5 napos kirándulás Bajorországban, buszos utazással, 3*-os szállással, reggelivel – nürnbergi városnézés, romantikus kastélyok és mesés tájak várnak

Ajánlat kód: 34518
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

139.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34518

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Látogasd meg Bajorország varázslatos kastélyait és sétálj Nürnberg hangulatos utcáin!

Időpont

  • 2022. augusztus 17.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 4 éjszaka szállás 3*-os hotelben, kétágyas szobában
  • Reggeli
  • Autóbuszos utazás

Az ár nem tartalmazza

  • Biztosítás: 2.850 Ft/fő
  • Sztornó biztosítás: 1,5%

Felár

  • Félpanzió: 35.000 Ft/fő
  • Egyágyas felár: 48.000 Ft/fő

Belépők (változhat)

  • Regensburg DOM 6 EUR
  • Würzburg DOM kb. 2,5 EUR
  • Pommersfelden kastély 8 EUR
  • Dürer ház 6 EUR
  • St. Sebaldus torony 5 EUR
  • Kuchlbacher sörfőzde 17 EUR

Felszállási lehetőségek

  • Budapest - Déli pályaudvar, Koronaőr köz - 05:30
  • Tata - M1-es autópálya, 64-es km, Remeteségi pihenő, Shell kút - 06:05
  • Győr - M1-es autópálya, 119-es km, Arrabona pihenő, Agip kút - 07:00
  • Mosonmagyaróvár - M1-es autópálya, 163-as km, Mosoni pihenő, MOL/Marché - 07:45

Program

1. nap Budapest-Regensburg-Nürnberg

Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban. Utazás a Tatabánya-Győr–Hegyeshalom-Bécs-Linz útvonalon, Ausztrián keresztül Németországba. Körutazásunk alkalmával Bajorország romantikus szépségű városait keressük fel. Első bajor városunk az elbűvölő szépségű Regensburg, mely az UNESCO Világörökség része. Délután városnézés a Duna partján fekvő festői városkában, mely a VIII. századtól érseki székhely (Öreg híd, Városháza, Dóm, Érseki palota). Az olasz stílusú épületek, tornyok, színes homlokzatok és boltíves kapuk miatt a várost a „legészakibb olasz városnak” is nevezik. Az esti órákban érkezünk Nürnberg környékére, ahol a szállásunk is lesz. Szállás elfoglalása a Nürnberg közeli szállodában.

2. nap: Würzburg-Rothenburg ob der Tauber

Reggeli után a Majna parti Würzburg városába utazunk. Nemcsak Würzburg, hanem maga Németország egyik leggyönyörűbb barokk látványossága is az érseki palota, melyet 1719-44 között építettek, és az UNESCO Világörökség része. Legismertebb nevezetessége a lépcsőház, ahol egy hatalmas Tiepolo freskó található. Városnézésünk során a Dóm, a Marienkirche és a Régi Majna-híd lesznek a legfontosabb látnivalóink. Programunk a Romantika útján, a tartomány leglátogatottabb városkájában, Rothenburg ob der Tauberban folytatódik. Egy életre kelt mesevilág vár itt ránk, ahol lesz időnk megkóstolni a jellegzetes helyi fánk különlegességeket is, és átadhatjuk magunkat a város varázslatos hangulatának. A városka középkori részét városfal övezi, amely körbe veszi a szűk utcácskákat és a fagerenda-vázas házakat, ahol a híres karácsony bolt is található. A többszintes álomvilágban különleges ajándékok, dísztárgyak közül válogathatunk. Este visszautazás a szállásra.

3. nap: Bayreuth-Bamberg-Pommersfelden kastély

Reggeli után Frankföld két történelmi városát keressük fel. Bayreuthba látogatunk, Wagner városába. A város Wagner által épített operaházában rendezik meg évente a híres Bayreuthi Ünnepi Játékokat. A városban tett sétánk során kívülről megismerjük a Wahnfried villát, Liszt Ferenc házát, az Őrgrófi Operaházat, amely a Világörökség része. Tovább utazunk Bambergbe, ahol rövid sétát teszünk a Világörökséghez tartozó történelmi óvárosban, mely utazásunk egyik fénypontja lesz. A csodálatos óvárost „Kis-Velence” negyednek is hívják, ugyanis rengeteg ház épült a városon átfutó Regnitz folyó kisebb ágai köré, amin gondolával is közlekednek. Látni fogjuk a folyó mesterséges szigetére épült régi városházát, a Dómot, a Püspöki rezidenciát is, majd folytatjuk utunkat a látványos Pommersfelden kastélyhoz. Kastélylátogatásunk után visszautazás a szálláshelyre.

4. nap: Nürnberg-Abensberg

Városnézés Nürnbergben, mely Bajorország második legnépesebb városa. A karácsonyi vásáráról, Albrech Dürer mesterről híres város helyreállított városfallal körbevett belvárosát autóbusszal és gyalogosan fedezzük fel. Utunk során érintjük a Császári várat, a Dürer házat, a Szent Sebaldus templomot és a Városházát, valamint a Szép kutat. Délután Abensberg városába utazunk. A Kuchlbauer sörvilága Bajorország szívében igazán különleges módon mutatja be a sör világát – a sör és a művészet területeinek egyedülálló kombinációjával. Különleges látvány és élmény vár itt ránk. Felkeressük a Kuchlbauer Sörgyárat (gyárlátogatás és kóstoló), ahol a Hundertwasser torony meglepő épülete fogad. A 35 méter magas kilátó, leginkább egy mesetoronyhoz hasonlít. A 2010-ben megnyitott, színes erkélyekkel tarkított torony többszintes, teraszai különleges látványt nyújtanak. Az építményt tíz méter átmérőjű, arany gömbkupola zárja le.

5. nap: Passau-Budapest

Reggeli a szállodában, majd megkezdjük utazásunkat Magyarországra. Útközben még tartunk egy rövid megállót Passau hangulatos kisvárosában. A három folyó városaként ismert Passaunál folyik a Duna, az Inn és az Ilz. A festői város, mely hajdanán a só kereskedelem és a kardkészítés egyik központjaként volt ismert, Németország csücskében, az osztrák határnál fekszik. Látogatás a hangulatos óváros, keskeny kis utcáiban, ahol megtekintjük a Szent István dóm épületét is, majd rövid szabadidő. A közös séta után folytatjuk utunkat Budapestre. Érkezés a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

5 napos kirándulás 1 személyre Bajorországban, buszos utazással, 3*-os szállással, reggelivel – nürnbergi városnézés, romantikus kastélyok és mesés tájak várnak

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére