4 napos városnézés Londonban, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel és 3*-os szállással, fakultatív programokkal

Ajánlat kód: 35276
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

272.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 35276

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Ismerkedj London nyüzsgő városával és az izgalmas történelmi látnivalókkal a húsvéti, a pünkösdi vagy a május 1-jei hétvégén!

Időpontok

  • 2024. április 27.: , 272.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 3 éjszaka szállás 3*-os hotelben
  • Reggeli
  • Repülőjegy illetékkel
  • Útlemondási biztosítás
  • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • Utasbiztosítás
    • Utasbiztosítás (Classic): 2.800 Ft
    • Utasbiztosítás (Prémium): 3.640 Ft 
    • Utasbiztosítás (Privileg): 4.600 Ft
  • Belépők és jegyek: 60 GBP
  • Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 5 GBP

Fakultatív programok (15 főtől, kérjük, jelezd előre!)

  • Temze hajójegy: 20 GBP
  • London „Oyster” kártya / 3 napos jegy:  kb. 35 GBP
  • Stonehenge-Salisbury és Kensington Palota kirándulás: 28.000 Ft / 66 EUR
  • Stonehenge belépő (foglaláskor kérjük előre jelezni): 12.500 Ft / 30 EUR
  • Tower belépőjegy: 19.000 Ft / 45 EUR

Felárak

  • Egyágyas felár: 84.000 Ft
  • 3x vacsora felár: 40.500 Ft
  • 15-24 fő esetén: 16.000 Ft/fő

Program

1.nap: Budapest – London

Elutazás menetrendtől függően repülővel Londonba. Érkezésünket követően transzfer a szállodába, ahol három éjszakát töltünk. Menetrend függvényében a város meghódítására indulunk metróval és gyalogosan, ismerkedünk a belváros hangulatával (Londonban a leggyorsabban metróval tudjuk a várost bejárni a felszíni közlekedési dugók miatt). Ellátogatunk a monumentális Trafalgar térre, ahol Nelson égbenyúló emlékoszlopát, majd a világ egyik leghíresebb bevásárlóutcáját, az elegánsan ívelő Regent Streetet és a Piccadilly Circus óriási fényreklámjait tekintjük meg. A városnézést követően szabadidő, ahol ellátogathat a rendkívül értékes gyűjteményt kínáló ingyenes Nemzeti Galériába, vagy a londoni elitet már 300 éve kiszolgáló exkluzív Fortnum & Mason áruházba. Kipróbálhat egy valódi angol pubot a Soho szívében vagy barangolhat az előkelő Mayfair negyed lenyűgöző téglaépületei között. (A repülő menetrendi változás esetén ezen programrész a 4. napon délelőtt is megvalósulhat). Vacsora a szálláson.

2. nap: Egész nap London

Reggeli után gyalogosan és metróval ismerkedünk a brit fővárossal. A Green Parkon áthaladva érkezünk a Buckingham Palotához és Viktória emlékműhöz. A festői szépségű St James’s Parkon át érünk a Westminster-apátság és a parlament késő gótikus épületéhez. A Westminster-hídon át a panorámát élvezve a London Eye oldalára érünk, ahonnan élményteli temzei hajózáson veszünk részt Greenwich-ig, melynek során vízről szemlélhetjük meg a város legősibb történelmi negyedeit (hajójegy!). A Cutty Sark impozáns vitorlás hajója után bolyongás és mókusetetés a Greenwich Parkban, a hosszúsági meridián megkeresése az Obszervatóriumig. Szabadidő keretében megtekintheti a Nemzeti Tengerészeti Múzeumot, vagy a „Királynő Házát”. A program végén kívülről körbejárjuk a Tower erődjét (UNESCO Világörökség), mely csaknem 1000 éves történelme alatt királyi palotaként és börtönként is funkcionált. Séta London egyik szimbólumává vált Tower hídon, ahonnan remek kilátás nyílik a HMS Belfast könnyűcirkálójára, és az összefonódott középkori London és modern City ikonikus irodaépületeire. Vacsora a szálláson.

3. nap: Stonehenge és Salisbury kirándulás a Tower of London (220 km) 

Reggelit követően programját egyénileg tervezheti Londonban, vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: utunk a dél-angliai Salisbury síkságon át vezet a több mint 4000 évesre becsült Stonehenge monumentális kövei közé (közelről történő megtekintését jelentkezéskor foglalni kell!). Keletkezése ma is talány – talán a régi idők varázslóinak kultikus szertartásai zajlottak itt, talán ősi naptárként működött. Majd az Agatha Christie krimik kisvárosi hangulatát idéző Salisbury-be érkezünk, melynek 750 éves katedrálisa uralja a várost. Az építmény igazi remekmű, tornya Angliában a legmagasabb, káptalani gyűléstermében őrzik az angol parlamentarizmus alapokmányát, az 1215-ben írt Magna Chartát. A katedrálist övező kilenc hektáros zöld gyepen sétálunk, mely mit sem változott az elmúlt évszázadok alatt. Délután felfedezzük a közel ezer éves Tower of London erődítményt (előjelentkezés szükséges!), ahol megtekintjük a gondosan őrzött koronaékszereket és megmásszuk a várfalakat. Vacsorára metróval utazva térünk vissza szálláshelyünkre.

4. nap: London – Budapest

Délelőtt szabadidő, igény szerint a még nem látott objektumok felkeresése idegenvezetőnkkel. Menetrendtől függően a még ismerkedünk London nevezetességivel, majd transzfer a repülőtérre, hazautazás Budapestre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

4 napos városnézés Londonban, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel és 3*-os szállással, fakultatív programokkal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
36 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére