4 napos városnézés Firenzében, buszos utazással, reggelivel, 3*-os szállással, idegenvezetéssel, fakultatív programokkal

Ajánlat kód: 38205
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

119.900 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 38205

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel a reneszánsz bőlcsőjét, Firenzét!

Időpontok

  • 2024.10.23-10.26.: , 119.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazást
  • 3 éjszaka szállást 3*-os szállodában, Firenze környékén
  • Reggelit
  • Magyar idegenvezetőt

Az ár nem tartalmazza

  • Baleset-, betegség-, poggyászbiztosítás díját
  • Útlemondási biztosítás díját (3%)
  • Üdülőhelyi és regisztrációs díj: (helyszínen fizetendő) 12 EUR/fő/ tartózkodás
  • Belépőket
  • Esetleges, helyi közlekedési költségeket
  • Idegenforgalmi adókat
  • Az audio guide költségét 2.200 Ft/fő/tartózkodás

Fakultatív programok (min. 25 fő)

  • Firenze városnézés helyi idegenvezetéssel és közlekedési költséggel: 15 Eur/fő 
  • Firenze városnézés (közlekedési költséggel), a Mediciek nyomában - a vidéki Toszkána/ farmlátogatás: 30 Eur/fő
  • Uffizi képtár (előzetes jelentkezéssel):  kb. 45 EUR/fő, 18 évig  25 EUR/fő.
  • Akadémia (előzetes jelentkezéssel:    kb.  40  EUR/fő 18 évig  25 Eur/fő
  • Firenze/Palazzo Davanzati (egyénileg): kb. 6 EUR/fő 
  • Az Uffizi képtár és a Davanzati Palota látogatása egyidőben történik, kérjük válasszon.
  • Firenze/Santa Croce templom (egyénileg):              kb.  8 EUR/fő 
  • Firenze/Székesegyház: ingyenes
  • Firenze/Pitti Palota kertje - Boboli kert (egyénileg): kb. 15 EUR/fő

Felár

  • Egyágyas felár (társítás nélkül): 24 900 Ft/fő (64€)
  • Vacsora felár: 18 900 Ft/fő (48 €) 

Program

1. nap: Budapest - Firenze környéke
Elutazás Budapestről reggel 6 órakor. Érkezés az olaszország-i szálláshelyünkre, mely csodás természeti környezetben helyezkedik el. Szálláshely elfoglalása.

2. nap: Firenze, a kultúra bölcsője
Reggeli után Toszkána csodás kulturális fővárosába, Firenzébe utazunk, mely évszázadokon át a Medici-család uralma alatt állt. Ismerkedünk az Arno folyó partján fekvő város lenyűgöző remekműveivel. (Ár:15 EUR/fő). Gyalogos városnézés a Világörökség részét képező történelmi városközpontban, ahol többek között megtekinthetjük a Santa Croce templomot, a város egyik büszkeségét. Számos híres középkori személyiség (Michelangelo, Boccaccio, Dante) síremléke található itt. Megnézzük a város jelképét, a márványintarziával burkolt Dómot és a Dóm tér nevezetességeit, a reneszánsz remekművekkel díszített Signoria teret, valamint a híres, aranyművesek üzletei által szegélyezett Ponte Vecchio-t, mely Firenze legöregebb hídja. A városnézés után fakultatív program keretén belül megcsodálhatják az Uffizi képtár remekműveit. (Ár: 45 Eur/fő, a részvételi szándékot foglalással egyidőben kérjük jelezni, de a helyszinen fizetendő). Akik nem szeretnének a képtárba menni, kedvükre bebarangolhatják az ikonikus város eldugott utcáit is. Megmutatjuk, hogy hol érdemes fagylaltozni és ellátogatni a város méltán népszerű kézműves piacára is, ahol remek ajándékokat találhatnak, s megkóstolhatják a helyi ízeket is. Felfedezhetik a város egyik lakótornyát, mely egy gazdag kereskedőcsalád lakhelyéül szolgált.  Alternatív program: ellátogathatunk  az elragadó árkádos udvaron álló Davanzati Palotába, melynek termeit korhűen rendezték be, innen is a neve: A régi firenzei ház múzeuma. Megmutatunk Önöknek, egy máig fennmaradt régi, csodás gyógyszertárat, mely méltán ejt minket ámulatba. Búcsúzunk erre a napra a várostól, a kora esti órákban visszatérünk szálláshelyünkre.  

3. nap: Firenze, a Mediciek nyomában  - a vidéki Toszkána/ kóstoló
Firenzébe utazunk, fakultatív kirándulás.(Ár: 30 EUR/fő). Napunkat a gótikus, márványberakásos homlokdíszű, gyönyörű Santa Maria Novella templomnál kezdjük, ellátogatunk egy hangulatos piacra, ahol helyi termékek kavalkádja vár minket. Fakultatív látogatás az Akadémia épületébe (40 Eur/fő, részvételi szándékot kérjük foglaláskor jelezni), mely Európa legelső művészeti iskolájának helyén létrejött, gazdag gyűjteménnyel rendelkező múzeum. Többek között itt csodálhatjuk meg Michelangelo 4 méter magas, híres Dávid szobrát is. Szabadprogram, vagy a városon végighúzódó Arno folyó túlpartjára sétálunk idegevezetőnkkel. A hatalmas, rusztikus kövekből emelt, monumentális, egykor a Medici család székhelyeként szolgáló Pitti palotában, majd a Boboli kertben folytathatjuk programunkat szabadidő keretében. A család kihalása után a Habsburg nagyhercegek is itt éltek. A dombon Bartolommeo Ammannati építész és szobrász egy csodás barokk parkot alakított ki. A Boboli kert az első és legismertebb XVI. századi itáliai kert, ahol lenyűgöző amfiteátrum, barlang, szökőkutak és összekötő utak nyújtják a hely varázsát. A buja növényzet, a páratlan környezet a város rejtett kincsei, melyeket nem érdemes kihagyni. Búcsúzunk a várostól, és visszautazunk a szálláshelyünkre. Útközben megállunk egy hangulatos farmon, ahol  kóstolóval is felfedezhetjük a helyi borok, sajtok és az aromás olíva zamatait. 

4. nap:  Ferrara - Budapest
Hazautazunk, de még egy rövidebb pihentető sétára megállunk a kedves középkori Ferrara városában, melynek lenyűgöző történelmi központja az UNESCO Világörökség része, és olyan kulturális műemlékekkel rendelkezik, mint a Castello Estense, a városháza, a gyémántpalota és a székesegyház. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

4 napos városnézés Firenzében, buszos utazással, reggelivel, 3*-os szállással, idegenvezetéssel, fakultatív programokkal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
34 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére