35.000 Ft helyett 19.999 Ft: Hosszú hétvége a Balkán kincsei között, szállással, utazással - Mostar, Szarajevo, Dubrovnik Blagaj és a Trónok harca mesés helyszínei várnak

Szép Utazás
1 5
3.2 Közepes
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

19.999 Ft

Ajánlatkérés
Szép Utazás
Dubrovnik, Horvátország
info@diakutak.com
www.diakutak.com/

Vélemények

J. Korinna

Barátságos, közvetlen csapat, már kétszer voltam velük az Adrián.

G. Gyöngyi

Jó volt a társaság, a francia riviéra meg egyenesen csodálatos!

L. András

Főleg fiataloknak szóló programok vannak.

Az ajánlat leírása

Ismerd meg a Balkán szépségeit!

Fontos tudnivalók:

  • Az utazáskor kötelezően fizetendő: 29 €
  • Az utazás csak érvényes személyivel vagy útlevéllel lehetséges!
  • Utasbiztosítás 300 Ft / fő / nap -tól elérhető
  • Fakultatív Trónok harca kirándulás Dubrovnikba (a Trónok harca valódi arca): 15 € / fő
  • Fakultatív kirándulás Blagajba (a Buna forrása, megéri egy kukkantásra): 5 € / fő
  • Kizárólag 2-fős szobában történő elhelyezés: +5 € / éj / fő
  • Felszállási lehetőségek (visszafelé leszállók): Bp., Blaha Lujza tér (20.00); Dunaújváros (71-es km OMV-kút, kb. 21.15); Paks (108-as km Shell-kút, kb. 21.30); Szekszárd (autóbusz állomás, kb. 21.45-22.00); Bonyhád* (autóbusz állomás, MOL-kút kb. 22.00-21.15, +2.000 Ft / fő, minimum 20 felszálló esetén áll meg itt a busz); Pécs* (Árkád déli bejárat, kb. 22.30-22.45, +2.000 Ft / fő, minimum 20 felszálló esetén áll meg itt a busz); Mohács (autóbusz állomás, kb. 23.50)
  • Indulás előtt 3 nappal emailben, buszonként küldik el a csoportvezetők nevét és elérhetőségét! Mindig keresd a spamek és promóciók mappákban is a beérkező üzeneteket!

Látogass el Mostarba, amely nappal és esti fényben egyaránt lenyűgöző, és Szarajevóba, ami egy keleties csoda, a Balkán Isztambulja! Vegyél részt egy feledhetetlen buszos utazáson, vidám társaságban, s láthatod még az Adria gyöngyszemét, Dubrovnikot és a csodálatos Blagajt is!

Pénteken este indulunk, az utazás alatt mosdószünetek lesznek. Szombaton Mostarban elfoglaljuk szállásunkat, majd szabad program vagy fakultatív Balkán-est során ismerkedünk a hellyel és egymással (közös városnézés, vacsora lehetőség, görbe este).

Vasárnap fakultatív kirándulás keretében ismerhető meg a Trónok harca valódi arca. Dubrovnikba látogatunk, ami az Adria gyöngye. A város kincseinek felfedezése után este érkezünk vissza Mostarba.

Hétfőn reggel indulunk a mesebeli Blagajba (fakultatív), ahol a Buna forrása vár, 200 méternyi szikla alól kibúvó folyó, kolostorral az oldalán, álomszép látványt nyújtva! Kb. 2 órát töltünk ott, így elegendő időnk jut pihentetni a májat, szippantani a tájat, kihagyni kávénkból a tejet, szellőztetni a fejet és megcsodálni a helyet! Aki ezt a programot kihagyja, Mostarban lazíthat, visszafelé pedig a busz felveszi.

Hazafelé látványorgazmus lesz a szerájban. Betoppanunk a Balkán Isztambuljába, az I. világháború előszobájába, a 1984-es téli olimpia otthonába, Szarajevóba. Kis városnézés (szultáni séta) és fejedelmi uzsonna szünet lesz, a napot pedig megkoronázhatjuk egy étteremben, török tea és gazdag lakoma mellett. Az Óváros pompája és a piac időutazás a múltba, vissza a török basás korba.

Kb. 3-4 órát töltünk itt, majd indulunk haza, Budapestre kedden hajnalban (1 és 4 óra között) érkezünk. (A ki/hazaérkezés időpontját a határátkelések és a forgalom is befolyásolja!)

Jó utat kívánunk!

Dubrovnik, Horvátország
info@diakutak.com

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Hosszú hétvége a Balkán kincsei között. 2 éj szállás Mostar belvárosában egy főnek, utazás autóbusszal, csoportvezetés. Láthatod Szarajevó szépségeit, és fakultatív kirándulás keretében Dubrovnikban megismerheted a Trónok harca igazi arcát, Blagajban pedig láthatod a Buna forrását

Fontos

Beváltható: 2017.10.20.-ig
Időpont: 2017. október 20-24 • Megvételét követően, 2 munkanapon belül küldd el az Alkupont (PDF-ben) emailben: info@diakutak.com • Bejelentkezés online: http://bit.ly/2x86TbK • A honnan hallottam az utazásról rovatba írd bele: Alkupon • Az utazáskor kötelezően fizetendő: 29 € • Az Alkuponok korlátozott számban kaphatók!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére