3 nap Velencében, Padovában és Trevisóban, buszos utazással, 3*-os szállással, reggelivel, muranói és buranói fakultatív kirándulással, Húsvétkor, Pünkösdkor is

Ajánlat kód: 38536
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

82.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 38536

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Irány az Adria királynője, Velence – kelj útra akár az ünnepi hosszú hétvégék egyikén!

Opciók

  • 2023. november 17.: , 82.500 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazás: autóbusszal
  • Elhelyezés: 2 éjszaka szálloda***, 2 ágyas tus/wc-s szobában
  • Ellátás: 2x reggeli
  • Magyar nyelvű idegenvezetés a programokon
  • Útlemondás biztosítás

Az ár nem tartalmazza

  • Velencei egész napos hajójegy: 25 EUR
  • Belépők és jegyek tájékoztató árai: 75 EUR
  • Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 17 EUR
  • Utasbiztosítás
    • (Classic): 1.950 Ft
    • (Prémium): 2.550 Ft 
    • (Privileg): 3.270 Ft 

Felár

  • Egyágyas felár (03.13., 04.07., 04.29., 05.26., 09.15., 10.27., 11.17.): 15.000 Ft / 39 EUR
  • Egyágyas felár (07.14., 08.18.): 19.000 Ft / 49 EUR
  • 2x vacsora felár: 16.500 Ft / 43 EUR
  • 25-34 fő esetén: 6.500 Ft/fő

Fontos

  • Lehetséges ingyenes transzfer a csatlakozási pontokhoz. A részletekről kérjük, érdeklődjön!

Program

1. nap: Szeged – Budapest – Lenti – Treviso (710 km)
Elutazás Szegedről kora reggel. Uta­zás Szlovénián át (Tornyiszentmik­lós határátkelő), Udinén keresztül Olaszországba. Útközben pihenők­kel tarkítva érkezünk a tengerszint alatt 9 méterrel elhelyezkedő Tre­visoba, a „miniatűr Velencébe”. A régi városatyák a középkorban körbevették a várost kőfallal, amely még ma is erődként védi az óvárost. Alatta azóta is ott hömpölyög a Sile folyó, behálózva Trevisót. A házak itt is cölöpökre épültek, s az itteni pa­lazzók is legalább olyan díszesek, cifrák, mint a velenceiek. Az óváros­ban olyan csodák várnak bennün­ket, mint az a Ferences templom, melynek a falait még XIII. századi freskók díszítik, s állítólag itt temet­ték el a két olasz költőóriás, Dante és Petrarca gyermekeit is. Sétálunk festői árkádos házai között, csator­nákkal szabdalt utcáin. A város fő­terén megpihenünk egy capuccinó­ra vagy egy spritzre. Merüljünk bele az olasz kisvárosi élet szépségeibe! Szálláshelyünkre igyekszünk, ami 2 éjszakán át Velence környékén lesz. 

2. nap: Velence és a lagúnák világa
Reggeli után Punta Sabbioni kikötőjéből hajóval utazunk Velence szívébe (hajójegy). A hajóról gyönyörű látványban lesz részünk, ahogy a szerelem városába érkezünk. Városnézésünk során láthatjuk a képeslapokról már jól ismert Szent Mark teret és közeli nevezetességeit: a Sóhajok hídját, Campanile harangtornyát, Szent Márk bazilikát és a Dózse Palotát. Sétálunk a város ódon utcáin, híres bevásárlóutcáján a Via Merciere-n, majd siká­toraiban a Canale Gran­de-n átívelő Rialto hídhoz érkezünk. A hídról fenséges látvány tárul elénk a Canale Grande kanyarulataira. Szemlélődésünk során gyönyörködünk a szebbnél-szebb palotákban, átéljük a helyiek mindennapjait. A közelben fekvő hal- és zöldségpiacra látogatunk, ami egykor és napjainkban is a velencei élet egyik központja. Szabadidő a mindig hangulatos belvárosban. Késő délután a lagúnák két neveze­tes szigetére látogatunk: Muranón az ősi üvegfúvó műhelyekben kivá­ló mesterek látványos munkájával ismerkedhetünk (vásárlási lehető­ség). A festői színekben pompázó Burano ódon házai között pedig a híres buranói csipke készítésébe nyerünk bepillantást. Estére vissza­térünk szálláshelyünkre. 

3. nap: Velence – Padova – Budapest – Szeged (780 km)
Kora reggel indulunk tovább Pado­vába, Szent Antal városába. A bazi­lika közelében láthatjuk a Prato del­la Valle teret, mely egy római kori amfiteátrum körvonalait őrizte meg. A rendkívüli épségben megmaradt történelmi városmagban felkeres­sük a Szent Antal bazilikát, benne a legendás szent földi nyughelyéül szolgáló kápolnával. Az épület előtt Donatello nagyszerű lovas szobrát, a méltóságteljes Gattamelatát is megcsodálhatjuk. Belvárosi sé­tánkat folytatva az egyetem ősi épületét, a Piazza della Erbe és a Piazza della Frutta középkori tereit csodáljuk meg, amelyeket a hajót formázó XIII. századi Igazságügyi Palota választ el egymástól. A kö­zelben megtekinthetjük a velencei kormányzók számára emelt palotát. Padovából hazafelé indulunk az Udine–Szlovénia-Tornyiszentmik­lós–Budapest útvonalon, útközben többszöri pihenőkkel, étkezési lehetőséggel. Érkezés a késő esti órákban Budapestre, majd továb­butazunk Szegedre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 nap Velencében, Padovában és Trevisóban, buszos utazással, 3*-os szállással, reggelivel, muranói és buranói fakultatív kirándulással, Húsvétkor, Pünkösdkor is

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére