Utazd körbe Közép-Ázsiát - látogasd meg a különleges üzbég területeket - szállással, belföldi utazással, félpanziós ellátással, idegenvezetéssel, utasbiztosítással

Ajánlat kód: 31022
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

299.800 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 31022

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezzük fel a hatalmas közép-ázsiai országot, Vámbéry Ármin nyomában! Az egykori szovjet tagállamot a selyemút tette virágzó birodalommá, monumentális muzulmán épitészeti emlékei közül a legjelentősebbek tárulnak fel előttünk.

Utazási időpontok

    • 2020.04.17: , 299.800 Ft
    • 2020.10.10: , 299.800 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • belföldi repülőjegyet: Taskent – Urgench útvonalon
  • körutazáson a közlekedést légkondicionált autóbusszal és expressz-vonattal.
  • 6 éj szállást ***/**** szállodák 2 ágyas, zuhanyzós / WC-s szobáiban
  • félpanziós ellátást (2. nap reggelitől 8. nap vacsoráig)
  • városnézéseket és kirándulásokat az úti program szerint
  • helyi és magyar idegenvezetést
  • belépőjegyeket a program szerint
  • ATLASZ Prémium utasbiztosítást (Colonnade Biztosító)

Az ár nem tartalmazza

  • repülőjegy árát Bp. - Taskent - Bp. útvonalon, átszállással: 90.600 Ft / fő
  • repülőtéri illetéket: kb. 98.000 Ft / fő (Az indulásig változhat!)
  • belföldi repülőjegyet: Taskent – Urgench útvonalon: 120 USD (Itthon fizetendő, elutazás előtt!)
  • A belföldi repjegy FIZETÉSI határideje: az utazás időpontját megelőző 61. nap, azaz 2020. február 14.!
  • kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díját (1,5%-a)
  • kötelező szervizdíjat / borravalót (szálloda, helyi idegenvezető, buszsofőr): 50 USD / fő
  • 15 – 19 fő indulása esetén a 18.500 Ft-os / fő felárat
  • valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)
  • egyágyas felár: 77.000 Ft

Utazás: Budapest – Isztambul – Taskent – Isztambul – Budapest útvonalon menetrendszerinti repülőjárattal. Taskent – Urgencs útvonalon repülővel, a körutazáson autóbusszal.
Elhelyezés: ***/**** szállodák 2 ágyas, zuhanyzós / WC-s szobáiban.
Ellátás: félpanzió (2. nap reggelitől, a 8. nap vacsoráig)

Program leírása:

1. nap: Budapest – Taskent

Elutazás a koradélutáni órákban repülővel Isztambulon keresztül Taskentbe. Érkezés az éjféli órákban. Transzfer a szállodába. Szállás.

2. nap: Taskent

Késői reggeli után városnézés Taskentben: Függetlenség tere, Operaház, Iparművészeti Múzeum, Barak kán medresze („közép-ázsiai Vatikán”), Kukeldas medresze (iszlám teológia) XVI. századból származó épülete. Késő délután transzfer a repülőtérre, utazás Urgencsbe. Vacsora, szállás Kivaban

3. nap: Kiva

Autóbuszra szállva ismerkedés Vámbéry Ármin útleírásában is szereplő Kiva városával, amely a Kizil-Kum sivatagban található oázisok egyike. Városnézés Icsán-Kala területén, amely Kiva óvárosa. Itt találhatjuk egy csokorban a város valamennyi műemléképületét (paloták, mecsetek, medreszek, minaretek, mauzóleumok). A várost több mint 2 km hosszú és 7–8 méter magas fal védelmezte évszázadokon keresztül. Folklór műsorral egybekötött vacsora. Szállás Kivaban.

4. nap: Kiva – Buhara
Reggel utazás autóbusszal a Kizil-Kum sivatagon keresztül Buharába, amely évszázadokon keresztül szent városnak számított. Vámbéry Ármin leírásában is olvasható: „Buhara az Iszlám valódi támasza.” Délután első ismerkedés a településsel: XVI–XVII. századi Ljabi-hauz központ (társadalmi élet központja), a korábban karavánszerájként működő Divan-begi medresze, a XII. századi Magoki–Attari mecset. Vacsora, szállás Buharában.

5. nap: Buhara
Délelőtt látogatás a város közelében épült Mokhi-Khosa Palotában. Visszatérve BUHARA-ba folytatjuk a városnézést: Citadella / Ark (itt található Vámbéry Ármin emlékszobája), Bolo-hauz mecset, a XII. században épült Csasma-Ajub mazar (csodatévő hely), Szamanid mauzóleuma, Ulugbek medresze stb. Folklór műsorral egybekötött vacsora Nodir Divan-begi medreszében. Vacsora, szállás Buharában.

6. nap: Shahrisabz – Szamarkand
Reggel utazás Shahrisabzba. Ismerkedés a várossal: XIV. században épült Ak-Szaraj kastély, bazár, Kok-Gumbas mecset, Hazrati imam mecset, Gumbazi-Seidan mauzóleum. Délután továbbutazás Szamarkandba. Vacsora, szállás.

7. nap: Szamarkand
Egész napos városnézés Szamarkandban: Regisztán tér épületei (beépítése a XV. században kezdődött), Bibi Hanim mecset (Közép-Ázsia legnagyobb mecsetje), bazár, Ulug Beg csillagvizsgálója stb. Előadás megtekintése a Szamarkand Színházban. Vacsora, szállás.

8. nap: Szamarkand – Taskent
Délelőtt a városnézés folytatása Szamarkandban: XV. századi Gür Emír mauzóleuma, Sahi Zinda – nekropolisz, látogatás az Üzbég Történeti Múzeumban. Délután továbbutazás express vonattal Taskentbe. Búcsúvacsora. Majd transzfer a repülőtérre, s hazautazás isztambuli átszállással. Éjszaka a repülőn.

9. nap: Taskent – Budapest
Érkezés Budapestre a reggeli órákban.

UNESCO Világörökség:

  • Kiva-, Buhara-, Sahrisabz óvárosa
  • Szamarkand (a kultúrák találkozása)

Jó utat kívánunk! 

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Utazd körbe Közép-Ázsiát - látogasd meg a különleges üzbég területeket - szállással, belföldi utazással, félpanziós ellátással, idegenvezetéssel, utasbiztosítással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére