4 napos városnézés Lisszabonban, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 3*-os szállással

Ajánlat kód: 38579
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

260.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 38579

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Ismerkedjetek Portugália fővárosával, Lisszabonnal!

Opciók

  • 2023. június 22.: , 260.500 Ft
  • 2023. augusztus 10.: , 260.500 Ft
  • 2023. október 26.: , 260.500 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegy illetékkel
  • 3 éjszaka szállás 3*-os szállodában, 2 ágyas tus/wc-s szobában
  • Reggeli
  • Idegenvezetés
  • Útlemondási biztosítás

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők és jegyek tájékoztató árai: 52 EUR
  • Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 6 EUR
  • Utasbiztosítás
    • (Classic): 2.600 Ft
    • (Prémium): 3.400 Ft 
    • (Privileg): 4.360 Ft 

Felár

  • Egyágyas felár: 58.000 Ft
  • 2x vacsora felára: 28.500 Ft
  • 15-24 fő esetén: 16.000 Ft/fő

Fakultatív programok (15 főtől)

  • Sintra-Cabo da Roca-Cascais: 22.500 Ft / 59 EUR
  • Zenés Fado vacsora est: 27.000 Ft / 71 EUR
  • Tejo hajókirándulás: 16.000 Ft / 42 EUR
  • 1 napos Lisboa kártya: 20 EUR

Fontos

  • Lehetséges ingyenes transzfer a csatlakozási pontokhoz. A részletekről kérjük, érdeklődjön!

Program

1. nap: Budapest – Lisszabon
Elutazás menetrendtől függően repü­lővel Lisszabonba. Transzfer a szállo­dába, ahol 3 éjszakán keresztül szál­láshelyünk lesz. Repülő menetrend függvényében autóbusszal ismerke­dünk a várossal, átfogó képet kapva Lisszabonról.

2. nap: Lisszabon – a portugál főváros és a Tejo-folyó (10 km)
Reggelit követően autóbusszal Lis­szabonba indulunk, ismerkedünk Európa egyik legszebb fővárosával. Először a Tejo-folyó torkolatánál fek­vő hangulatos Belém városrészbe érkezünk, mely szorosan kapcsoló­dik a tengeri felfedezések korához. Meglátogatjuk az 1501-ben épült Má­nuel-stílusú Jeromos-kolostor temp­lomát, mely szintén a világörökség része, majd kívülről láthatjuk még a Belém Tornyot és a Felfedezések Em­lékművét. Óvárosában felsétálunk a dombtetőre épült Szt. György várhoz, ahonnan csodás kilátás nyílik Lissza­bon városára és a Tejo-folyóra. Ezután a város legrégebbi részén, szinte középkori hangulatot árasztó Alfama negyeden keresztül sétálunk le újra az alsóvárosba. Buszos városnézé­sünk során megismerhetjük még a Rossio és a Restauradores teret, va­lamint Lisszabon legelegánsabb ut­cáját, a Liberdade sugárutat, melyet Pombalmárki műemléke zár. Délután az 1998-as világkiállítás helyén épült modern városrészbe látogatunk, ahol érdemes meglátogatni az Óceoná­riumot. Késő délután térünk vissza szálláshelyünkre. Fakultatív aján­latunk az estére: jöjjön velünk egy hangulatos Fado vacsora estre az Alfama negyedbe, ahol megízleljük a helyi ízeket, elvegyülünk a lisszaboni esti életben! 

3. nap. Sintra – Cabo da Roca – Cascais (55 km)
Reggelit követően szabadidejében pihenhet a városban, élvezheti a város hangulatát vagy kirándulásra hívjuk! Fakultatív ajánlatunk: Euró­pa legnyugatibb pontja felé indulunk. Sintrában meglátogatjuk az óvárosi Királyi Palotát, majd a közelben lévő dombtetőn elhelyezkedő színes Pe­na-palotát. A folyamatos szél járta Cabo da Roca világító tornya utunk célpontja, ahol a végtelen óceán lát­ványában gyönyörködhetünk miköz­ben dacolunk a szél erejével. Utunkat folytatva pihenőt teszünk a nagyon látványos Guincho strandon és meg­állunk a Pokol szája (BocadoInferno) nevű sziklánál. Cascais-ba, a hangu­latos tengerparti kisvárosba érkezve pihenőt tartunk. Ez a festői kisváros egyszerre a halászok és a királyok, valamint a turisták otthona. Lis­szabonba visszaérkezve szabadidő. Fakultatív ajánlatunk: Lisszabon másik arcát mutatjuk meg a Tejo-fo­lyó vizéről, mely során hajókirándu­lásra hívjuk! A hajóról gyönyörű képe­ket készíthetünk az ikonikus városról. 

4. nap: Lisszabon – Budapest
(Ezen programrész a repülő menet­rendtől függően az első nap délután­ján is megvalósulhat)A Tejo-folyó túlpartjáról búcsúzunk a várostól. Az Április 25. hídon átkelve az Almada városrészben felkapaszko­dunk a Krisztus szoborhoz, ahonnan páratlan kilátás nyílik a Tejo-folyó által kettészelt fővárosra. Majd repülőme­netrend függvényében visszatérünk Lisszabonba, ahol szabadidő, igény szerint a még nem látott objektumok felkeresése egyénileg. Menetrend függvényében transzfer a repülőtérre, hazautazás Budapestre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos városnézés Lisszabonban, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 3*-os szállással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére