6 napos kirándulás Dubajban, reggelivel, 2 vacsorával, 4*-os szállodában, repülőjeggyel, illetékkel, 4*-os szállással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 33325
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

510.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 33325

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Látogass el a luxus és csillogás egzotikus világába, Dubajba, ahol szemkápráztató és különleges élmények várnak! Sőt, a környező csodákat is felfedezheted!

Opciók

  • Április 17 - 23.: , 510.000 Ft
  • Október 19 - 25.: , 520.000 Ft
  • November 03 - 09.: , 529.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A leírt alapprogramot
  • Szállást 4 csillagos szállodákban
  • Ellátást: reggeli + 2 vacsora
  • Magyar nyelvű idegenvezetést Budapesttől Budapestig
  • A repülőjegyet illetékkel és csomaggal (ahol külön nincs feltüntetve)
  • Egy max. 20 kg-os feladható poggyászt
  • Egy kézipoggyászt
  • Ferihegy-közeli parkolást az út teljes időtartamára (igényét foglaláskor jelezze)
  • Fix, foglaláskor telefonon választható ülőhelyet a kinti autóbuszon
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére

Az ár nem tartalmazza

  • 75 amerikai dollár + 75 egyesült arab emirátusoki dirham
  • Utasbiztosítás
  • Borravaló

Felár

  • Egyágyas felár: 147.000 Ft
  • Fakultatív vacsora (3 alkalom): 32.000 Ft

Program

0. NAP: BUDAPEST – DUBAI

Várhatóan az esti órákban elutazás Budapestről Dubaiba. Éjszaka a repülőn.

1. NAP: DUBAI

Érkezés Dubaiba a reggeli órákban, transzfer a Marina Byblos ****-os szállodába (5 éj). Érkezésünket követően csomagjainkat elhelyezzük a csomagszobába, és a szobák elfoglalásáig szabadidő lesz. Ezen szabadidő alatt használhatjuk a szál­loda közösségi tereit, köztük a hatalmas szálloda tetején lévő medencét a napozóágyakkal, a pool bárral, de a 10 perc sétára lévő tengerpartra, vagy a nemrég átadott, alig pár száz méterre lévő Ain Dubai óriáskerékhez is elmehetünk, mely a világ leg­nagyobb ilyen építménye. Aki szeretne a szálloda közelében lévő hatalmas bevásárlóközpontban is nézelődhet, vásárolhat, étkezhet. Kora délután, várhatóan 14:30 körül elfoglalhatjuk szobáinkat, ahol folytathatjuk a pihenést, de aki aktív élményre vágyik, a közeli Madame Tussauds panoptikumot is felkeres­heti. Este a közeli Marina csatornáin egy vacsorával egybekö­tött hajókázáson veszünk részt. A vacsora elfogyasztása közben megcsodálhatjuk a kivilágított felhőkarcolókat. A program után visszatérünk a szállodába.

2. NAP: DUBAI

Reggeli után városnézés Dubaiban. Kirándulásunk első megálló­helye a csatorna partja, a Marina városrészben, a világhírű csa­vart toronnyal (Infinity Tower) szemben lesz. Ezt követően a híres Pálma-szigetre buszozunk, ahol láthatjuk az Atlantis The Palm szállodát és az érdekesen kialakított apartmanokat. Mivel magánterület, ezért a buszból kiszállni csak egy meghatározott helyen lehet. Tovább haladva egy kicsit hosszabb megálló követ­kezik a Souk Madinat Jumeirah-ban, amit az útikönyvek „Dubai Velencéje”-ként emlegetnek. Itt szabadprogram, emléktárgyak vásárlási lehetősége. Ezt követően a híres Burj Al Arab szállodá­nál állunk meg fotózni. A 7*-ra minősített szuperszálloda a mai napig Dubai legfontosabb reklámarca és egyik leglátogatottabb célpontja. A hatalmas vitorlát formázó épület méltán uralja a mellette elterülő partszakaszt. Ezután a régi városrész felé ves­szük az irányt, ahol megtekinthetjük a Jumeirah mecsetet, Dubai legnagyobb és leghíresebb mecsetét. A kirándulást a Textilpiacon (Mina Bazaar) folytatjuk, majd a híres vízitaxival átkelünk a Creeken, hogy meglátogassuk a Fűszerpiacot és az Aranypiacot. Itt kedvező áron vásárolhatunk, vagy csak gyönyörködhetünk a gazdag kínálatban. A délután második felében, a több mint fél millió négyzetméteres területével, a világ 2. legnagyobb bevá­sárlóközpontjába, a Dubai Mallba látogatunk el, ahonnan fel lehet menni a világ legmagasabb építményébe, a Burj Khalifába. A felhőkarcoló azzal a nem titkolt céllal épült, hogy szemléltesse Dubai fantasztikus gazdasági és technológia erejét. Aki előzete­sen (megrendeléskor) jelzi igényét, annak előre rendelünk jegyet (75 USD/fő), amivel a 124. és a 125. emeleten csodálható meg a panoráma. Azok, akik nem mennek fel a toronyba, ezalatt a Dubai Mallban tölthetik el idejüket. Érdekesség, hogy itt talál­ható a világ egyik legnagyobb tengeri akváriuma, amely részben a bevásárlóközpont folyosójáról is megtekinthető, ingyenesen. A Dubai Mall előtt van a világ legnagyobb zenére „táncoló” szökő­kútja, amelynek műsorát a kora esti órákban mi is megtekintjük. Érdekes belegondolni, hogy ezt a különleges vízijátékot egy vala­mikori homoksivatagban hozták létre. A program végén a busz visszavisz bennünket a szállodába, ahol fakultatív vacsora.

3. NAP: ABU DHABI KIRÁNDULÁS

Reggeli után az Egyesült Arab Emirátusok fővárosába, Abu Dhabiba látogatunk el egy fakultatív kirándulás kereté­ben. A várost az arab ékkőként is emlegetik. Első megállónk a Sheikh Zayed Nagymecset lesz, mely a világ 8. legnagyobb és az Emirátusok legnagyobb mecsete. A hatalmas márvány épü­let mindenkit elkápráztat, lélegzetelállító és kihagyhatatlan élmény. A mecsetet előírt útvonalon tudjuk bejárni, ezt köve­tően a látogatóközpontban lehetőségünk lesz szuvenír vásárlá­sára. Folytatva programunkat az Emirates Palace-hoz megyünk, ami Abu Dhabi elsőszámú és legszebb luxusszállodája, márvány és gránit palota, 24 karátos színarany díszítéssel. Nemrégen új látványossággal bővült a város, megnyitották a Quasr Al Watan elnöki palotát, melyet mi is felkeresünk. A látogatók betekintést nyernek a palota kiállításain keresztül az emirátus kormányzási rendszerébe és kultúrájába. Programunk végén fotószünetre megállunk a Louvre Abu Dhabi múzeum előtt. Kora esti órákban érkezünk vissza szállásunkra. Fakultatív Abu Dhabi kirándulás: 140 USD (fizetés a helyszínen a csoportkísérőnek).

4. NAP: AL AIN KIRÁNDULÁS

Reggelit követően egésznapos izgalmas fakultatív kirándu­lást kínálunk Al Ain városába. A program során meglátogat­juk a Sheikh Zayed Palotamúzeumot, az Al Ain erődöt és oázist, valamint az Al Ain Nemzeti Múzeumot. Innen a Bawadi Hotelbe megyünk, ahol büféebéddel várják a csoportot. Ebéd után meg­tekintjük a tevepiacot, végezetül pedig fotózhatunk a Jebel Hafeet hegynél, amely egy kopár, gyönyörű, sziklás, 1.200 m magas hegycsúcs az ománi határon. A tetején lévő kilátóhoz egy szerpentinút visz fel. Aki nem jön Al Ainba, annak ezen a napon szabadprogram, fürdési lehetőség, pihenés vagy vásárlás Dubaiban (közlekedés egyénileg). Fakultatív Al Ain kirán­dulás ebéddel: 39.000,- Ft.

5. NAP: DUBAI – FAKULTATÍV SIVATAGI SZAFARI

Reggeli után félnapos szabadprogram. Lehet pihenni a szállo­dai medencénél vagy a sétatávolságban lévő közeli tengerparti strandon. Aki szeretne, egyénileg (metróval vagy taxival) beme­het a város nevezetességeihez, bevásárlóközpontjaihoz néze­lődni, vásárolni. Délután fakultatív programlehetőség: sivatagi szafari. A terepjárókkal a dűnék között haladva megcsodálhatjuk a sivatag szépségét, és tesztelhetjük sofőrünk vezetői képessé­gét. Ezután egy sivatagi táborba érkezünk, ahol megismerked­hetünk a helyi hagyományokkal és kultúrával. Este az oázisban megnézzük a gyönyörű naplementét, majd egy zenés, hastáncos és dervis bemutatóval egybekötött BBQ vacsorán veszünk részt. Fakultatív siva­tagi jeep túra programmal, vacsorával: 34.000,- Ft. A programot követően visszatérünk a szállásunkra. Aki nem vesz részt a fakultatív kiránduláson, annak továbbra is szabadprogram Dubaiban és egyénileg vacsora.

6. NAP: DUBAI – BUDAPEST

Reggelit követően szabadprogram. Délig kijelentkezünk a szobánk­ból, csomagjainkat elhelyezzük a csomagszobába, így szabadon tölthetjük el a reptéri transzferig az időt. „Metróval” (mely Dubajban igen látványos magasvasútként működik) a Dubai Frame-hez is elmehetünk, melynek keskeny képkeretszerű alakja igazi mér­nöki bravúr. A szabadidő alatt kényelmesen meg is ebédelhetünk, mielőtt kiindulnánk a reptérre és hazautaznánk Budapestre. Liszt Ferenc Repülőtérre érkezés várhatóan a késő esti órákban.

Az útlevélnek a hazaérkezés napjától számítva még minimum 6 hónapig érvényesnek kell lennie.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

6 napos kirándulás Dubajban, reggelivel, 2 vacsorával, 4*-os szállodában, repülőjeggyel, illetékkel, 4*-os szállással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
38 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére