7 napos kirándulás Málta szigetén, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, programokkal, idegenvezetéssel – vár La Valletta, a Kék-barlang és Marsaxlokk halászfalu

Ajánlat kód: 35783
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

399.500 Ft

Megveszem

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 35783

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Máltát kora ősszel, sétálj a középkori hangulatú városkákban és gyönyörködj a varázslatos természeti csodákban, mint a Kék-barlang!

Időpont

  • 2024. szeptember 23.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazást Budapest – Málta – Budapest útvonalon menetrendszerinti repülőjárattal. A körút során légkondicionált autóbusszal.
  • 6 éjszaka szállást 4* szálloda 2 ágyas, zuh. / WC-s szobáiban. A szálloda fedett és nyitott medencével rendelkezik.
  • Reggelit
  • Kirándulásokat és városnézéseket a program szerint
  • Idegenvezetést
  • Utasbiztosítást

Az ár nem tartalmazza

  • Belépőjegyek ára: kb. 75 € (helyszínen fizetendő)
  • Idegenforgalmi adó: kb. 8,- € (Helyszínen fizetendő!)
  • Szervízdíj / Borravaló: 15,- € (Helyszínen fizetendő!)
  • Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás: 3%
  • Gozo-sziget kirándulás hajóval, busszal, belépőkkel: kb. 60,- € (itthon előre kell jelentkezni, és a helyszínen fizetni)

Felár

  • Félpanziós felár (6 vacsora itallal): 39.000 Ft
  • Egyágyas felár: 171.000 Ft
  • Tengerre néző szoba felár: 59.000 Ft                                                       
  • Részben tengerre néző felár: 29.500 Ft
  • Garanciafelár: 50 € (15-19 fő esetén) 

Program

1. nap: Budapest – Málta
Délután repülés Máltára közvetlen járattal. Érkezést követően transzfer a szállodába. Szállás.

2. nap: Mnajdra – Három város
A mai napon felkeressük MNAJDRA települést. Málta szigetének nyugati partján fekszik, itt található a három templomromból álló megalitikus komplexum, melynek legérdekesebb része a Napforduló és Napéjegyenlőség ajtó. A templomok elrendezésére jellemző, hogy a téli napfordulón a felkelő nap pontosan a bejárat vonalában süt be az épületbe. Ezt követően több százéves épületek árnyékában, hangulatos kis utcákon keresztül sétálunk a történelmi Három-városban: Vittoriosa, Senglea és Cospicua. Kikötői öbleit a föníciaiak ideje óta használják, mely megélhetést jelentett a helyiek számára, de egyben sebezhetővé is tette őket a háborúk ideje alatt. A program végén transzfer vissza a szállodába. Szállás Valettában.

3. nap: Kék-barlang – Marsaxlokk
Félnapos kirándulás a Kék-barlanghoz (jó időjárás esetén csónakázás). A hét barlangból álló rendszer kialakulása a tenger folyamatos hullámzásának köszönhető. A nevét egy brit katonától kapta, aki úgy vélte, hogy a barlang hasonlít a Capri szigetén található Grotta Azzura (Kék Barlang) látványára. Majd tovább utazás sziget a délkeleti részén található festői halászfaluba MARSAXLOKK-ba. Málta legnagyobb és legrégibb halászkikötője, amelyet az i.e. IX. században már a föníciaiak, majd később a görögök és rómaiak is használtak. A vízen ott ringanak a halászok, hagyományos színes csónakjai, a „luzzu-k” amely a turisták kedvenc fotótémája. Séta és vásárlási lehetőség. Szállás.

4. nap: La Valetta – Hagar Qim – Tarxien
Városnézés Málta és 2018-ban, Európa Kulturális fővárosában, LA VALETTÁ-ban. Elsőként a Barracca kert, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Nagy Kikötőre, majd a sziget legimpozánsabb templomát, a Szt. János társkatedrálist nézzük meg, ezt követően megtekintjük a Nagymesterek Palotáját kívülről, mert jelenleg felújítás miatt zárva van. Málta a megalitikus építmények őshazája. A HAGAR QIM, mely a sziget legnagyobb, négy önálló épületmaradványból álló komplexuma, Kr. e. 3600 és 2500 között épülhetett. Ellátogatunk TARXIEN-be is ahol megtekintjük a híres „Történelem előtti templomok” régészeti leleteit. Szállás Valettában.

5. nap: Mdina – Rabat – Mosta
A mai napon következik MDINA, az egykori főváros, mely a „hallgatag város” néven ismert, és máig megőrizte középkori hangulatát. Folytatás RABAT-ban a Római villa és Szt. Pál katakombáinak megtekintésével. Végül MOSTA, a dóm hatalmas kupolája méretét tekintve harmadik Európában. Szállás Valettában.

6. nap: Gozo-sziget
Szabad nap, vagy fakultatív kirándulás a szomszéd szigetre, az Odüsszeiából Kalüpszó-szigeteként ismert GOZO-ra. Nevezetességei közül kihagyhatatlan a megalít kórból fennmaradt Ggantija-templom, Victoria, a sziget „fővárosa”, benne a Citadella és a Székes-egyház, Ta’ Pinu bazilika, a legfontosabb zarándokhely, és ha időnk engedi, akkor még Kalüpszó barlangját is megnézzük. Délután utazás vissza Máltára. Szállás Valettában.

7. nap: Szent Antal kertek – Dingli Cliffs – Buskett Gardens – Misrah Ghar il-Kbir – Budapest
A mai túra a San Anton Gardens-be vezet. Ezek a kertek Máltának egy igazi gyöngyszemei. A kertek 1882 óta nyitva állnak a nagyközönség előtt, és a viktoriánus idők óta máltai családok generációi élvezik őket. Körül vesznek egy díszes palotát, amelyet Antoine de Paule, a Szent János Lovagrend nagymestere építtetett 1636-ban nyári rezidenciának - ez ma a máltai elnök hivatalos rezidenciája. A kerteket magunk mögött hagyva a Dingli-sziklák felé vesszük az irányt, amelyek Málta legmagasabb pontjai a tengerszint felett mintegy 253 méterrel. A kilátás lélegzetelállító, az alatta elterülő kis teraszos mezőkre, a nyílt tengerre és Filfla lakatlan szigetére nyílik. Innen a Buskett Gardens felé utazunk. Hajdan erdő borította a szigetet, de a hajózás miatt a fákat ki kellett vágni. Ma már kevés erdőt találni Máltán.
MISRAH GHAR il-KBIR, látványossága a: Szekérnyomok! Elsőre furcsán hangzik, de a világ legrégebbi és legismertebb a "szekérnyomokról", a sziklába vájt nyomok bonyolult hálózatáról. A nyomok kora és rendeltetése bizonytalan, eredetüket a neolitikumtól a középkorig és a kettő közötti időszakig terjednek a becslések.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

7 napos kirándulás Málta szigetén, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, programokkal, idegenvezetéssel – vár La Valletta, a Kék-barlang és Marsaxlokk halászfalu

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
22 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére