359.000 Ft helyett 299.500 Ft: Utazz el a legek birodalmába, a pompázatos, csillogó Dubaiba – 5 nap 4-csillagos szállodákban, félpanzió és repülőjegy

Ajánlat kód: 27948
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

299.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 27948

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Csöppenj bele a fényűzés elképesztő világába!

Opciók:

5 nap / 4 éj Dubaiban repülőjeggyel, 4 × reggelivel és 3 × vacsorával egy főnek

  • 2018.05.22. - 05.26.: 323.500 Ft helyett 262.000 Ft + illeték
  • 2018.09.11. - 09.15.: 355.600 Ft helyett 288.000 Ft + illeték
  • 2019.05.01. - 05.05. 359.000 Ft helyett 299.500 Ft + illeték
  • 2019.09.18. - 22 399.000 Ft helyett 328.000 Ft + illeték 

A voucher tartalma egy főnek:

  • A leírt alapprogram
  • Szállás 4-csillagos szállodákban
  • 4 × reggeli és 3 × vacsora (a programleírás szerint)
  • Magyar nyelvű idegenvezetés Budapesttől Budapestig
  • Retúr repülőjegy
  • Egy maximum 20 kg-os poggyász szállítása
  • Egy kézipoggyász szállítása
  • Ferihegy-közeli parkolás az út teljes időtartamára
  • Fix, foglaláskor választható ülőhely a kinti autóbuszon
  • Útlemondási biztosítás (egészségügyi probléma esetére)

Fontos tudnivalók:

  • A reptéri illeték külön fizetendő
  • A belépők és fakultatív programok árai külön fizetendők
  • A megadott belépők árai közelítő értékek, kisebb eltérések előfordulhatnak
  • Előzetes egyeztetés alapján van hosszabbítási lehetőség (ennek részleteiről érdeklődj az utazási irodában!)
  • Egyágyas felár: 48 000 Ft

Az Egyesület Arab Emírségekben található Dubai gazdagsága egészen elképesztő. Szinte naponta nőnek ki területén a földből újabb és újabb felhőkarcolók, hihetetlen építészeti remekművek. A sivatagi hőség mellett itt nem lepődik meg szinte senki sem azon, hogy például betérve egy üzletközpontba síelhetünk vagy akár pingvineket is simogathatunk.

Látogass el Te is ebbe a képtelen birodalomba, ahol temérdek érdekességet, köztük 7-csillagos szállodát, a világ legmagasabb épületét, modern felhőkarcolókat és különleges mecseteket csodálhatsz meg. Részt vehetsz egy hamisítatlan jeep safarin is a homokdűnék között, és vásárolhatsz az arany szúkban, a fűszerpiacon. Sőt, az út során ellátogathatsz Abu Dhabiba, ahol mesés paloták tárulnak eléd.

Lássuk, pontosan mi vár Rád, íme, a program!

  • 1. nap MAGYARORSZÁG – DUBAI

Elutazás Budapestről, a repülőgép menetrendjének megfelelően érkezés Dubaiba az esti órákban. Transzfer a reptérről a szállodába. Elfoglaljuk szállásunkat (4 éj), majd vacsora.

  • 2. nap DUBAI

Reggeli után városnézés Dubaiban. Először a híres Burj Al Arab szállodánál kezdünk fotózási lehetőséggel. A 7*-ra minősített szuperszálloda a mai napig Dubai legfontosabb reklámarca és leglátogatottabb célpontja, a hatalmas vitorlát formázó épület méltán uralja a mellette elterülő partszakaszt. Majd a Jumeirah mecset megtekintésével folytatjuk programunkat. Ezt követően a híres Pálma-szigetet keressük fel. Délután Dubai óvárosi negyedébe, Al Bastakiya látogatunk el. Vízitaxira szállva a híres fűszerpiacon majd az arany szukban nézelődünk és vásárolhatunk. Programunk végén a világ legnagyobb bevásárlóközpontjába, a Dubai Mall-ba látogatunk el, ahonnan fel lehet menni a világ legmagasabb épületébe, a Burj Khalifaba. A toronyház azzal a nem titkolt céllal épült, hogy szemléltesse Dubai fantasztikus gazdasági és technológia erejét. Aki előzetesen (megrendeléskor) jelzi igényét, annak előre rendelünk jegyet várhatóan (63 USD/fő), amivel a 124. emeletig fel tud menni, ahol csodás panoráma tárul elé. Azok, akik nem mennek fel a toronyba a Dubai Mallban nézelődési és vásárlási lehetőség. A szabad program keretében láthatják a világ egyik legnagyobb tengeri akváriumát is, melynek egy része a bevásárló központ folyosójáról is megnézhető. A másik kihagyhatatlan program a világ legnagyobb szökőkútjának a megtekintése, mely során zenére lövik fel a 150 méter magas és 250 méter hosszú vízfüggönyt. Lélegzetelállító látvány lesz. Este visszatérünk szállásunkra. Vacsora.

  • 3. nap DUBAI – SARJAH – DUBAI

Reggeli után az öböl gyöngyszemében, a Dubaitól mindössze 20 km-re fekvő Sarjahban megyünk. Sharjah emírség mind a hat emírséggel határos. Azonos nevű fővárosa a harmadik legnagyobb város az egész országban, modernizálása rohamos fejlődésnek indult, galériák, kulturális központok hosszú sorát kínálja. A városnézést az egyik legnagyobb látványossággal, Faisak király mecsetjének megtekintésével kezdjük, mellette áll a Gyöngy-emlékmű, csúcsán igazgyöngyöt szimbolizáló gömbbel, mely a régi mesterségre, a gyöngyhalászatra utal. A belvárosban megnézzük a Sarjah erődöt, majd a Hagyományok Múzeumába látogatunk, és az Al Arsa szukba. Itt szabad program, vásárlási lehetőséggel. Délután fakultatív programlehetőségként Jeep túrán vehetünk részt. A terepjáróval a dűnék között haladva megcsodálhatjuk a sofőrök kiváló vezetési tudását, majd egy sivatagi táborba érkezünk, ahol lehetőség van a helyi hagyományokkal és kultúrával megismerkedni. Este az oázisban megnézzük a gyönyörű naplementét, majd egy zenés, táncos, rövid hastáncos és dervis bemutatóval egybekötött BBQ-vacsorán veszünk részt. Fakultatív sivatagi jeep túra programmal, vacsorával: 22.000 Ft. A programot követően visszatérés a szállásunkra. Aki nem vesz részt a fakultatív programon, annak szabad program Dubaiban és egyénileg vacsora.

  • 4. nap DUBAI – AL AIN – DUBAI

Reggelit követően szabad program, vagy egy egész napos, izgalmas, fakultatív programként utazás Al Ainbe. A kirándulás során lehetőség lesz kiszállni és sétálni a Jebel Hafeet hegynél, ami egy gyönyörű, sziklás, 1200 méter magas hegycsúcs az ománi határon. A tetején lévő kilátóhoz egy szerpentin visz fel. Megtekintjük a Sheikh Zayed palotamúzeumot, az Al Jahili erődöt és oázist, végezetül pedig a tevepiacot. Fakultatív kirándulás: 38.000 Ft. Aki nem jön Al Ainba, annak szabad program, fürdési lehetőség, pihenés vagy szabad vásárlás Dubaiban (közlekedés egyénileg). Este vacsora már Dubaiban, az egész csoportnak, a Creek folyón, egy tipikus arab hajón.

  • 5. nap ABU DHABI – DUBAI

Reggeli után kisbusszal az Emirátusok fővárosába, Abu Dhabiba látogatunk, melyet arab ékkőként is ismernek. A mecsetek és a hatalmas felhőkarcolók látványa futurisztikus építményekkel keveredik. Látni fogjuk a Sheikh Zayed Nagymecsetet, mely a világ 8. legnagyobbja, és az Emirátusok legszentebb mecsete. Ez lélegzetelállító és kihagyhatatlan élmény, hatalmas márvány épülete mindenkit elkápráztat. Bemegyünk az Emirates Palace-ba, Abu Dhabi első és legszebb luxusszállodája, amely csupa márvány- és gránitpalota 24 karátos színarany-díszítéssel. Sétálunk a város híres tengerparti sétányán, illetve ellátogatunk Saadiyat szigetre, mely a kulturális központja lesz a városnak. Ezt követően kimegyünk a Formula-1-es versenypályához, külső fotózás. A kora esti órákban, a repülőgép menetrendjének függvényében transzfer a reptérre és hazautazás. Várhatóan, éjfél után nem sokkal érkezés Budapestre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

5 nap / 4 éj 4-csillagos szállodákban, 4 × reggelivel és 3 × vacsorával egy főnek Dubaiban. Repülőjeggyel, reptéri parkolással, magyar nyelvű idegenvezetéssel és fantasztikus fakultatív programokkal. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Az utazás fix időpontjai: 2018.05.22. - 05.26. és 2018.09.11. - 09.15. (a választott opció szerint, a szabad helyek függvényében)

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére