4 napos kirándulás Húsvétkor is a Garda-tóhoz és Veronába, reggelivel, buszos utazással, idegenvezetéssel, programokkal

Ajánlat kód: 33030
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

75.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33030

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kirándulj Észak-Olaszországban, a mesébe illő Garda-tónál és a környező hangulatos városkákban!

Időpontok

-

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Az autóbuszos utazást
  • 3 éjszaka szállást Verona környékén egy szép 4 csillagos szállodában, 2-3 ágyas, fürdőszobás szobákban.
  • Reggeli
  • Az útlemondási biztosítást
  • A felsorolt programokat
  • Idegenvezetést
  • IFA-t

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők
  • Hajójegyek
  • Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 440 Ft/nap

Felárak

  • Félpanziós felár: 14.500 Ft (3 vacsora)
  • Egyágyas felár: 20.300 Ft
  • 3. ágy kedvezménye: 14.500 Ft

Program

1. NAP: TREVISO

Elutazás Budapestről reggel 6 órakor a Déli pályaudvar parkolójából. Székesfehérvárról az autóbusz 7 órakor indul a Piac téri parkolóból. Utazás a Siófok – Nagykanizsa – Tornyiszentmiklós – Maribor – Ljubljana útvonalon Trevisóba, a tiramisu „szülővárosába”. Treviso késő középkori falakkal körülvett óvárosában pompás paloták, szép templomok, bájos terek találhatóak, a legelragadóbb városképi elemek az óvárost átszövő csatornák mentén alakultak ki. Ismerkedés a várossal, majd továbbutazás a Verona környéki szállodába (3 éj).

2. NAP: GARDA-TÓ (SIRMIONE, PANORÁMA ÚT, MALCESINE, LIMONE, RIVA DEL GARDA)

Az egész napot a Garda-tónál töltjük. Először egy különös fekvésű ősi kisvárosba, Sirmionéba látogatunk. A városka egy keskeny, a tóba messze benyúló félsziget csücskében található. Az egykori halászfalu ma a Garda-tó környékének talán legnépszerűbb üdülőhelye (mediterrán hangulat, Scaligeri vár, római kori villa maradványai). Fakultatív lehetőség a félsziget körbehajózására motorcsónakokkal.

Továbbutazás a Garda-tó keleti partja mentén húzódó panorámaúton a tó északi részébe, amely fjordszerűen, mélyen benyúlik az Alpok hegyóriásai közé. A 2000 méter feletti Monte Baldo hegylánc lábainál, a tóparton fekszik Malcesine, egy festői kisváros. Séta a sikátoros óvárosban, a tó fölé magasodó vár meglátogatása (felejthetetlen panoráma). Ezt követően lehetőség hajóval átkelni az egyedülálló fekvésű Limonéba. Az ősi halászfalu manapság már híres turistaközpont. A hely különlegességét az adja, hogy az ódon hangulatú sikátorok szinte bepréselődnek a tó és egy hatalmas hegy közé.

A Garda-tó környéki barangolásunk utolsó állomása a tó északi csücskében fekvő Riva del Garda. Séta a hangulatos kisvárosban, majd a késő délutáni órákban a keleti part panorámaútján térünk vissza a szállodába. Így az autóbusz jobb oldalán ülők is élvezhetik a tó és a túlsó parton magasodó hegyek panorámáját.

3. NAP: VERONA, MANTOVA

Délelőtt városnézés Veronában, Rómeó és Júlia városában. Veronát sokan Olaszország egyik legvonzóbb városának tartják, nagy élményt jelent a barangolás az Adige folyó kanyarulatában fekvő óvárosban. A közös séta során látjuk majd a város gyönyörű tereit (Piazza Bra, Piazza Erbe, Piazza dei Signori), Júlia házát és erkélyét, a Scaligeri-síremlékeket stb. Lehetőség lesz majd a hatalmas római kori amfiteátrum, az Aréna, és néhány, műkincsekben gazdag templom megtekintésére is (Sant’Anastasia, Dóm).

A délután hátralévő részében a szép fekvésű Mantovába kirándulunk, ahol a középkori hercegi palotát tekintjük meg, mely a legnagyobb kastélyegyüttes egész Olaszországban. A pompás dísztermek bejárása igazi csemegét jelent a művészetek kedvelőinek.

4. NAP: VICENZA

Délelőtt Vicenzával ismerkedünk, az egyik legjelentősebb itáliai építész, Palladio városával. Palladio nagyszerű reneszánsz palotái, épületei miatt Vicenza az építészetet kedvelőknek egyfajta zarándokhelye. A városnéző séta során természetesen látjuk a nagy mester két leghíresebb művét: a főtéren álló palotát (a bazilikát) és a Teatro Olimpicót.

Késő délelőtt indulás hazafelé, utazás a Mestre – Ljubljana – Maribor – Tornyiszentmiklós – Nagykanizsa – Siófok útvonalon. Érkezés Székesfehérvárra és Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos kirándulás Húsvétkor is a Garda-tóhoz és Veronába, reggelivel, buszos utazással, idegenvezetéssel, programokkal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére