Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

39.000 Ft helyett 11.990 Ft: Alakformáló és cellulitmasszázs tanfolyam 16 x 45 perc gyakorlattal a Bessimeon Központban, köpölyözés, testtekercselés elsajátításával

Bessimeon Központ
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

11.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
39.000 Ft 69% 27.010 Ft
Bessimeon Központ
1016 Budapest I. kerület Derék utca 10.
bessimeon@gmail.com
www.bessimeon.hu

Akció Leírása

Szabadíts meg másokat a kellemetlen narancsbőrtől szakszerű masszázzsal, tanuld meg a fogásokat a Bessimeon Központban!

Az ár tartalmazza

Elméleti és gyakorlati oktatás díja (elmélet távoktatásban + 16 x 45 perc gyakorlat), vizsgadíj, sikeres vizsga esetén tanúsítvány

Mi a cellulit vagy narancsőr?

A narancsbőr tulajdonképpen felfúvódott zsírsejtek kitüremkedései a bőr alatt. A zsírsejtek anyagcsere végtermékekkel, salakanyagokkal vannak tele, melyek segítség nélkül nem képesek kiürülni a szervezetből. Cellulitmasszázzsal ennek a kellemetlen tünetnek a kezelését célozzuk meg! Alakformálás során pedig a megnövekedett zsírréteg megtörése, a salakanyagok elszállításának javítása, anyagcsere-folyamatok élénkítése a cél!

A cellulit- és alakformáló masszázs tanfolyam célja

A cél, hogy a hallgatók elsajátítsák azokat a speciális masszázs fogásokat, amelyek segítségével megtörhetik a cellulit kialakulásáért felelős zsírcsomókat, zsírdepokat, majd a nyirokmasszázs segítségével eláramoltathatják a kiürült, felszabadult méreganyagokat, anyagcsere-végtermékeket.

A tanfolyam elvégzése után a hallgatók az Intézmény által sorszámozott bizonyítványt kapnak (magyar és igény szerint angol, ill. német nyelven), amellyel már meglévő vállalkozásuk tevékenységi körét bővíthetik. Elhelyezkedhetnek alakformáló- és szépségszalonokban, fitness-, wellness komplexumokban, vagy akár otthon is dolgozhatnak.

A tanfolyam tematikája

  • anatómiai ismeretek,
  • a cellulitról általában,
  • cellulit masszázshoz használt speciális krémek és hatóanyagok,
  • hatóanyagok elkészítési módjai,
  • cellulitmasszázs alapfogások,
  • köpölyözés, mézes cellulitkezelés,
  • testtekercselés, lávaköves cellulitkezelés,
  • teljes cellulit-kezelési sor elsajátítása

A tanfolyam felépítése

Elméleti oktatás: távoktatás keretén belül a tananyagot a hallgatók otthon sajátítják el - az így elsajátított tudásról a hallgatók írásban adnak számot.

A gyakorlati oktatás: a hallgatók egymást masszírozva elsajátíthatják az alakformáló és cellulitmasszázs fogásait, technikáját és kezelési sorrendjét.

Tanúsítvány

A vizsga végeztével a hallgatók Tanúsítványt kapnak, amely alapján a hallgatók képessé válnak önállóan is aromaterápiás masszázskezelést végezni, és ebben a tevékenységi körben egyéni vállalkozói igazolványt kiváltani. Tevékenységi kör Teor-száma: 960401

Bessimeon Központ

A Bessimeon Központban 2012. óta foglalkoznak masszázs- és spirituális oktatásokkal, továbbképzésekkel. 2013. óta a Nemzeti Munkaügyi Hivatal által regisztrált felnőttképzési intézményként működik. z intézményben végzett hallgatók magyar és nemzetközi munkavállalásra alkalmas tanúsítványt kapnak, amelyek Magyarországon egyéni vállalkozás indítására is jogosítanak.

Legyen szép napod!

1016 Budapest I. kerület Derék utca 10.
bessimeon@gmail.com
Nyitva tartás: Tanfolyamok alkalmával. Telefonos ügyintézés hétköznap 12:00-15:00.

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Alakformáló és cellulitmasszázs tanfolyam 16 x 45 perc gyakorlattal a Bessimeon Központban

Fontos

Beváltható: 2019.01.04.-ig
Időpont: 2019. január 4-5-6. péntek, szombat és vasárnap 16:00-20:00 • Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (70) 225 1745 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 08:45-17:00
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, 2 em.
(ÉTK Irodaház, 24-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére