4 napos húsvéti kaland Dalmáciában és a Krka Nemzeti Parkban, busszal, reggelivel, 3*-os szállással, programokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 42427
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

79.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 42427

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Látogass el Húsvétkor Dalmáciába és a Krka Nemzeti Parkba!

Időpont

  • 2023. április 7-10.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazást
  • 3 éjszaka szállást - Omis Hotel Brzet 3*
  • Reggelit
  • Programokat
  • Magyar idegenvezetőt

Az ár nem tartalmazza

  • Üdülőhelyi és regisztrációs díj (helyszínen fizetendő): 12 év felett: 15 EUR/fő
  • Belépők a helyszínen: visszaúton Krka Nemzeti Park 23 Eur//fő; 7-18 éves kor között 50% kedvezmény a belépőjegy árakból
  • Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját
  • Útlemondási díjat (2,5%)

Fakultatív program (min 25 fő esetén)

  • Csónakázás a Cetina folyón, Poljica Köztársaság nyomában, kostoló, Split: 45 EUR/felnőtt; 30 EUR/gyermek 12 évig
  • Dubrovnik: 45 EUR/felnőtt; 30 EUR/gyermek 12 évig

Felár

  • Egyágyas felár: 18.900 Ft
  • 3 vacsora: 9.900 Ft

Program

1. nap: Omis

Indulás reggel 6.00 órakor. Omis óvárosába a délutáni órákban érkezünk, egy remek sétával a megismerkedünk e-csodás várossal, a város történelmével, látnivalóival, a dalmát kultúrával, a helyiek szokásaival és mindennapjaival. Biokovo hegység, a Cetina folyó és a tenger ölelésében, mint egy kis ékszerdoboz bújik meg ez a kisváros. Majd megnézünk a nagy pénteki ünepélyes körmenetet, mely az óváros utcáin vonul végig. Elfoglaljuk szállásunkat, majd vacsorával zárjuk a napot.

2. nap: Csónakázás a Cetina folyón, Poljica Köztársaság nyomában, Split

Ezen a napon egy különleges fakultatív kirándulásra csábítjuk! Reggeli után kb. 20-25 fős csónakokba szállva gyönyörködünk a lenyűgöző Cetina kanyonjában, míg elérjük a Radman malmai néven ismert turistaparadicsomot. Megtekintjük a múltidéző XV századi malomkerekét és a molnár házat, valamint a Cetina folyó utolsó vad, festői zubogóit. Majd buszunkkal felkapaszkodunk a hegyekre és megismerkedünk egy elfeledett köztársaság, a Poljica Köztársaság, történelmével, mely Napoleon bukásáig tartott, és megismerjük annak a bátor nőnek a történetét, akinek a szobra a Cetina folyó fölött őrködik. Megkóstoljuk az egyedi, csak itt készülő "mangoldos pitét", miközben megmutatják, hogyan is készül. Teli élményekkel irány Split, ahol teljes szépségében láthatjuk Diocletianus római császár gigantikus palotáját, melynek eredeti falai az óvárost ölelik át. A közös városnézés után mindenki kedvére barangolhat a vár pincerendszerében, vagy sétálhat a város tágas terein és szűk utcáin. Részvételi díj: 45 EUR/felnőtt; 30 EUR/gyermek 12 évig.

3. nap: Dubrovnik

Húsvéti reggeli után egy buszos, igazi csemegének számító, egész napos fakultatív kultúrával gazdagított kiránduláson vehetünk részt. A világörökség egyik büszkeségét keressük fel az egész napos fakultatív, autóbuszos kirándulásunkon. Városnézés helyi idegenvezetőnkkel, a költők által „földi mennyországnak”, vagy "a dél smaragd szépségének” is nevezett Dubrovnik-ban. A Földközi-tenger térségének műemlékekben és kulturális örökségekben egyik leggazdagabb városában sétálva, pár órára visszatérünk a múltba: Pile kapu, Mincena torony, Szt. Balázs templom. Szabad időben mindenki kedvére barangolhat a hangulatos ódon utcákon, és a fantasztikus panorámával rendelkező várfal mentén vagy felvonózhat  egyet (mind a kettő belépős). Visszaúton vendégül látjuk Önöket egy frissítőre. Részvételi díj: 45 EUR/felnőtt; 30 EUR/gyermek 12 évig.

4. nap: Krka Nemzeti Park

Reggeli után elbúcsúzunk az Adriától és elindulunk a festői Krka Nemzeti Park-hoz, mely a leglátogatottabb horvát nemzeti park (belépős). Megcsodáljuk a lélegzetelállító zuhatagrendszert, a vízeséseket, ahol a 100 méter széles víztömeg, 5 teraszról, 17 lépcsőn keresztül zuhan alá. A Krka folyó zubogásán felül élvezhetjük a környező ösvényeken megtett sétákat is. Ezek az ösvények főként az ősi idők útjainak vonalát követik, amiről számos kőhidacska is tanúskodik. Buszra szállunk és irány Magyarország. Érkezés az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos húsvéti kaland Dalmáciában és a Krka Nemzeti Parkban, busszal, reggelivel, 3*-os szállással, programokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére