4 napos városnézés Valenciában, repülőjeggyel, illetékkel, 3*-os szállással, reggelivel

Ajánlat kód: 38548
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

193.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 38548

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Vár Valencia és a Földközi-tenger kulturális világöröksége!

Opciók

  • 2022. október 23.: , 193.500 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegy illetékkel
  • 3 éjszaka szállás 3*-os szállodában, 2 ágyas tus/wc-s szobában
  • Reggeli

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők és jegyek tájékoztató árai: 55 EUR
  • Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 6 EUR
  • Utasbiztosítás (BBP)
    • (Classic): 2.280 Ft
    • (Prémium): 2.960 Ft 
    • (Privileg): 3.800 Ft 

Felár

  • Egyágyas felár: 35.000 Ft
  • 2x fakultatív vacsora: 13.800 Ft
  • 3x fakultatív vacsora: 20.500 Ft
  • 15-24 fő esetén: 7.500 Ft/fő

Fakultatív programok (15 főtől)

  • Spanyol paella vacsoraest borkóstoló: 22.800 Ft
  • Óceonográfiai Múzeum belépőjegy: 31 EUR

Program

1. nap: Budapest – Valencia

Elutazás Budapestről repülőgéppel a menetrendtől függően Valenciába (átszállás lehetősége). Transzfer a szállodába, ahol 3 éjszakán keresztül szállásunk lesz. Menetrendtől függő­en ismerkedünk a tengerparti kozmopolita spanyol nagyváros hangulatával, mely során betekintést kapunk a város mediterrán, nyüzsgő, de mégis nyugodt életébe (ezen programrész a repülőmenetrend alapján a 4. napon is megvalósulhat).

2. nap: Valencia – az óváros öröksége

Miután megreggeliztünk, elindulunk, hogy felfedezzük Valencia lenyűgöző történelmi belvárosát (metróval és gyalogosan). Szállásunktól a rendkívül modern metró segítségével jutunk el a Torres de Serrano-ig, majd gyalogosan fogjuk felfedezni az óváros szépségeit, hiszen innentől már a város minden négyzetmétere csodálatraméltó. A Casco Antiguo negyeden áthaladva megtapasztalhatjuk az antik világ magasztosságát, ahol a kacskaringós utcák színes üzletei és otthonos éttermei fölé emelkedve parancsolnak tiszteletet a múlt építményei. Mielőtt tovább folytatnánk utunkat, tartunk egy kis pihenőt, amikor lehetőség nyílik nyugodtan elmerülni ebben a várost körüllengő, lenyűgöző atmoszférában és megkóstolni egy tipikus spanyol frissítőt, a horchata-t. Következő állomásunk a város valódi ékköve, a Bazilika és annak gótikus katedrálisa lesz, amely a Szent Grál másolatával és két Goya festménnyel is büszkélkedhet. Sétánk során útba ejtjük a Selyembörze, az egykoron a XV. századi tőzsde épületét, mely méltán a város legismertebb műemléke, hiszen a Világörökség részét képezi ez a gótikus palota. Városnézésünket a valenciai nagyvásárcsarnokban pihenjük ki, ahol szabadidőben kedvünkre engedhetünk az illatok és ízek csábításának. Szabadidő a belvárosban. Fakultatív program az estére: tartson velünk estére egy igazi spanyol vacsorára, ahol a tradicionális, ízletes valenciai paellát kóstoljuk meg válogatott spanyol borok kíséretében, amely garantáltan felejthetetlen gasztronómiai élményt nyújt a spanyol gasztrokultúra szerelmeseinek!

3. nap: Valencia: a modern város!

A reggelit követően ismét az ultramodern metróra pattanunk, azonban most a „másik irányba” fogunk utazni, ahol Valencia ultramodern oldalával ismerkedünk! Utunk a lélegzetelállító Quatre Carreres negyedbe vezet, ahol az impozáns és modern épületek forgatagában a hamisíthatatlan spanyol város pezsgő hangulata ejt rabul bennünket. A Művészetek Városa nevet viseli a 350 ezer négyzetméteren elterülő ornamentális művészetet képviselő épületegyüttes, ahová ellátogatunk. Megcsodáljuk a méltán híres spanyol építész, Santiago Calatrava futurisztikus épületkomplexumát, az Operaházat, L’Hemisferic (Planetárium) és a Tudományos Múzeum lélegzetelállító épületeit, melyeknek mindegyike önállóan is egy valóságos építészeti mestermű! A nap hátralévő részében szabadprogram áll az utasaink rendelkezésére, lehetőség nyílik egyénileg feltérképezni a város még nem látott szépségeit, majd este együtt visszatérünk szállásunkra. Kedvezni szeretnénk azonban a tengerek szerelmeseinek is, így fakultatív program keretén belül ellátogatunk az Óceonográfiai Múzeumba, amit valóban kár lenne kihagyni, hiszen Európa legnagyobb akváriumáról van szó! A tengeri élővilág több ezer példányát ismerhetjük itt meg. Lélegzetelállító élményben lesz részünk, a szebbnél szebb halak és cápák úszkálnak körül Bennünket, akár egy teljes napot is el lehet tölteni ezen lenyűgöző világban!

4. nap: Hazautazás

A reggelit követően, menetrendtől függően transzfer a repülőtérre, és ha­zautazás Budapestre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos városnézés Valenciában, repülőjeggyel, illetékkel, 3*-os szállással, reggelivel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére