Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

28.000 Ft helyett 19.990 Ft: Anyajegyek, bőrdaganatok szakszerű eltávolítása szövettannal, a budai PRAXIS Plasztikai Sebészet jóvoltából!

PRAXIS Plasztikai Sebészet
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

19.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
28.000 Ft 29% 8.010 Ft
PRAXIS Plasztikai Sebészet
1114 Budapest, Bartók Béla út 1.
www.janky.hu

Akció Leírása

Egészségünk megőrzése hosszú távon fontos és kifizetődő! A PRAXIS Plasztikai Sebészet és az Alkupon jóvoltából most egy hihetetlenül kedvező ajánlatban részesülhetsz, hiszen profi plasztikai sebész távolítja el az esetleges anyajegyeket, bőrdaganatokat, maximális precizitással!

Anyajegyek, bőrdaganatok eltávolítása szövettannal

Az anyajegyek kialakulásának száma a családi örökléstől is függ, de mi magunk is hozzájárulhatunk a szaporodásához nem megfelelő életvitellel (szolárium, déli napozás stb.). Az anyajegyek többsége jóindulatú bőrdaganat, és csak kisebb százalékuk alakul át rosszindulatúvá. Ha úgy érzékeled, hogy hirtelen vagy netán lassan, de megváltozik egy-egy anyajegy formája, vagy éppen színe, akkor mindenképpen fordulj vele orvoshoz. Ha esetleg olyan területen helyezkedik el az anyajegy, ami állandó sérüléseknek van kitéve (pl. hajas fejbőr, melltartó pántjának részein), akkor érdemes szakorvossal eltávolíttatni azt. De akkor is javasolt, ha esztétikai zavart okoz (arcon helyezkedik el, esetleg szőrös stb.).

Az eltávolítás semmilyen káros következménnyel nem jár. Pár milliméteres metszést ejtenek, természetesen az anyajegy méretétől függően. De ha az elváltozás gyanús, esetleg rosszindulatúnak diagnosztizálják, akkor a lehetőségekhez mérten több centiméteres, ép szegéllyel távolítják el. Ne feledjük, hogy a békés anyajegy eltávolításával egy potenciális veszélyforrást iktatunk ki! Valamint az időben, még kezdeti stádiumban eltávolított rosszindulatú bőrelváltozásoknak is jó a gyógyulási esélye!

Fontos információ:

  • Az 5 mm-t meghaladó elváltozások feláras táblázatos díjtételeit a vizit alkalmával megmutatják
1114 Budapest, Bartók Béla út 1.
Nyitva tartás: Hétfő és Csütörtök 14:00-19:00
judy.kobli@gmail.com

judy.kobli 2015-04-21 Tue 06:55

Tisztelt Sebészet!
A kupon hány db anyajegy eltávolítását tartalmazza? Szükséges előzetes konzultáció vagy ha van már szakorvosi véleményem, akkor lehet a műtétre rögtön időpontot egyeztetni?
Köszönettel:
K. Judit

 
Alkupon (2015-04-27 Mon 16:10) :
Tisztelt K. Judit!

Átlagos, max. 5 mm átmérőjű anyajegy esetén az az egy darabra vonatkozik a kupon. Illetve 5 mm-nél nagyobb, és problémás helyen (pl. szemhéj, ajakpír, orr, nemi szervek közvetlen közelében, vagy rajta) levő anyajegyek esetén minimális felár a helyszínen fizetendő.

Bővebb információkról és időpont egyeztetéssel kapcsolatosan kérjük vegye fel a kapcsolatot a szolgáltatóval.

PRAXIS Plasztikai Sebészet
06 (20) 934 8778

Üdvözlettel
Alkupon csapata

Dióhéjban

Anyajegyek, bőrdaganatok precíz eltávolítása, szövettannal, plasztikai sebész által. Olyan területeken is javasolt a kezelés, ahol szőrtelenítenek (pl. hónaljak, intim terület, lábszár-kar). Átlagos, max. 5 mm átmérőjű anyajegy esetén. Az időben, még kezdeti stádiumban eltávolított rosszindulatú bőrelváltozásoknak is jó a gyógyulási esélye

Fontos

Beváltható: 2015.05.21.-ig
Az Alkupon megvásárlást követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (20) 934 8778 • 5 mm-nél nagyobb, és problémás helyen (pl. szemhéj, ajakpír, orr, nemi szervek közvetlen közelében, vagy rajta) levő anyajegyek esetén minimális felár a helyszínen fizetendő • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 08:45-17:00
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, 2 em.
(ÉTK Irodaház, 24-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére