5 napos kirándulás Erdélyben, 1 éjszaka Kolozsváron és 3 éjszaka Székelyudvarhelyen reggelivel, buszos utazással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 35365
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

134.900 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 35365

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Erdély képeslapra illő tájait és történelmi városait!

Időpontok

  • 2024.06.11.: , 134.900 Ft
  • 2024.08.28.: , 134.900 Ft
  • 2024.10.02.: , 134.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 1 éjszaka szállás Kolozsváron 3*-os szállodában
  • 3 éjszaka szállás Székelyudvarhelyen 3*-os szállodában
  • Reggeli
  • VOX készülék városnézéshez
  • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • Útlemondási biztosítás (az út részvételi díjának 1,8 %-a)
  • Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás 700 Ft/fő/nap
  • Programok költségei (változhat)
    • Tordai sóbánya: kb. 50 RON/ fő
    • Marosvásárhely, Kultúrpalota: kb. 30 RON/fő
    • Gyergyószentmiklós sajtműhely: kb. 50 RON/fő
    • Terepjáros program + ebéd: kb. 200 RON/fő

Felár

  • Vacsora felár: (1 x menü, 3 x svédasztalos) 27.900 Ft/fő 
  • Egyágyas felár (foglaláskor fizetendő): 40.000 Ft/fő
  • Egyágyas felár társítással (foglaláskor fizetendő): 20.000 Ft/fő

Program

1. nap:
Indulás 06.00-kor Budapestről, a Hősök teréről, a Műcsarnok mögötti parkolóból. A határátkelés után első megállónk Nagyvárad. Látogatást teszünk a Szent László Bazilikában, majd sétálunk a székesegyház kertjében érintve a Szent László szobrot, a Püspöki palotát, majd a Kanonok sort. Utána autóbuszos városnézés Nagyvárad központjában. Ezután a Királyhágón át folytatjuk utunkat Kolozsvárra, ahol városnéző sétánk során megtekintjük a Házsongárdi temetőt, a Mátyás szoboregyüttest, érintjük a Szent Mihály templomot, valamint Mátyás király szülőházát. Szállásfoglalás Kolozsváron. Vacsora a szállodában.

2. nap:
Reggeli után tovább utazunk Tordára, ahol fakultatív lehetőség nyílik egy közös barangolásra a turisták által olyannyira közkedvelt tordai sóbányában. A bányalátogatást követően a székelység fővárosába, Marosvásárhelyre látogatunk. Városnéző sétánk során érintjük a Rózsák terét, a Kultúrpalotát. Ezt követően folytatjuk utunkat Korond fele, ahol elsősorban a székely népi fazekassággal ismerkedhetünk, majd a kirakodóvásárban lehetőség nyílik Korond iparművészeti remekeinek megvásárlására is. Este szállásfoglalás Székelyudvarhelyen, vacsora.

3. nap:     
Reggeli után Gyergyószentmiklósra érkezünk, ahol egy igazi érleltsajt látványműhelybe látogatunk el. Betekintést nyerhetünk a tej feldolgozásába, a svájci technológiával készülő hosszan érlelt sajt, valamint a natúr joghúrt készítésébe. Természetesen megkóstolhatjuk ezen ínyencségeket finom erdélyi bor kóstolásának kíséretében. Gyergyószentmiklósról felkapaszkodunk az 1250 m magas Pongrácz tetőre, ahonnan pazar kilátás tárul az utazó elé. A délutánt a Békás-szorosnál és a Gyilkos-tónál töltjük, amelyek a csodálatos látnivalóik sokaságával Székelyföld természeti csodái közé tartoznak. Este visszautazás a szállásra, vacsora.

4. nap:     
A reggelit követően utunk Csíkszereda érintésével a katolikus székelyek híres búcsújáróhelyére, Csíksomlyóra vezet, ahol egy kellemes sétát teszünk és megtekintjük a Csíksomlyói-kegytemplomot. Ezutánegy élményekben gazdag programra hívjuk meg a kedves utasainkat. Egy terepjárós program keretén belül, izgalmas erdei utakon feljutunk a Csomád-hegységbe. A hegység szépségeinek meglátogatása közben egy finom székely ebéd vár minket a természetben, csodás panorámával. Egy kellemes séta keretén belül eljutunk a 946 méter magasan fekvő Szent Anna- tóhoz, amely a Kárpát-medence egyetlen vulkanikus krátertava.  Besétálunk a Mohos tőzeglápba is, ami egy csodálatos és páratlan világot tár fel a kedves utazó előtt. Este vacsora a panzióban.

5. nap:      
Korai reggeli után hazaindulunk. Útközben Segesvárra látogatunk a szászok alapította városba. Látogatást teszünk a Világörökség részét képező középkori várnegyedben, a gyönyörű óratorony- és a bástyák által körülvett épületekben gyönyörködhetünk, látjuk a Diákok lépcsőjét, az evangélikus templomot. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

5 napos kirándulás Erdélyben, 1 éjszaka Kolozsváron és 3 éjszaka Székelyudvarhelyen reggelivel, buszos utazással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
24 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére