5 napos körutazás Skócia vadregényes tájain, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 42894
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

429.000 Ft

Megveszem

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 42894

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Városnézés Glasgowban, Invernessben és Edinburghben!

Időpont

  • 2024. szeptember 24.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Oda-vissza repülőjegy a Budapest-Glasgow útvonalon a Wizz Air közvetlen járataival 
  • Repülőtéri illeték
  • Személyenként egy darab kisméretű kézipoggyász (max. 40x30x20 cm), a légitársaság poggyász-szabályzata bővebben
  • Négy éjszaka szállás a program szerint, középkategóriás szállodákban
  • Büféreggeli a szállodákban
  • Utazás különbusszal a program szerint
  • Városnézés Glasgow-ban, Inverness-ben és Edinburgh-ban
  • Magyar idegenvezető az út teljes időtartama alatt

Az ár nem tartalmazza

  • Útlemondási biztosítás 3%
  • Utasbiztosítás 950 Ft-tól / fő / nap
  • Ajánlott szervizdíj (helyben fizetendő): 20 GBP/fő
  • Belépő az Edinburgh-i várba 11 900 Ft /fő

Felár

  • Elsőbbségi beszállás oda-vissza útra - Korlátozott számban elérhető (a fedélzetre magával vihet egy kis méretű kézipoggyász mellett egy nagyméretű kézipoggyászt is - maximális méret: 55×40×23 cm) 55 900 Ft /fő
  • Feladott poggyász max. 10 kg 59 900 Ft /fő
  • Feladott poggyász max. 20 kg 68 900 Ft /fő
  • Ülőhelyfoglalás oda-vissza útra - Az ár normál (nem nagy lábterű) ülőhelyekre vonatkozik - egyéb esetben a légitársaság nem garantálja az utastársak egymás mellé szóló üléskiosztását 22 000 Ft /fő

Program

szeptember 24. kedd
Elutazás Budapestről a Wizz Air közvetlen járatával Glasgowba (16:05-18:15). Érkezés után továbbutazunk Edinbugh-ba, majd szállás elfoglalása Edinburgh-ban. Szállás: Holiday Inn Express Edinburgh City West.

szeptember 25. szerda
Délelőtt fakultatív program keretében felmegyünk a várhegyre, ahol felkeressük Skócia talán leghíresebb épületét, az edinburgh-i várat. Itt többek között láthatjuk a Lovagtermet és a Szent Margit kápolnát, illetve megcsodálhatjuk a skót koronaékszereket. A program ára: 11 900 Ft/fő. Szabadidő, majd délután buszos városnézés Skócia fővárosában, látnivalók: Charlotte Square, Georgian town, Calton Hill, Holyroodhouse palota, Canongate, majd napunkat egy kellemes sétával zárjuk az Edinburgh-hoz tartozó Portobello hangulatos tengerpartján. Szállás Edinburgh-ban.

szeptember 26. csütörtök
Reggeli után a fővárost elhagyva áthaladunk a Firth of Forth-tengeröböl felett, ahol szép rálátásunk lesz a híres vasúti hídra, mely kecses formájával Skócia egyik jelképe lett. A továbbiakban megállunk Pitlochry bájos kisvárosábana, ezt követően ellátogatunk a nagy múltú Blair Athol whiskyüzembe is, ahol megismerkedünk Skócia nemzeti italának történetével, és természetesen kóstolót is kapunk. A lepárlót elhagyva Skócia egyik legszebb kastélyát, a kifejezetten érdekes tárlattal rendelkező Blair kastélyt keressük fel. A Cairngorms Nemzeti Parkon keresztül buszozva a Felföld kapuja, Inverness felé vesszük az irányt. Szállás Invernessben: Holiday Inn Express Inverness.

szeptember 27. péntek
A skót Felföld fővárosát magunk mögött hagyva elérjük Skócia leghíresebb és egyben leghírhedtebb tavát, a Loch Nesst. Végig a tóparton haladunk drámai tájakon át, közben megállunk Urquhart romantikus várromjánál, ahonnan elbűvölő a zöld hegyek közé beékelődött Loch Ness kék víztömege, és ahol kiderül, hogy megpillantjuk-e a szörnyet. Változatos, szép tájakon buszozva (többek között érintve Loch Lomond híres golfparadicsomát, Glencoe-t és a Ben Nevis-hegyet) elérjük Skócia legnagyobb városát, Glasgowt. Szállás: Holiday Inn Glasgow - City Ctr Theatreland.

szeptember 28. szombat
Délelőtt Glasgow-val ismerkedünk, mely méltán büszkélkedik viktoriánus és szecessziós épületeivel, ugyanakkor a lüktető, élettel teli hangulata és megannyi zöld területei teszik még inkább vonzóvá a Clyde folyó partján fekvő várost. Városnézésünk alkalmával felfedezzük a főbb látnivalókat: George Square, Városháza, Buchanan Street, Katedrális és a Necropolis, Provands Lordship.

Délután transzfer Glasgow repülőterére, majd hazautazás a Wizz Air közvetlen járatával Budapestre (18:05-22:05).

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

5 napos körutazás Skócia vadregényes tájain, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
22 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére