2.490 Ft helyett 1.590 Ft: Szagmentesítő, szagsemlegesítő hatású rozsdamentes acél szappan, szappantartóval

Alkupon Termék
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

1.590 Ft

Nincs raktáron

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
2.490 Ft 36% 900 Ft

Akció Leírása

Kevesen tudják, de az acélnak van egy nagyon különleges tulajdonsága, mégpedig az, hogy képes a kellemetlen szagokat eltávolítani, semlegesíteni. Ha bűzlik a kezed hagymától, fokhagymától haltól, cigarettától, üzemanyagtól, olajtól, stb, csak moss ezzel kezet és a kellemetlen szagokat eltünteti. Ráadásul még a büdös cipőt is szagtalanítani tudja, csak tedd bele egy éjszakára a benedvesített acél szappant és reggel már szúrós szag nélkül húzhatod fel. Bár egy pár cipőhöz vagy 2db szappanra, vagy két éjszára lesz szükséged. Akár a hűtő szagát is eltünteti hasonló módon.

Az egyik nagy előnye, hogy egy életben csak egyszer kell beszerezned, ugyanis valószínűleg az egész család sem tudja majd elkoptatni, még akkor sem, ha napi használatban van.

Dekorációként is jól mutat a konyhában, vagy a fürdőszobában is. Ajándékba is kitűnő ötlet pl. főzni szeretőknek, horgászoknak, vadászoknak, dohányosoknak, mesterembereknek.

Jellemzők: 

  • Méret (cm): 8,8x4,8x2
  • Súly (g): 65
Alkupon Termék
segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Rozsdamentes acél szappan, szappantartóval. Szagmentesítő, szagsemlegesítő hatású. Csak moss vele kezet hideg vízben. Anyaga: nikkel mentes rozsdamentes acél. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

A kiszállítás futárszolgálattal keresztül 2-8 munkanapon belül várható. A kiszállítási díjakról ide kattintva tájékozódhatsz.

14 napos elállás indoklás nélkül. Alkupon garancia.

Fizetési módok: Visa, MasterCard, utánvét, banki átutalás, készpénz

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére