4 napos csehországi kirándulás Prágába, Karlovy Vary-ba és Cesky Krumlovba, buszos utazással, 3*-os szállással, reggelivel, fakultatív programmal

Ajánlat kód: 35354
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

99.900 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 35354

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Ismerkedj Csehország világörökségi értékeivel egy izgalmas kirándulás során, akár Húsvétkor is!

Időpontok

  • 2024.03.29.: , 104.900 Ft
  • 2024.05.01.: , 104.900 Ft
  • 2024.05.17.: , 109.900 Ft
  • 2024.07.11.: , 99.900 Ft
  • 2024.08.01.: , 99.900 Ft
  • 2024.08.17.: , 99.900 Ft
  • 2024.09.19.: , 104.900 Ft
  • 2024.10.23.: , 104.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 3 éjszaka szállás Prága külvárosában vagy Prága környékén, 3*-os szállodában, 2-3 ágyas saját fürdőszobás szobákban
  • Reggeli
  • VOX készülék (városnézéshez)
  • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • Útlemondási biztosítás (az út részvételi díjának 1,8 %-a)
  • Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás, programok költségei
  • Belépők (változhat)
    • Prágai vár: kb. 250 CZK/fő
    • Krumlov vára: kb. 260 CZK/fő
    • Pilsen sörgyár: kb. 400 CZK/fő

Fakultatív program

  • Vacsora Moldvai hajókázással: kb. 700 CZK/fő
  • Karlovy Vary - Pilsen: 6.500 Ft/fő+belépőjegy költség

Felár

  • Fakultatív vacsora kb. 400 CZK/fő/alkalom
  • Egyágyas felár (foglaláskor fizetendő): 30.000 Ft/fő
  • Egyágyas felár társítással (foglaláskor fizetendő): 15.000 Ft/fő

Program

A 2024. március 29-április 1-i és 2024. május 17-20-i időpontokban (a 4. napon) Cesky Krumlovban a várlátogatás helyett csak a vár múzeumát tudják megtekinteni egyénileg és/vagy a toronyba felmenni!

1. nap:                       
Indulás 06.00 órakor Budapest, Hősök teréről. Folyamatos utazás Csehország felé. Kora délután érkezés Prágába. Sétánkat az Óvárosban kezdjük, ahol megismerkedünk az Óváros tér gyönyörű épületeivel, templomaival. A Városháza tornyán megtekintjük a középkori csillagászati óraművet, az Orlojt, mely a város egyik szimbólumává vált. Sétánk során érintjük a Rendi színházat, ahol Mozart Don Giovanni című operájának volt a bemutatója, valamint Közép-Európa legrégebbi egyetemének, a Károly Egyetemnek az épületét. Megismerkedünk a 14. században alapított Újvárossal, megtekintjük a Lőportornyot és a szecessziós stílusban épült Reprezentációs Házat. Sétánkat az Óváros valamikori városfalát körülvevő árkon épült utcán folytatjuk az Újvárosban és a Vencel téren fejezzük be. A délután további részében szabadprogram, ez időre javasoljuk a prágai zsidónegyed megtekintését. Este fakultatív vacsorázási lehetőség a belvárosban, majd a szállás elfoglalása.

2. nap:           
Mai programunkat Csehország legfontosabb történelmi műemlékének, a Prágai várnak a megtekintésével kezdjük, mely a világ legnagyobb összefüggő várkomplexuma. Itt található a gótikus Szt. Vitus-székesegyház, a Szt. György-szobor, a Régi Királyi palota és a Szt. György-bazilika. A várfalnál található Prága legfestőibb utcája, az Arany utcácska. Ezután lesétálunk a mesés szépségű Kisoldalra. Rövid ebédszünet után folytatjuk programunkat a városrész kis utcáinak, tereinek megismerésével, majd átsétálunk a világhírű kőhídon, a Károly hídon az Óvárosba. A délután további részében szabadidő a város egyéni felfedezésére. Este fakultatív moldvai hajókázással egybekötött vacsora, majd visszautazás a szállásra.

3. nap:
Egésznapos fakultatív kirándulási lehetőség: Karlovy Vary-Pilzen

Egész napos fakultatív kirándulási lehetőség. Reggeli után utazás Karlovy Varyba, a híres fürdővárosba, mely az Osztrák-Magyar monarchia idején az arisztokrácia és a nagypolgárság egyik fő találkozóhelye volt. A szabadidő során lehetőség lesz a gyógyvizek megkóstolására is. Kora délután továbbutazás Pilzenbe. Pilzen amellett, hogy a „sör-fővárosa”-ként ismerjük, egyben Nyugat-Csehország közigazgatási, művelődési és gazdasági központja. Itt készül a híres sör, melyet Pilsner Urquell néven ismer a világ. Érkezés után utunk a város híres sörgyárába vezet, ahol a kóstolóval egybekötött látogatás alkalmával megismerkedünk a gyár történetével és a sörfőzés technikájával. Azoknak, akik nem kívánnak bejönni a sörgyárba, ezalatt lehetőségük lesz a néhány perc távolságra lévő pilzeni belváros egyéni felfedezésére. Fakultatív vacsorázási lehetőség, majd visszautazás a szálláshelyre az esti órákban. Akik nem vesznek részt a fakultatív programon, azoknak egész napos szabadprogram Prágában.

4. nap:
Reggeli után búcsút intünk a "száztornyú városnak". Utunk Český Krumlovba (*), a középkori hangulatú dél-cseh városba vezet. Városnéző sétánk során egy kicsit visszacseppenhetünk a múltba. A város legfőbb nevezetessége a vár. A hatalmas kastély komplexum 5 udvar köré épült mintegy negyven épületből és egy 7 hektáros parkból áll. Különlegessége az első várudvaron, a medveárokban nevelt barnamedvék. A vár udvarain átsétálva érkezünk meg a város központjába, ahol rövid közös sétát teszünk. Utána rövid szabadprogram. Fakultatív program keretében lehetőség nyílik a vár belső termeinek megtekintésére. Ezután Ausztrián keresztül utazunk Budapestre, ahova a késő esti órákban érkezünk meg.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

4 napos csehországi kirándulás Prágába, Karlovy Vary-ba és Cesky Krumlovba, buszos utazással, 3*-os szállással, reggelivel, fakultatív programmal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
32 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére