30 perc száguldás jet skivel a gyáli Fundy-tavon, hatalmas kaland több választható járgánnyal, teljes felszereléssel, szeld a habokat 2 kibójázott pályán!

Jet-Park Fundy Tó
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

22.900 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
28.000 Ft 18% 5.100 Ft
Jet-Park Fundy Tó
2360 Gyál Fundy Tó
jetparkfundy@gmail.com
06 70 779 7312
www.facebook.com/jetparkfundy

Akció Leírása

Adrenalinbomba a száguldás és a vízi sportok szerelmeseinek, 30 perc jet-skizés a gyáli Fundy-tavon

Az ár tartalmazza

  • 30 perc száguldás jet-skivel a gyáli Fundy-tavon
  • A kupon 2 db ingyenes napi belépőt is tartalmaz.

Fontos

  • Az ár a belépőt tartalmazza
  • Ingyenes parkolás
  • Büfé a helyszínen.
  • Ingyenes napvitorlás napozóágyak (korlátozott számban) és trambulin használata a  vendégek számára
  • Strandröplabda-pálya, teqball asztal, strandfocipálya

Ha oda vagy a sebességért, a vízért és a napsütésért, ez az ajánlat a tökéletes kombinációja e három élménynek! Különböző típusú, nagy teljesítményű Yamaha és Sea-Doo márkájú jet-skikkel lesz lehetőséged megtapasztalni a vízen száguldás csodálatos élményét!

Ülős sport Jetskik 1-2 személyes változatban, valamint álló sport jet-ski áll rendelkezésedre a gyáli Fundy-tavon, a felhasználás módja pedig teljesen rugalmas. A gépek között szabadon lehet választani, az idő felbontható részletekre és több ember is igénybe veheti az élményt (16 éves kortól).

A vízfelület egy 8 hektáros tengerkék vizű tó, amelyen 2 db kibójázott zárt pálya található. A jet-skik vezetéséhez jogosítvány nem szükséges, de előtte minden pilóta biztonsági és használati oktatásban részesül, ami a gépek és a pálya használatához szükséges. Az oktatási időt nem számítják bele, csak a vízen, az élménnyel töltött időt számolják! Minden szükséges felszerelést biztosítanak számodra, hidegebb időben még neoprén ruhát is kapsz!

Fundy-tó, Gyál

A homokos partszakaszunk kényelmes napozóágyakkal és napvitorlákkal van ellátva. Sok év tapasztalattal és profi csapattal várnak Titeket felhőtlen szórakozásra közvetlenül az M0-ás körgyűrű mellett Gyálon, a Fundy-tavon, amely több irányból is villámgyorsan megközelíthető.

Jó szórakozást kívánunk!

2360 Gyál Fundy Tó
jetparkfundy@gmail.com
06 70 779 7312

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

30 perc száguldás jet-skivel a gyáli Fundy-tavon

Fontos

Beváltható: 2019. május 24-szeptember 30. között • Az Alkupon megvásárlása után előzetes bejelentkezés szükséges emailben vagy Facebookon: jetparkfundy@gmail.com, facebook.com/jetparkfundy • 2019. június 22-szeptember 1. közötti hétvégéken a kupon felhasználása 12:00-ig lehetséges! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére