a Morva karsztvidék, Kutna Hora és Cesky Krumlov

Ajánlat kód: 38571
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

99.500 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 38571

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Dél-Csehország kastélyait!

Opciók

  • 2024. június 27.: , 105.000 Ft
  • 2024. július 11.: , 99.500 Ft
  • 2024. augusztus 8.: , 99.500 Ft
  • 2024. szeptember 19.: , 105.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazást korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal
  • 3 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 3* kategóriában (helyi 4*), 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában
  • 3x reggeli ellátást
  • Alap program szerinti programokat és városnézéseket a program szerint
  • Magyar nyelvű idegenvezetést a programokon

Az ár nem tartalmazza

  • Az étkezésekhez ital fogyasztást (helyszínen fizetendő)
  • 3x vacsora felárat
  • Fakultatív programon való részvételt
  • Az alap programon felül teljesítésre kerülő programok költségeit
    • Belépőjegyek és az audioguide/fülhallgató árát (helyszínen fizetendő)
    • Belépők és jegyek tájékoztató árai: 2200 CZK
  • Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 200 CZK + 7 EUR
  • Idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő)
  • Kötelező jellegű helyi idegenvezető költségeit
  • Kedvezményes csoportos baleset-betegség-poggyász biztosítást
  • Minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat
  • Valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)
  • Útlemondás biztosítást

Felár

  • Egyágyas felár: 38.500 HUF (105,45 EUR)
  • 2x vacsora felár: 16.000 HUF (43,82 EUR)
  • 25-34 fő esetén: 7.500 Ft / 21 EUR/fő

Fakultatív programok (15 főtől)

  • Moldvai hajózás, svédasztalos vacsorával: 11.500 HUF (31,50 EUR)
  • Kutna Hora és Konopiste: 9.500 HUF (26,02 EUR)
  • Könnyed raftingtúra a Moldván: 400,00 CZK

Fontos

  • Lehetséges ingyenes transzfer a csatlakozási pontokhoz. A részletekről kérjük, érdeklődjön!

Program

1. NAP: SZEGED – BUDAPEST – MORVA-KARSZT: PUNKVA CSEPPKŐBARLANG – PRÁGA (600 KM)
Elutazás a kora reggeli órákban Szegedről Budapestre. Tovább utazva Rajkánál lépjük át a határt. Délután érkezünk Csehországba, a Morva-karszt hegységbe, ahol bar­langok, búvárpatakok, szakadékok káprázatos együttesét keressük fel. Először a Punkva barlangot jár­juk be, melyben fantasztikus szép cseppkő képződményeket látunk. Az egy órás barlangtúra felét csó­nakkal tesszük meg. Ezt követően drótkötélpálya segítségével (az edzettebbek gyalog) a Macocha 138 m mélységű szakadékához indulunk, ahol a táj szépségében gyönyörködünk. Utunkat folytatva az esti órákban érkezünk a cseh fővárosba. Szállásunk 2 éjszakán át Prágában lesz. 

2. NAP: ÖN VÁLASZT: PRÁGA EGYÉNILEG VAGY KUTNA HORA ÉS ČESKÝ ŠTERBERK VÁRA (130 KM)
Szabad program keretében ismer­kedik Prága múltjával és jelenével, vagy fakultatív kirándulásra jön Kutná Horába és Český Šternberk várához. Kutná Horában (UNES­CO) Közép-Európa egyik legszebb, egyedülálló műemlékei találhatók: Szent Borbála templom, Olasz ud­var, Csontkápolna. Český Šternberk vára utunk következő állomása. A Šternberk család várát 1949-ben államosították és a grófnak megengedték, hogy saját várában dolgozhasson tárlatvezetőként. A rendszerváltozás után a család visszakapta várát. A gazdagon díszített belső termek, trófeagyűjtemény, ma­radandó élmény az idelátogatónak. Késő délután visszatérünk Prágába. Fakultatív ajánlatunk: Hajókirán­dulásra hívjuk az esti kivilágításban tündöklő Moldván, svédasztalos vacsorával. (Aki a fakultatív prog­ramon nem vesz részt, önköltségén választhat Prága számtalan kisven­déglője közül a belvárosban.)

3. NAP: VYŠŠÍ BROD – VLTAVA VÍZITÚRA - ROZEMBERK - ČESKÝ KRUMLOV – ČESKÉ BUDEJOVICE (230 KM)
Reggel elhagyjuk Prágát és Dél-Csehországban Vyšší Brod kisvárosában állunk meg. Fakultatív ajánlatunk: remek alkalom kínálkozik arra (min. 5 fő esetén), hogy részt vegyünk egy felejthetetlen, 3-4 órás könnyed raftingtúrán a Moldva (Vltava) folyón (időjárás függvényében). Itt található az ország legkedveltebb vízitúrás útvonala, amely vadregényes tájakon vezet keresztül. A folyó jótékony az evezősökkel, mivel 5 – 8 km/óra a folyási sebessége, tehát ha evezés közben pihenni szeretnénk, haladunk. A parton léptem- nyomon vendéglátóhelyeket, frissítőállomásokat találunk kiváló cseh sörökkel. Az evezést kisebb-nagyobb zúgók tarkítják, melyeken biztonságosan átcsúszhatunk. Evezésünk végvégállomásánál megcsodáljuk a folyó fölé magasló, festői szépségű Rožmberk várat, ahol Zrínyi Miklós is többször tartózkodott. Akik nem a raftingtúrát választották Vyšší Brod kolostorát tekinthetik meg. A templomban értékes képek, szobrok, Záviš keresztje, valamint Zrínyi Miklós fiának, Jánosnak a síremléke található. Délután a cseh városok gyöngysze­me, Český Krumlov felfedezése vár ránk. Séta a Moldva kanyarulata ál­tal körülölelt festői, középkori rene­szánsz belvárosban. Megtekintjük Csehország második legnagyobb várát, majd a szabadprogram ke­retében kedvünkre kóborolhatunk a középkori hangulatú óvárosban. Tehetünk egy kellemes sétát a kastélykertben, megtekinthetjük Egon Schiele kiállítását, Marionett múzeumot…. Szállásunk České Budějovicén vagy környékén lesz.

4. NAP: HLUBOKÁ – JINDŘICHÚV HRADEC – BUDAPEST – KECSKEMÉT – SZEGED (480 KM)
Reggeli után Csehország legpom­pásabban berendezett kastélyát tekintjük meg Hlubokán. A látvány a windsori kastélyt idézi elénk. Gyönyörű fafaragások és pazarul berendezett szobák kápráztatják el a látogatót. Utolsó megállónk Jindřichúv Hradec, ahol az ország harmadik legnagyobb várát tekint­jük meg, melyet olasz építészek kastéllyá alakítottak át. A városka jezsuita iskolájában végezte gim­náziumi tanulmányait II. Rákóczi Ferenc. Szabadprogram keretében gyönyörködhetünk az óváros díszes polgárházaiban. Hazafelé indulunk Ausztrián keresztül Bécs városát érintve. Hegyeshalom–Győr útvo­nalon érkezünk az esti órákban Budapestre. Továbbutazás Kecske­méten keresztül Szegedre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

4 napos körutazás dél-csehországi kastélyokhoz, busszal, reggelivel, 3*-os szállással – vár a Morva karsztvidék, Kutna Hora és Cesky Krumlov

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
21 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére