3 napos városnézés Prágában buszos utazással, 3*-os szállással, reggelivel, látogatással Velké Popovicébe

Ajánlat kód: 35632
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

64.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35632

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Sétálj prágában, a tornyok városában a május 1-jei hosszú hétvégén!

Időpontok

  • 2022. szeptember 30.: , 64.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 2 éjszaka szállás 3*-os szálloda kétágyas, zuhanyozós szobáiban
  • Reggeli

Az ár nem tartalmazza

  • Biztosítás: 1.710 Ft/fő
  • Sztornó biztosítás: 2%
  • Kötelezően fizetendő Audio-guide: 900 Ft/fő

Belépők

  • Velké Popovice 150CZK
  • Prágai vár 250 CZK
  • Telc kastély 280 CZK

Felár

  • Félpanzió: 12.000 Ft/fő
  • Egyágyas felár: 12.000 Ft/fő

Felszállási lehetőségek

  • Budapest - Déli pályaudvar, Koronaőr köz 05:30
  • Tata - M1-es autópálya, 64-es km, Remeteségi pihenő/Shell kút 06:05
  • Győr - M1-es autópálya, 119-es km, Arrabona pihenő, Agip kút 07:00
  • Mosonmagyaróvár - M1-es autópálya, 163-as km, Mosoni pihenő, MOL/Marché 07:45

Program

1. nap: Budapest-Velké Popovice-Prága

Elutazás a kora reggeli órákban Budapestről. Első megállónk Velké Popovice települése, mely a sörgyártásáról vált híressé. Már a XVI. században működött itt sörfőzde, mely először családi tulajdonban volt, később a Sztrahovi-kolostor, majd az Óvárosi Szent Miklós Benedek-rend kolostora vette át a kezelését. Látogatás a város méltán híres sörgyárában, ahol megismerhetjük a gyár történetét, illetve hogy hogyan készül az igazi Kozel, majd megkóstolhatjuk a legfinomabb helyi sört, illetve akár egy csak itt mért szűretlen Kozelt is. Ezután a gyár ajándékboltjában vásárolhatunk a „kecskés” címerrel ellátott emléktárgyakból, relikviákból. Kora délután érkezés Prága városába, amit joggal neveznek a „száztornyú városnak”, „arany városnak”, vagy egyszerűen csak a városok királynőjének. A Moldva partján fekvő fővárosban városnézésünket a történelmi városközpontban kezdjük. Az Óvárosi téren gyönyörű gótikus, reneszánsz és barokk épületeket láthatunk és itt található az Óvárosi városháza is a világhírű Orlojjal. Sétánk alkalmával a város további nevezetességeit is megtekintjük. Érkezés a szállodába a késő esti órákban.

2. nap: Prága

Reggeli után folytatjuk prágai városnézésünket a Moldva bal partján, a Várnegyedben, a sziklamagaslatra épített várban. A vár Prága legrégebben lakott része, a főváros egyik történelmi negyede. A világ egyik legnagyobb vár épülete 7.28 hektár területen fekszik. Sétánk során a Strahovi Kolostor, a Loretói Szűz Mária-templom, a gótikus Szent Vitus székesegyház és a mindössze 11 házból álló Arany utcácska, a várnegyed legkisebb utcája lesznek a legfontosabb látnivalóink. A Hradzsin felfedezése után a Károly hídon átsétálva élvezhetjük a város egyedülálló hangulatát vagy elvegyülhetünk a Vencel tér forgatagában. Délután rövid szabadidő, majd mai napunk végén egy hangulatos étteremben pihenhetünk meg, ahol az igazi cseh sört és ízletes knédlit is megkóstolhatjuk. Szállodánkba az esti órákban térünk vissza.

3. nap: Prága-Tábor-Telč

Reggeli után búcsút intünk Prágának és a husziták egykori fellegvárába, Tábor-ba utazunk. A Prágától 90 km-re fekvő Tábor a husziták egykori központja volt. Neve a cseh nyelvben is tábort jelent. A város XV. századi városfalainak és bástyáinak egy része főleg a belváros északi oldalán máig megmaradt. Séta a hangulatos belváros macskaköves utcáin, ahol csodálatos gótikus, reneszánsz és barokk épületeket láthatunk. Megtekintjük a gótikus Városházát és a Jan Žižka-ról elnevezett gyönyörű főteret, ahol a huszita hadvezér szobrát is láthatjuk. Következő megállónk Csehország egyik legszebb történelmi városa, Telč festői kisvárosa, mely az UNESCO Világörökség része. Telč központjában a híres lábasházak megtekintése, séta a hosszan elnyúló, trapéz alakú főtéren, ahol a gótikus Szent Jakab plébániatemplomot is láthatjuk, illetve megtekintjük Csehország legszebb reneszánsz kastélyát is. Városnézésünk után a délutáni órákban indulunk Magyarország felé. Folyamatos utazással érkezünk Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 napos városnézés Prágában buszos utazással, 3*-os szállással, reggelivel, látogatással Velké Popovicébe

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére