48.990 Ft helyett 45.990 Ft: Őszi szünet Prágában pozsonyi városnézéssel, látogatással a hangulatos Karlovy Vary-ba, 4 nap/3 éjszaka 1 főre reggelivel és buszos utazással

Ajánlat kód: 30212
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

45.990 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 30212

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kirándulj az októberi őszi szünetben Prágában, Pozsonyban és Karlovy Vary-ban, s kóstolj mennyei csokikat a Kttsee Csokoládégyár mintaboltjában!

Időpont

  • 2018. október 20-23.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 3 éjszaka szállás háromcsillagos hotelben, 1-2 vagy 2-3 ágyas fürdőszobás szobákban
  • Reggeli
  • Autóbuszos utazás
  • Magyar nyelvű csoportkísérő
  • Adminisztratív díj: 1.000 Ft/fő

Az ár nem tartalmazza

  • BBP betegség, -baleset, -poggyászbiztosítás: 2.260 Ft/fő

Felárak

  • Fix ülőhely 2.000 Ft/Fő
  • Egyágyas felár: 14.700 Ft/1 Fő/3 Éj
  • Igényelhető 24 órás tömegközlekedési bérlet: 1.600 Ft/Fő

Fakultatív programok

  • Karlovy Vary 5.000 Ft/Fő (Buszon vagy helyszínen kerül beszedésre).
  • Loketti vár: 120 CZK /Fő
  • Vacsora Moldvai hajókázással 590 CZK/Fő (Helyszínen -vagy buszon fizetendő).
  • A fakultatív programok min. 28 Fő részvételével indulnak.

Felszállási helyek

  • Budapest, Blaha Lujza tér, parkoló
  • Budaörs, AGIP kút - Péntek - reggel (06:20)
  • Tatabánya, M1-es mellett McDonald’s parkoló
  • Győr, M1-es mellett MOL (régi agip)-kút
  • Mosonmagyaróvár, M1 -es mellett MOL (marché)

Program

1. Nap: Budapest – Kittsee Csokoládék - Pozsony - Prága

Indulás a reggeli órákban Budapestről. A nap első programjaként, Hauswirth család csoki gyárának, mintaboltját látogatunk el. A legmegfelelőbb csokoládé kiválasztása mindig fontos, így a gyár által készített összes terméket meg kóstolhatjuk, mielőtt választanánk. A gyár legkeresettebb csokoládéi: banános, kókusz rummal töltött, kávés, mandulás, mákos, ...stb. A temérdek érdesség megkóstolása után folytatjuk utunkat Pozsony felé, ahol rövid séta keretében megnézhetjük a város nevezetességeit. (gyalogos idegenvezetés itt nincs). Ebédelési lehetőség majd indulás tovább. Útközben vacsorázási lehetőség. Megérkezés Prágába, szállás elfoglalása az esti órákban.

2. Nap: Prága – Óváros + Hajós Vacsora

Reggeli után mai programunkat a Prágai Várban kezdjük. Itt található a gótikus Szt. Vitus-székesegyház, a Szt. György-szobor, a Régi Királyi palota és a Szt. György-bazilika. A várfalnál található Prága legfestőibb utcája, az Arany utcácska. A programunkat a világhírű kőhídon, a Károly hídon áthaladva az Óvárosban, az Óváros téren, a Városházánál fejezzük be. A Városháza tornyán megtekintjük a középkori csillagászati óraművet, az Orlojt, amely immár ötszáz éve minden kerek órában bábjátékkal szórakoztatja a nézőket. A nap további részében, szabadprogram keretében eldönthetjük, hogy visszatérünk-e a városközpontba és elmerülünk a város fényeiben, ízeiben, művészetében ill. Lehetőség nyílik az egész napos sétát követően egy kellemes hajókázásra, svédasztalos büfévacsorával a Moldva folyón, megcsodálhatjuk Prágát éjszakai kivilágítással, a Károly hidat, Szent Vitus katedrálist, a Nemzeti Színházat, Vysehrad dombját és még sok más nevezetességet! (Ára: 590 CZK/Fő).

3. Nap: Prága – Loketi Vár - Karlovy-Vary – Prága

Reggeli után indulás: A Locketi várat látogatjuk meg elsőként, (Belépő Lokett kb.120 CZK/Fő). A vár teljesen bejárható, a pincerendszertől a kilátó toronyig. Minden helység a funkciójának megfelelően van berendezve, így visszarepülve az időben megismerhetjük a vár életét. Második programunk: a Tepla folyó partján épült Karlovy-Vary, az egykori híres fürdőváros, mely az Osztrák-Magyar monarchia idején az arisztokrácia egyik fő találkozóhelye volt. A Fő utca pompája mint egy gyönyörűen megkomponált díszlet varázsolja el a látogatókat. Városnézés alatt megkóstolhatjuk a Becherovkat-t, majd visszautazás a száztornyú Prágába. (A Karlovy-Vary Program ára: 5.000 Ft/Fő.

4. nap: Prága - Lednice - Budapest

Reggeli után búcsúzunk Prágától és Lednice felé vesszük utunkat ahol megtekinthető a Lednnicei kastély. A Liechtenstein család nyári rezidenciája hatalmas méretével, lenyűgöző eleganciájával, csodálatos hatalmas parkjával, pálmaházával, felejthetetlen élményt nyújt a látogatóknak. Körbejárhatják a kastélyt gyönyörködve a francia kertben, tavakban, a kilátónak épített minaretben. Közösen a kastélyt csak kívülről tekintjük meg. Utunkat innen Budapest felé folytatjuk. Várhatóan a késő esti órákban érkezünk vissza Budapestre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Őszi szünet Prágában pozsonyi városnézéssel, látogatással a hangulatos Karlovy Vary-ba, 4 nap/3 éjszaka 1 főre reggelivel és buszos utazással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére