4 napos városnézés Prágában, busszal, reggelivel, idegenvezetéssel, látogatással Karlovy Vary és Telc városában

Ajánlat kód: 38750
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

99.800 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 38750

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel az arany várost, Prágát, és az elbűvölő Karlovy Vary-t!

Opciók

  • 2024.06.13.-16.: , 99.800 Ft
  • 2024.07.25.-28.: , 99.800 Ft
  • 2024.08.01.-04.: , 106.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazást luxus autóbusszal
  • 3 éjszaka szállást
  • Reggelit
  • Idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Betegség, baleset, poggyászbiztosítás: 530 Ft/fő/nap
  • Útlemondási biztosítás: minden Ft-ban fizetett összeg 2,5%-a
  • Üdülőhelyi illeték: 3.900 Ft/fő
  • Belépők (változhat)
    • Lednice kastélya: 330 CZK/fő
    • Prága Vár (Szt Vitus székesegyház, Szt György bazilika, Régi Királyi Palota, Nagy Torony, Arany utcácska) 250 CZK/felnőtt, 125 CZK/ diák
    • Audioguide/fejhallgató 31 czk/fő

Felár

  • Vacsora 3 alkalom: 16.900 Ft/fő (igény szerint)
  • Egyágyas felár: 15.800 Ft/fő

Program

1.nap: Indulás a kora reggeli órákban Miskolcról. Látogatás Lednice romantikus kastélyába, mely az Unesco világörökségének része. Séta a Liechtenstein hercegek egykori Pazar palotáját övező gyönyörű angolparkban. Délután érkezés Prágába. Barangolás a középkori óváros hangulatos utcáin: Károly Egyetem, Tyl Színház, Lőportorony és az Orloj nevezetes órajátéka. Szállás Prága környékén.

2. nap: Délelőtt folytatjuk prágai városnézésünket. Megtekintjük a Strahovi kolostort és Loreto búcsújárótemplomát kívülről. Majd a prágai várnegyedbe látogatunk: Királyi palota, Szent Vitus katedrális, Szent György bazilika, Arany művesek utcája, Károly hídDélután szabadprogram, lehetőség sétahajózásra a Moldva-folyón. Esti fakultatív program: vacsora a híres U Fleku sörözőben, ahol még ma is, helyben, 500 éves recept alapján főzik a kiváló barna sört. Este a szállások elfoglalása.

3. nap Egész napos szabad program Prágában vagy fakultatív kirándulási lehetőség (min. 25 fő esetén): reggeli után kirándulás Karlovy Varyba, a híres cseh fürdővárosba. Gyönyörű szállodasorai, kolonnádjai közt kellemes sétát tehetünk, majd betérünk a Becherovka múzeumba, ahol megismerjük a világhíres gyógylikőr történetét, természetesen kóstolóval egybekötve. Ellátogatunk a pazar természeti környezetben fekvő Loket várához. A több, mint 800 éves vár kihagyhatatlan fotótéma a Karlovy Varyba látogatóknak. Program díja min 25 fő esetén 9.800 Ft/fő.

4.nap: Délelőtt egy festői kisvárosba, Český Šternberkbe látogatunk, ahol a Sazava folyó feletti sziklaszirten magasodó impozáns kastélyt találjuk. Az 1241-ben épült gótikus kastély berendezése eredeti, dísztermében a magyar címert is megtaláljuk, hisz a Sternberk grófok rokonságban álltak Mátyás királlyal. Utolsó megállónk Telc városa, melynek óvárosa a cseh reneszánsz ékszere. Csodáját egyetlen tér, az ezt körbe ölelő lábas házak, három templomtorony, a várkastély és a mindezt körbefonó halastavak és ligetek egyvelege alkotja. Sokat mondó számadat, hogy míg a település lakossága csupán 6000 fő, addig évente közel negyedmillió turista keresi fel a várost, amely 1992 óta az UNESCO világörökségének a része. Hazaérkezés a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

4 napos városnézés Prágában, busszal, reggelivel, idegenvezetéssel, látogatással Karlovy Vary és Telc városában

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
27 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére