8 napos nyaralás 1 főre a bulgáriai Naposparton, repülőjeggyel, all inclusive ellátással, a Relax Pomorie Hotelben*** - Debrecenből induló járat!

Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

153.590 Ft

Elfogyott!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33484

Ügyfélszolgálat

utazas@netida.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-17:00

Az ajánlat leírása

Strandolj a Fekete-tenger partján, a népszerű Naposparton! Utazz Debrecenből Burgaszba!

UtasbiztosításA bulgáriai Napospart ma már bőven felveszi a versenyt a többi európai partszakasszal, a strandok és a szolgáltatások rendkívül színvonalasak, a tenger kellemes, ráadásul rengeteg vízi sport és kaland várja azokat, akik az aktív vakációt részesítik előnyben. Napospart egyes részein komoly éjszakai élet zajlik, de természetesen csendesebb részek is vannak, így minden adott egy változatos, felejthetetlen nyaraláshoz!

Relax Hotel Pomorie*** Burgasz

Az 50 szobás szálloda Burgasz repülőterétől kb. 15 km-re található, kb. közel a tengerparthoz, kb 1 km-re a városközponttó, ahova shuttle buszjárat közlekedik. A napágyak és a napernyők a medencénél térítésmentesen, a tengerparton térítés ellenében vehetők igénybe. A szállodát elsősorban a pihenni vágyók figyelmébe ajánljuk. A szállodában központi étterem, bár, szabadtéri medence, gyerekmedence várják a vendégeket.

All inclusive ellátás: 07:30-23:00 között vehető igénybe és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben. A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok, tea, kávé térítésmentesen fogyaszthatók. Az import alkoholos és alkoholmentes italok, prémium italok, a frissen facsart gyümölcslevek és térítés ellenében állnak rendelkezésre.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 7 éjszaka szállás a Relax Pomorie Hotelben***
  • All inclusive ellátás
  • Repülőjegy+illeték – Debrecenből induló járat!

Az ár nem tartalmazza

  • Adók
  • Utasbiztosítás

Részvételi díj
Részvételi díj 7éj/fő Ár-tól Június Július Augusztus
STANDARD SZOBA 153.590 Ft   184.390 Ft

Jó utat kívánunk!

Fontos

Az ár az időpont, szobatípus és egyéb igénybe vett szolgáltatásoktól függ, továbbá a Forint árfolyam és egyéb gazdasági paraméterek alapján módosulhat. Az ajánlatok esetén a honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a szervező által visszaigazolt árak érvényesek.

Oldal tetejére