346.000 Ft helyett 269.900 Ft: Vár Kelet Párizsa, Bejrút és a Cédrusok Földje, 8 nap / 7 éjszaka 1 személyre reggelivel, repülőjeggyel, kirándulásokkal, programokkal, idegenvezetéssel

Netida Travel Utazasi Iroda
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

269.900 Ft

Megveszem
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
346.000 Ft 22% 76.100 Ft
 • Csak meghatározott ideig!

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
Bejrút, Libanon
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0214

Vélemények

R. Henrik

Mi rajtuk keresztül voltunk Toszkánában, tündéri volt, máris indulnék vissza!

G. Brigitta

Rengeteg célország van a kínálatban, mi is olaszban voltunk, tökéletesen meg voltunk elégedve a szállással.

V. Balázs

Ha Te magad szervezed a külföldi utadat, és nem csomagot veszel, akkor mindenképp nézd meg a kínálatukat szállásfoglalás előtt, mert tényleg sokat lehet vele spórolni!

Akció Leírása

Ismerkedj el az UNESCO Világörökség több jeles képviselőjével a Közel-Keleten: Büblosz, az ősi város, Türosz római kori műemlékei és a Qadisha-völgy cédrusligetei!

Időpontok

 • 2019. április 6.
 • 2019. október 16.

Az ár tartalmazza 1 személyre

 • Repülőjegyet Bp. – Bejrút – Bp. útvonalon menetrend szerinti járaton átszállással
 • A közlekedést légkondicionált autóbuszokkal
 • 6 éjszaka szállást helyi középkategóriás szálloda 2 ágyas, zuh. / WC-s szobáiban
 • A 7. nap este késői kijelentkezés a szállodai szobákból
 • Büféreggelit
 • Városnézéseket és kirándulásokat a programleírás szerint
 • A belépőjegyek árát a meghirdetett programokra
 • A helyi és magyar idegenvezetést
 • Belépési vízumot
 • ATLASZ Prémium utasbiztosítást (Colonnade Biztosító)

Az ár nem tartalmazza

 • Repülőtéri illetéket: kb. 139.000 Ft / fő (Az indulásig változhat!)
 • Félpanziós felárat (6 alkalommal ebéd): 45.500,- Ft / fő
 • Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítást (1,5 %)
 • Szervizdíjat / borravalót: 40,- USD / fő (helyi idegenvezetők és buszsofőrök részére)
 • Minimális utaslétszám hiányában, 10 – 14 fő indulása esetén a 32.000,- Ft-os / fő felárat
 • Az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

Felár

 • Egyágyas felár: 65.400 Ft

Program

1. nap: Budapest – Bejrút

Repülés a délutáni órákban, menetrendszerinti járatokkal, átszállással. Érkezés Bejrútba a késő esti órákban, majd transzfer a szállodába. Szállás Bejrútban.

2. nap: Szidón – Türosz – Bejrút (200 km)

Kirándulás az ország déli tájain. Először a Földközi-tenger partján fekvő egykori föníciai várost, Szidónt keressük fel. A délvidék legjelentősebb kikötő- és kereskedővárosának története a Kr. e. IV. évezredig nyúlik vissza. Az ókori gazdag, föníciai kereskedőváros többek közt arany és ezüst ékszereiről, gyönyörű üvegtárgyairól volt híres. Városnézés, séta az óvárosban: keresztesek idejéből származó Tengeri várkastély, Szappanfőzők háza, XVII. századi karavánszeráj. Továbbutazás az UNESCO világörökséghez tartozó Türoszba. Fönícia leghíresebb városában született a legenda szerint Európé és Dido. Megnézzük a római időkből származó műemlékeket: diadalív, fürdők, Hippodrom. Visszautazás olajfa-, szőlő- és fügeültetvények mentén Bejrútba, szállás.

3. nap: Beit Eddin – Deir El-Qamar– Bejrút (200 km)

Utazás Beit Eddinbe, ahol megnézzük a libanoni, damaszkuszi és olasz mesterek által a XIX. században épített II. Emir Bechir palotát. Irány a Shouf régión keresztül, a Bejrúttól délre fekvő Deir El-Qamar! Libanon egyik legszebb hegyes-völgyes táján sok fenyőféle, cédrus és tölgy magasodik az ég felé. Városnézés az emírek és hercegek fővárosában, amelynek vörös tetős kőépületei a libanoni kormányzók rezidenciái voltak a XVI. és XVIII. században. A város több száz év építészeti stílusát őrizte meg, így méltán lett az UNESCO világörökség része. Visszautazás Bejrútba, szállás.

4. nap: Baalbeck – Ksara – Anjar – Bejrút (270 km)

Kirándulás a látványos Bekaa-völgyön keresztül Baalbeck római templomaihoz. Libanon legnagyszerűbb római kori kincse az ókori világ egyik csodája, az UNESCO világörökség része. Az akropolisz egy domb tetején áll, különböző korokból származó templomai Jupiter, Bacchus és Vénusz tiszteletére épültek. Továbbutazás Ksara -ba, ahol egy borkóstolón veszünk részt, majd az UNESCO világörökség részét képező Anjarba, az Omayyadok egykori városába látogatunk. Az értékes archeológiai maradványokat csak kb. 40 éve tárták fel. Visszautazás Bejrútba, szállás.

5. nap: Bsharri – Qozhaya – Qadisha-völgy – Bejrút (280 km)

Utazás Bsharri 1500 m magasan fekvő föníciai városába. Látogatás Khalil Gibran, az itt született nagy libanoni költő életét bemutató múzeumban. A turistákat cédrusfából készített fafaragásokat és egyéb kézműves terméket kínáló ajándéküzletek sokasága várja. Továbbutazás az UNESCO Világörökséghez tartozó Szent-völgyben (Qadisha-völgy), a híres libanoni cédrusok vidékén. Több száz, hatalmasra nőtt cédrus áll a Qornet es-Sawda hegy (3.088 m) hófedte csúcsainak árnyékában, köztük néhány, 1500 évesnél is idősebb. A Qozhaya -ban található kolostorok közül megnézzük a Szent Antal sziklakolostort, ahol a szerzetesek visszavonultan éltek és imádkoztak már XII. század közepétől. Visszautazás Bejrútba, szállás.

6. nap: Tripoli – Büblosz – Bejrút (260 km)

Utazás Észak-Libanon székhelyére, Tripoliba. Városnézés a történelmi nagyvárosban, ahol a középkori és modern hagyományok mindmáig együtt élnek: bazár, St. Gilles kastély, Hammam, kikötő. Továbbutazás Bübloszba, a világ egyik legősibb, kb. 7.000 éves városába. Majdnem két tucat kultúra felemelkedése és bukása tette az ország leggazdagabb régészeti lelőhelyévé és az UNESCO világörökség helyszínévé. Megtekintjük a fellegvárat, a régi kikötőt és a Szent János-Márk székesegyházat. Visszautazás Bejrútba, szállás.

7. nap: Bejrút – Jeita-barlangok – Harissa – Bejrút (80 km)

Délelőtt kirándulás a híres Jeita barlangokhoz. A mészkőbarlangok egyikében található a világ egyik leghosszabb cseppköve. A barlangtúrát követően, Harissa településen, a hegyoldalban található Szent Szűz szobor mellől, megcsodáljuk a főváros panorámáját. Délután városnézés Bejrútban, amit méltán neveznek: „Az arab világ kulturális fővárosának”, „Kelet Párizsának”, vagy a „Fények Városának”. Megnézzük a Galambok Szikláját, a belváros látványosságait és a Nemzeti Múzeumba is ellátogatunk. A későesti repülőtéri transzferig pihenés a szállodában. Hazautazás.

8. nap: Bejrút – Budapest

A hajnali átszállást követően érkezés Budapestre a reggeli órákban a menetrend függvényében.

Jó utat kívánunk!

FIGYELEM! A kedvezmény eltérő lehet, az akcióban szereplő árak a Forint árfolyam mértékétől változhatnak, emiatt pontos árat a végleges kalkuláció tartalmaz forintban!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1074 Budapest Harsfa utca 21
Netida Travel Utazasi Iroda
1074 Budapest, Hársfa utca 21.
Bejrút, Libanon
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0214

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Vár Kelet Párizsa, Bejrút és a Cédrusok Földje, 8 nap/7 éjszaka 1 személyre reggelivel, repülőjeggyel, kirándulásokkal, programokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az akcióról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát az akció leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 3 munkanapon belül érvényesítsd az Alkuponod a http://netida.hu/kupon-bevaltas/ oldalon vagy emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 08:45-17:00
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, 2 em.
(ÉTK Irodaház, 24-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
27 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére