4 napos kirándulás Máltán, reggelivel, 3*-os szállással, repülőjeggyel, illetékkel, fakultatív hajókirándulással Gozó és Comino szigetére - Húsvét, Május 1., Pünkösd

Ajánlat kód: 35173
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

223.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35173

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kalandozz a Földközi-tenger gyöngyszemén, a lovagok szigetén, Máltán, a húsvéti vagy a május 1-jei hosszú hétvégén!

Időpontok

  • 2023. április 7.: , 223.500 Ft
  • 2023. április 28.: , 223.500 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 3 éjszaka szállás 3*-os szállodában
  • Reggeli
  • Repülőjegy illetékkel

Az ár nem tartalmazza

  • Utasbiztosítás
    • Utasbiztosítás (Classic): 2.600 Ft
    • Utasbiztosítás (Prémium): 3.400 Ft 
    • Utasbiztosítás (Privileg): 4.360 Ft 
  • Belépők és jegyek: 30 EUR
  • Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 5 EUR

Felár

  • Egyágyas felár: 33.000 Ft / 79 EUR
  • 2x vacsora felár: 16.500 Ft / 39 EUR
  • 3x vacsora felár: 24.500 Ft / 58 EUR
  • 15-24 fő esetén: 12.000 Ft/fő

Fakultatív programok (15 főtől, kérjük, jelezd előre!)

  • Gozo hajóval: 23.000 Ft
  • Máltai egész napos kirándulás: 18.000 Ft
  • Valetta városnézés borkóstoló-vacsorával: 32.000 Ft
  • Három Város kikötő hajózás: 9.500 Ft

Program

1. nap: Budapest–Málta (repülővel)

Elutazás Budapest - Liszt Ferenc repülőtérről menetrendszerinti repülővel Máltára, majd autóbuszunkkal a Kék Barlanghoz, mely gyönyörű ragyogásával köszönt. Megállunk Marsaxlokk halászfalunál, ahol a kikötőben sárga-piros-kék színekben pompázó kishajók képsorokra késztetnek bennünket! Szálláshelyünkre érkezünk, ahol 4 éjszakát töltünk.

2. nap: Pihenés Máltán vagy Gozo és Comino hajóval!

Élvezze a napsütést, vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: hajóval Gozóra indulunk. A Szent Pál sziget irányába északra utazunk, majd kompunkkal (jó idő esetén) elhaladunk a szépséges Kék Lagúna mellett. Első állomásunk Dwejra védett öble és a jól ismert „kék ablak” (amely 2017 márciusában összedőlt). Viktóriába, a sziget fővárosába érkezünk. Rögtön a város felett nyugvó Citadellához és a katedrálishoz (kívülről) lépcsőzünk, ahol kárpótol bennünket a panoráma. Szabadidőben érdemes megkóstolni a paradicsomos bruchettát és a kecskesajttal töltött raviolit, majd Ġgantija megalitikus templom együttesnél csodálkozunk a helyi mítoszon. (A hiedelem szerint egyetlen éjszaka alatt alkotta egy hatalmas istenasszony a több mint 7000 éves, ősi templomokat.) Utolsó állomásunkon Marsalforn sólepárló medencéivel szegélyezett partvonalán ismerkedünk a mesterséggel.

3. nap: Pihenés Máltán vagy egész napos kirándulás a szigeten!

Málta egyénileg, vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: Málta főbb nevezetességei! Első állomásunk, a San Anton kertek. Az elnöki rezidencia melletti kertben gyönyörűen gondozott növényeket, szökőkutakat, tavakat és medencéket találunk. A madárházakban különleges papagájok „laknak”; a tavakon fekete nyakú, fehér testű hattyúk úszkálnak méltóságteljesen… Következő állomásunk Mosta Dómjának gigantikus kupolája. Később az üveg- és ezüstkézművesség falujával, Ta Qalival ismerkedünk, majd Mdina csendes városába érkezve hangulatos utcái hívogatnak.

Sétánk során a történelmi zarándokhely múltját és jelenét szemléljük, élvezzük a szűk, középkori utcák élményét. Lehetőség nyílik egy tipikus máltai ebédre (halas vagy nyúl étkek finoman elkészítve), majd a városfalról kitekintve intünk búcsút. Dingli falun át – mely a sziget legmagasabb pontja: 250 méter - vezet utunk a Dingli sziklákhoz. A lábunk alatt a tenger, a távolban a Magdolna kápolna és a lakatlan Filfla sziget. Rövid pihenőt követően a Felső Barakka térhez és annak kertjéhez érkezünk. Felejthetetlen képeket készítünk a szemközti Három Város panorámájáról és a Grand Harbourról. Megtekintjük a Szent János társkatedrálist (kívülről), majd fakultatív lehetőséget kínálunk az estére egy gasztronómiával fűszerezett borkóstolós vacsorára. (Aki nem vesz részt a kiránduláson, a vacsoráját a 3x fak. vacsora alapján a szállodában fogyasztja el).

4. nap: Búcsúhajózás a Grand Harbourban. Málta-Budapest (repülővel)

Búcsú szálláshelyünktől és a Grand Harbour, Három Város és Valletta által határolt öbölbe érkezünk. Fakultatív ajánlatunk: hajóról köszönünk el „kedvenc szigetünktől”, Máltától. Hajónkon ringatózva tekintünk fel a Felső Barakka tér magasságaiba, betekintünk a Három Város által határolt tengeröblökbe, láthatjuk Málta múltját, jelenét és jövőjét. (Aki nem vesz részt a hajózáson, Birgu hangulatos utcáin tud sétálni, és a máltai lovagi San Angelo erődből tekinthet át Valletta festői városfalaira.) Transzfer a repülőtérre, és hazautazás Budapestre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos kirándulás Máltán, reggelivel, 3*-os szállással, repülőjeggyel, fakultatív hajókirándulással Gozó és Comino szigetére - Húsvét, Május 1., Pünkösd

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére