4 nap Koppenhágában, repülőjeggyel, illetékkel, 4*-os szállással, reggelivel, helyi autóbuszos közlekedéssel, idegenvezetéssel, programokkal

Ajánlat kód: 33648
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

329.700 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33648

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Sétálj Dánia fővárosában, a hangulatos kikötőben, az észak Párizsának és nevezett Koppenhágában!

Időpontok

  • 2024. júl. 31 - aug. 3.: , 329.700 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre:

  • A repülőjegyet a 23 kg-os feladható poggyásszal együtt
  • A reptéri illetéket
  • A helyi autóbuszos utazást
  • 3 éjszaka szállást
  • Reggelit
  • Az útlemondási biztosítást
  • Idegenvezetést
  • A felsorolt programokat

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők
  • Sétahajózás
  • Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 545 Ft/nap

Felár:

  • Egyágyas felár: 79.500 Ft

Szállás

3 éjszaka egy Koppenhágában található szállodában, mely Dániában 4 csillagos minősítésű. A szálloda Koppenhága városközpontjától 5 km-re található, a Városháza tér autóbusszal kb. 10 perc alatt, tömegközlekedéssel 25 perc alatt érhető el.

Program

1. NAP: KOPPENHÁGA
Elutazás Ferihegyről közvetlen repülőjárattal Koppenhágába, érkezés a délutáni órákban (az előzetes menetrend szerint). A megérkezést követően ismerkedés a várossal. Szállás Koppenhágában (3 éj).

2. NAP: KOPPENHÁGA
Autóbuszos és gyalogos városnézés a dán fővárosban: a Városháza tér, a Christiansborg palota (a dán parlament épülete), a régi tőzsdepalota (a város egyik jelképe), a bájos Nyhavn negyed (az egykori kikötő – lehetőség sétahajózásra a várost átszelő csatornákon), az Amalienborg palota (a dán királyi család rezidenciája), a kis hableány szobra stb.
A városnézést követően szabad program, idegenvezetőnkkel lehetőség a világhírű dán szobrász, Thorvaldsen múzeumának megtekintésére, később pedig a híres vidámpark, a Tivoli meglátogatására.

3. NAP: HELSINGØR, HILLERØD (FREDERIKSBORG KASTÉLY), ROSKILDE
Egész napos kirándulás. Északi irányba indulunk el, Helsingørbe, Hamlet városába utazunk, fotószünet a hatalmas Kronborg várkastélynál. (A kastély belső megtekintése nem szerepel a programban, mert a következő programnál a Frederiksborg kastélyban látványosabb termeket láthatnak.)
Utazás Hillerød városába. Itt található Frederiksborg kastélya, mely talán egész Dániának a legnagyszerűbb építészeti remekműve. A kastélyt egy kis tó 3 szigetére építtette IV. Keresztély dán király az 1600-as évek elején. Az épületegyüttes megtekintése során nemcsak a pompás dísztermekben gyönyörködhetünk, hanem közben Dánia történelméből is kapunk ízelítőt.
Délután látogatás Roskildében, mely évszázadokkal ezelőtt Dánia legjelentősebb városa volt. Az UNESCO világörökséghez tartozó katedrális a dán uralkodók temetkezési helye. Összesen 39 dán királyt vagy királynőt temettek el ebben a gyönyörű templomban, állítólag az egész világon nincs még egy olyan épület, ahol ennyi uralkodói síremlék található.

4. NAP: KOPPENHÁGA
A nap nagy részét még Koppenhágában töltjük. Idegenvezetőnkkel lehetőség a Rosenborg kastély meglátogatására. Ezt a mesepalotát a dán királyok építtették, gyönyörűszép belső termei és az itt őrzött királyi koronaékszerek igazi különlegességnek számítanak.
A szabadidőre ajánljuk a Strøgetet, a város híres üzletutcáját. Közel két kilométeres hosszúságával valószínűleg ez Európa leghosszabb sétálóutcája (butikok, szuvenír boltok, áruházak, kézműves boltok, kávéházak, éttermek, utcai zenészek stb.).
Késő délután transzfer a koppenhágai repülőtérre, hazautazás közvetlen járattal Budapestre, érkezés a késő esti órákban (az előzetes menetrend szerint).

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 nap 1 főre Koppenhágában, repülőjeggyel, 4*-os szállással, reggelivel, helyi autóbuszos közlekedéssel, idegenvezetéssel, programokkal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére