3 napos adventi kaland Csehországban, Prágában és Brnóban, buszos utazással, reggelivel és 4*-os szállással – várnak Prága nevezetességei és a híres adventi vásár

Ajánlat kód: 34689
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

89.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34689

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Sétálj Prága híres adventi vásárában és ismerkedj a száztornyú város nevezetességeivel!

Időpontok

  • 2023. december 8-10.: , 89.500 Ft
  • 2023. december 15-17.: , 89.500 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A leírt alapprogramot
  • 2 éjszaka szállást 4 csillagos szállodákban
  • Reggelis ellátást
  • Klímás, turistautakra tervezett autóbusszal utazást
  • Fix ülőhelyet az autóbuszon, ami foglaláskor kiválasztható telefonon
  • Fel- és leszállási lehetőséget 12 magyar nagyvárosban
  • Magyar nyelvű idegenvezetést
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

  • Utasbiztosítás - Standard 2.400 Ft / fő
  • Belépők ára: kb.: 250 CZK + 5 € IFA

Felár

  • Egyágyas szoba felára 28.500 Ft
  • Fakultatív vacsora 17.500 Ft / fő

Program

1. NAP: SZEGED (PÉCS, DEBRECEN) – BUDAPEST – PRÁGA

Reggeli indulás, majd rajkai határátlépés után lépünk be Szlovákiába. Folytatjuk utunkat Csehországba és 16 óra körül érkezünk Prágába. Bemegyünk a városközpontba, ahol a főtéren található az ünnepi kirakodóvásár. Látványos fabódékban kínálják az árusok a karácsonyi portékákat, édességeket, mézeskalácsokat, kerámiákat. Szabadprogram, mely során gyönyörködhetünk az adventi vásárban és a kivilágított fővárosban. Az esti órákban megyünk prágai szállásunkra, ahol két éjszakát töltünk, fakultatív vacsora.

2. NAP: PRÁGA

Egész napos program Prágában, amit városnézéssel kezdünk. Az óváros felkerült az UNESCO Világörökségek Listájára. A Hradzsin és a Szent Vitus hatalmas katedrálisa, továbbá a Királyi Palota, a Szent György Bazilika és a fogalommá vált Aranyművesek utcája a turisták kedvelt célpontjai. Ebben a keskeny utcában dolgoztak régen a céhmesterek kis műhelyekben, üzletekben. A hegyről leérve Prága másik híres műemlékéhez, a Károly-hídhoz érkezünk. A belvárosban a főtéren, a híres órán (Orloj) kívül láthatjuk a Tyn-templomot. A téren lévő vásárban cseh szuvenírek széles választékát kínálják, továbbá kézműves termékeket, hagyományos karácsonyi díszeket és különféle ajándéktárgyakat, kerámiákat, cseh kristályt lehet vásárolni. Ha megéhezett vagy megszomjazott, érdemes megkóstolni a helyi gasztronómia jellegzetességeit. Sok helyen árusítanak tipikus cseh ételeket és italokat, sört, forralt bort (csehül svařák), mézlikőrt (medovina) vagy grogot. Amennyiben az adventi vásár megrendezése korlátozott, abban az esetben egy hangulatos prágai sörözőt keresünk fel. Este még kisétálunk a szépen kivilágított Vencel térre, mely a cseh történelem neves színtere is volt. Szabadprogramunk alatt egyéni sétára, nézelődésre is nyílik lehetőség. Prága utcái ilyenkor már színes fényekben pompáznak. Este visszatérés a szállásra, fakultatív vacsora.

3. NAP: PRÁGA – BRNO – MAGYARORSZÁG

Reggeli után hazaindulunk. Megállunk Brnoban, Csehország második legnagyobb városában, és tartunk egy gyalogos városnézést (Óvárosháza, Piactér, Szent Péter és Pál katedrális...). A séta után szabadprogram, megnézzük a főutca adventi forgatagát és a Svoboda tér kirakodóvásárát. Az esti órákban érkezünk haza. Budapest után mindenkit a felszállási helyére szállítunk.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 napos adventi kaland Csehországban, Prágában és Brnóban, buszos utazással, reggelivel és 4*-os szállással – várnak Prága nevezetességei és a híres adventi vásár

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére