3 napos kirándulás Horvátországba, a rijekai karneválra, buszos utazással, félpanzióval és 4*-os szállással, fakultatív Krk-szigettúrával

Ajánlat kód: 35167
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

92.700 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35167

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kalandozz a rijekai karneválon és az Adriai-tenger ikonikus helyszínein, Krk-szigeten és Opatijában!

Időpont

  • 2024. február 10.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 2 éjszaka szállás 4*-os szállodában
  • Félpanzió
  • Autóbuszos utazás
  • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • Utasbiztosítás BBP
    • Utasbiztosítás (Classic): 2.100 Ft
    • Utasbiztosítás (Prémium): 2.730 Ft 
    • Utasbiztosítás (Privileg): 3.450 Ft
  • Belépők és jegyek tájékoztató árai: 28 EUR
  • Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 10 EUR

Felár

  • Egyágyas felár: 17.000 Ft
  • Minimális létszám felár 25-34 fő esetén:7.000 Ft/fő

Csatlakozási lehetőség

  • Szeged - Kecskemét - Budapest - Székesfehérvár - (Veszprém) - M7 autópálya útvonalon

Program

1. nap: Szeged – Kecskemét – Budapest – Zágráb – Isztria (490 km)

Elutazás a kora reggeli órákban Szegedről. Utazás a Budapest–Nagykanizsa–Letenye útvonalon az Isztriai-félszigetre. Útközben Horvátország fővárosában időzünk, mely két város egyben: az alsóvárosban széles sugárutakat, hatalmas tereket, és szecessziós épületeket találunk, míg a felsővárosnak meghitt, középkori hangulata van. Kevés főváros van a világon, amely ilyen barátságosnak, lakhatónak, és emberi léptékűnek számít. Városnézésünket a Lotrscak toronynál kezdjük, ahova siklóval jutunk fel, innen szép kilátás nyílik Zágrábra. Városnézésünket folytatva megtekintjük a székesegyházat, Jelasics-teret, a Kőkaput, és sétálunk a Tkalciceva utcán, mely a város legszínesebb és egyik legszebb utcája, a régi Zágráb hangulatát nyújtja. Zágrábban felkeressük a horvát bánok egykori palotáját és Petőfi Sándor emlékhelyét is. A zágrábi Medvevárban élt rövid ideig a mandulafák virágzását megéneklő püspök-költő Janus Pannonius. Késő délután érkezünk szálláshelyünkre, ahol kicsit megpihenve ízletes vacsorával várnak bennünket. Kellemesen eltelítődve a vacsorát lesétálva indulunk útnak a  tengerparton, élvezzük a tenger sós levegőjét.

2. nap:KRK-szigettúra: Punat – Koslunj – KRK város és a Nemzetközi Fesztivál Rijekában

Rijekában a karneváli felvonulás a délutáni órákban lesz látványos, ezért délelőtt KRK szigeten kirándulunk. Reggelit követően kirándulásra indulunk a Kvarner-öböl legnagyobb szigetén, a KRK-szigeten. A sziget központjával, KRK várossal ismerkedünk, ahol sétát teszünk ódon városfalai között, citadellája, katedrálisa megőrizték a régi idők hangulatát. Felkeressük a festői öböl partján fekvő Punatot, majd kishajóval átmegyünk Košljun szigetére a ferences kolostorhoz. A múzeumban történelmi gyűjtemény és kiállítás található. További érdekessége Košljunnak, hogy csaknem 500 növényfaj él ezen a parányi területen. A délutáni órákban érkezünk Rijekába, hogy részt vegyünk a Rijekai Karnevál forgatagában! A Rijekai Karnevál színvonalát dicséri, hogy felkerült az 500 legrangosabb európai rendezvény listájára! A felöltözött jelmezes felvonulók tömegét figyelve élvezzük a karneváli hangulatot. A késő estig tartó felvonulásban több mint 100, városonként eltérő feldíszített kocsi vesz részt, melyet körül vesznek a vidám táncosok és maskarás felvonulók, emlékezetes hangulatot varázsolva Rijeka főutcájára. Szállodánkba a késő esti órákban térünk vissza, ahol ismét a már megszokott finom és bőséges vacsorával várják utasainkat!

3. nap: Opatija (Abbázia) – Varasd – Budapest – Kecskemét – Szeged (490 km)

A monarchia legjelentősebb kikötőjébe, Fiuméba utazunk, a mai Rijekába melynek belvárosa máig megőrizte kellemes mediterrán hangulatát. Sétálunk a város főutcáján, megtekintjük a XVII. századi barokk városkaput, a városházát és a Kormányzósági palotát, a színház épületét és a vásárcsarnokot. Szabadidőt követően hazafelé indulunk. A Dráva parti Varasd szépen gondozott, barokk óvárosába utazunk. Az Óváros körül ma is láthatók az egykori városfalak maradványai. Tornyaiból mára kettő maradt meg. Sétálunk hangulatos utcáin, megtekintjük főterén a barokk városházát, székesegyházát, Nemzeti Színházát. Letenye határátkelőn keresztül Budapestre az esti órákban érkezünk, majd utunkat folytatjuk Szegedre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 napos kirándulás Horvátországba, a rijekai karneválra, buszos utazással, félpanzióval és 4*-os szállással, fakultatív Krk-szigettúrával

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére