Körutazás a Szentföldön - Utazd be Izraelt és Jordániát - utazással, szállással, reggelivel, programokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 31021
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

482.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 31021

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Izraelt és Jordániát! Látogasd meg a Szentföldet!

Időpontok

  • 2022. március 20.: , 482.500 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • a repülőjegyet illetékkel és csomagdíjjal a Budapest – Amman és Tel Aviv - Budapest útvonalon 
  • a körutazáson a közlekedést légkondicionált autóbusszal
  • 7 éjszaka szállást középkategóriás szállodák 2 ágyas, zuh. / WC-s szobáiban
  • Izraelben bőséges húsmentes büféreggelit és Jordániában büféreggelit
  • városnézéseket és kirándulásokat a program szerint
  • belépőjegyek árát a leírt programokhoz
  • magyarnyelvű idegenvezetést
  • ATLASZ Premium utasbiztosítást (Colonnade Biztosító)

Az ár nem tartalmazza

  • fakultatív félpanziót (7 bőséges vacsora, általában büfé jelleggel): 38.500 Ft / fő
  • kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díját (1,5 %)
  • kötelező szervízdíjat / borravalót: 70 USD / fő (a helyi szállodák, idegenvezető és buszsofőrök részére)
  • határátlépési illetéket (Jordánia – Izrael): kb. 30 USD / fő (helyszínen fizetendő)
  • 20-24 fő utazása esetén 11.000 Ft / fő a felár
  • az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)
  • Egyágyas felár: 140.000 Ft

Program leírása:

1. nap: Budapest – Amman – Jerash 
Repülés Budapestről a reggeli órákban közvetlen, menetrend szerinti járattal Ammanba. Látogatás JERASH-ban, a világ talán legjobb állapotban fennmaradt római kori romvárosában (erődfalak, Artemisz Temploma, Hadrianus kapu, diadalív, fürdők, római színház stb.). Rövid kitérő Ajlun várához, mely az iszlám építészet szép példája, védve a Jordán folyó északi völgyét s annak bejáratát. Kora este érkezés Ammanba, szállás.

2. nap: Amman – Sivatagi kastélyok
Irány a „Sivatagi kastélyok”, amelyeket az iszlám kialakulásának kezdetén az Omajjád kalifák építettek! Az oázis Arábiai Lawrence főhadiszállása volt a törökök elleni küzdelemben. A sivatagi várak és kastélyok vidéke Ammantól keletre, a szaúdi határig terjedő félsivatagos, kő- és homoksivatagos területen alakult ki. Visszatérés AMMAN-ba, ismerkedés a várossal: Citadella, Herkules Templom, Omajjad Palota, amfiteátrum stb. Szállás Ammanban.

3. nap: Madaba – Bethania – Nebo-hegy – Holt-tenger 
Utazás MADABÁ-ba, Jordánia legnagyobb keresztény lakosú városába. Az ezerötszáz éves mozaik térkép megtekintése után továbbutazás a NEBO-HEGY-re, ahol Mózes az „Ígéret földjét” megpillantotta. Felkeressük a Jordán folyónál BETHANIA-t, ahol Keresztelő Szent János Jézust megkeresztelte. Irány a HOLT-TENGER, a Föld legmélyebb pontja. Fürdési lehetőség a magas sótartalmú vízben, ahol az ember szinte csak lebeg. Szállás Petrában.

4. nap: Petra – Wadi Rum – Aqaba
Reggeli után ismerkedés a „Rózsaszín várossal”, az egyedülálló látványt nyújtó PETRA-val. A rózsaszín-vörös homokkőbe vésett épületek és barlangok között gyalog, vagy részben lóháton ismerkedünk meg a nabateusok által épített utánozhatatlan, felülmúlhatatlan várossal. Utazásunk egyik csúcspontja ez. Délután irány WADI RUM, amely az egyetlen vörös homokú sivatag a Közel-Keleten. Ezen a holdbéli tájon járt Arábiai Lawrence, aki az Arab Forradalom idején itt képezte ki a sivatagban vándorló beduinokat. Jeep túra keretében ismerkedés a tájjal. Szállás Aqabában.

5. nap: Határátkelés – Massada – Jeruzsálem
Határátkelés, autóbusz-csere. Az utazásunk északra tart, és a Holt-tenger nyugati partján utazunk tovább. Megálló MASSADA-n ahol megtekintjük a gigantikus erődöt, a zsidó hazaszeretet és hősiesség szimbólumát. Megérkezünk Jeruzsálembe. Első programunk, látogatás az Olajfák hegyén, Miatyánk-temploma, Gecsemáni kert, Nemzetek-temploma stb. Szállás Jeruzsálemben.

6. nap: Jeruzsálem 
Egész napos városnézés JERUZSÁLEMBEN. Séta az óvárosban: Via Dolorosa, Golgota, Templom-hegy (felmenetel a hegyre a palesztinhatóságok engedélyének függvénye), Siratófal, Zsidó negyed, Cardo, Utolsó vacsora, Dávid sírja. Ebédszünet után látogatás – az aktuális politikai helyzettől függően - BETLEHEMBEN a Születés-templomának, Jézusnak a szülőhelye fölött épített templomnak a megtekintése. Szállás Jeruzsálemben.

7. nap: Názáret – Tiberias – Kfar Nahum – Tabgha
Reggeli után utazás NÁZÁRETbe, ahol Szűz Mária háza fölé emelt, az un. Angyali Üdvözlet templomát keressük fel. Továbbutazás a GENEZÁRETI-TÓ környékére. TIBERIAS a zsidó vallás szent városa. TABGHA a csodás kenyér- és halszaporítás helyszíne, CAPERNAUM a szintén tóparti város egyformán fontos helyszín a zsidó és keresztény vallásnak. Az un. Szent Péter háza az első keresztény templom. YARDENIT keresztelőhely a Jordán folyóban. Szállás Tiberiasban.

8. nap: Akko – Haifa
Délelőtt a Keresztes lovagok városát, AKKO-t tekintjük meg. HAIFA Izrael egyik legfontosabb kikötője, az ország harmadik legnagyobb és adottságai révén az egyik legszebb települése (Perzsa-kert, Kármel-hegy). Transzfer a Ben Gurion repülőtérre, hazautazás a délutáni órákban. Érkezés Budapestre kora este.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Körutazás a Szentföldön - Utazd be Izraelt és Jordániát - utazással, szállással, reggelivel, programokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére