4.990 Ft helyett 2.500 Ft: Videójáték konzol fogantyús müzlis tál a nagy játékfanatikusoknak

Alkupon Termék
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

2.500 Ft

Nincs raktáron

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
4.990 Ft 50% 2.490 Ft

Akció Leírása

Nem kell brit tudósnak lenni ahhoz, hogy számba vegyük a túlzásba vitt számítógép-használat káros élettani hatásait. Szemszárazság, ínhüvelygyulladás, lelassult anyagcsere, fejfájás, stb. Ráadásul az emberi evolúció évmilliók alatt elérte, hogy a hátunk egyenes legyen, mi viszont folyamatosan görnyedünk a kijelző előtt, erősen visszaforgatva a folyamatot. Ezek a leggyakrabban emlegetett tünetek, de van itt egy egészen sajátos jelenség is, az időérzék megváltozása.

Biztosan veled is előfordult már, hogy annyira belefeledkeztél a munkába, vagy a szórakozásba, hogy a valóságban jóval több idő telt el, mint amit gondoltál volna. Ilyenkor alapjáratra áll a környezet érzékelése, elfelejtesz folyadékot bevinni, nem eszel időben és sorolhatnánk.
Ebből a szempontból leginkább veszélyeztetett a hardcore gamer réteg. Ők azok, akik az elsők között vetik rá magukat, ha megjelenik a következő generációs Playstation, vagy egy új exkluzív Xbox tartalom. A fanatikus játékosok, akik képesek éjjel-nappal a konzol és a TV előtt ülni, ha tehetnék, egy percre sem tennék le a kontrollert. Ha megéheznek, akkor sem. Mostantól viszont nem is kell. A Konzol Müzlis Tál fogásra semmiben sem fog különbözni a valódi kontrollertől. Ugyanúgy van rajta D Pad, joystick és pontosan a kézbe illik, akár az eredeti. A tál belső felén ráadásul a játékosok kedvenc felirata olvasható, miszerint a szint teljesítve. Kell ennél több?

Tudnivalók:

  • Tökéletesen alkalmas müzlis vagy akár leveses tányérnak.
  • Anyaga: kerámia.
  • Űrtartalma: 450 ml
  • Mérete: 22.5 cm x 13,5 cm x 6 cm
  • Nem mosható mosogatógépben!
  • Nem használható mikrohullámú sütőben!
Alkupon Termék
segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Videójáték konzol fogantyús müzlis tál. Tökéletesen alkalmas müzlis vagy akár leveses tányérnak. Anyaga: kerámia. Űrtartalma: 450 ml. Mérete: 22.5 cm x 13,5 cm x 6 cm. Nem mosható mosogatógépben! Nem használható mikrohullámú sütőben! Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

A kiszállítás futárszolgálattal keresztül 2-8 munkanapon belül várható. A kiszállítási díjakról ide kattintva tájékozódhatsz.

14 napos elállás indoklás nélkül. Alkupon garancia.

Fizetési módok: Visa, MasterCard, utánvét, banki átutalás, készpénz

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére